SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 371
  • 738
  •   2
Отговори
# 240
...Та там Данийл играеше бившото му гадже, аме с едно такова пак кучковидно излъчване, което много й се удава Laughing
И аз го гледах Back Up Plan-ът и не е лошо филмчето, но Данийл се появява за малко, за сметка на това, Стичето е права, че има кучковидно излъчване - удава й се на мадамата. Simple SmileТо май всичките й роли са едни такива - или е зла кучка или непоправима свалячка... или и двете. Чудя се каква ли е в живота, та е успяла така да влезе под кожата на г-н Екълс, който чак реши да я направи г-жа Екълс....  newsm78

# 241
...Та там Данийл играеше бившото му гадже, аме с едно такова пак кучковидно излъчване, което много й се удава Laughing
Стичето е права, че има кучковидно излъчване - удава й се на мадамата. Simple SmileТо май всичките й роли са едни такива - или е зла кучка или непоправима свалячка... или и двете. Чудя се каква ли е в живота, та е успяла така да влезе под кожата на г-н Екълс, който чак реши да я направи г-жа Екълс....  newsm78

Чувала съм, че това са по-трудните роли - на лошите и кучките във филмите. Нужно било да имаш голям талант... от това излиза, че мацето е талантливо..  Grinning
Аз не се чудя каква е в живота - има си и добрите и лошите страни, девойчето. С някои си пасва, с други не. А с Екълс явно плуват на една вълна   smile3549

Ето и за Импала два специални поздрава   bouquet

# 242
М-м-м, 'Сампала'... Какви горещи спомени имам от този архангелски номер... Благодаря, Layla Heart Eyes !

PS. Връщам жеста с един Ди-й-йн, който се чуди къде се бавиш, та не си при него и страда. Бягай!

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 21:18 от Impala

# 243
Здравейте, типично по съботно пак всички сме се изпокрили.
Ако някой се включи в темата утре, моля дайте по един глас за Дженсън в номинациите за Drama King на списание E! Няма да се оставим заядливия и саркастичен д-р Хаус да бие по рейтинг нашия badass-sexy-hunter, я! http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b188359_Tater_ … s_and_Queens.html

# 244
  • # супернатурална #
Добро утро!

Хм, гледам всички сте си сложили слънчевите очила и сте излезли на разходка. Ето едно филмче с татко Джон, ако все още не сте го гледали:
http://nanoset.net/torrent/20/6/183838/The%20Losers%20BRRip%20AC3

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 14:35 от galina76

# 245
Здравейте и в мързеливия неделен ден, гледам че тук няма никой, значи нищо не съм изпуснала. Simple Smile
Публикувам едно видео, което ще ви срути от смях - Дженсън в действие http://www.youtube.com/watch?v=Wu6wZ5LeWfA&feature=related по време на снимките на онова лудо шоу, в което се отговаряше на някакви странни въпроси. Simple Smile
1. Видеото е страхотно;
2. Обърнете внимание на ъплоудер(ката)! Grinning и ако имате акаунт в You Tube препоръчвам да я добавите за следване - пускало е невероятни неща момичето, въпреки че в личен разговор ми каза, че напоследък се е ограничила предимно до правенето на субтитрите и дори не четяла спойлери.
3. N'joy!

Откакто започнаха снимките на новия сезон не спират да бълват спойлери - такова чудо май не е било досега! :happy: http://www.spoilertv.com/2010/06/supernatural-some-season-six-spoilers.html Ей тука обясняват, че в сезон 6 ще гледаме доста Краули (туй вече го знаехме), имало планове да върнат конника Смърт (иха, този беше готин!) и Елън и Джо да се появят поне в една серия - като призраци! На това му викам аз "септемврийски спойлери през юли".

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 23:43 от Dana_Scully

# 246
Добър вечер,
Дейна, Дженсън в действие е  Joy Joy Joy, този момък е наистина забавен. Сигурно Ще е забавно да си в неговата компания (във всяко едно отношение  Blush Embarassed). А за спойлерите, най се радвам на 1º, Смърт е добре дошъл (в сериала  Crazy), но за останалите съм малко скептично насторена.
И за лека ноЩ едно клипче на Дженсън в кимоно   Joy Joy Joy

# 247
Здравейте, момичета!
Дейна, чинно изгласувах за Дженсън, ама доктор Хаус нещо с много голяма преднина ми се видя.
Благодаря за спойлерите и клипчетата!   bouquet  Hug

Да си споделя и аз - най-накрая и аз сънувах нещо със свръхестествена тематика. За съжаление беше най-най-най тъпия възможен сън и то с Джаред. И даже не Джаред както изглежда сега, ами варианта му от началото на първи сезон. Галчето поне е танцила с Дийн, а аз..........правих сандвичи  hahaha. Аз съм не патка, ами цяло ято патки  ooooh!. Довечера сигурно ще сънувам как продавам вестник на Дженсън  hahaha. Аман от такива "еротични" сънища и аз искам танци  Crossing Arms

# 248
Да си споделя и аз - най-накрая и аз сънувах нещо със свръхестествена тематика. За съжаление беше най-най-най тъпия възможен сън и то с Джаред. И даже не Джаред както изглежда сега, ами варианта му от началото на първи сезон. Галчето поне е танцила с Дийн, а аз..........правих сандвичи  hahaha. Аз съм не патка, ами цяло ято патки  ooooh!. Довечера сигурно ще сънувам как продавам вестник на Дженсън  hahaha. Аман от такива "еротични" сънища и аз искам танци  Crossing Arms

Ехе, Злата, имаш напредък в сънуването - днес сандвичи, утре може нещо друго да правите с момчетата, кой знае... Simple Smile Погледай малко клипчета от онази поредица "Are you watching" за вдъхновение и току-виж си сънувала и как отпрашвате с Дийн и Импалата по посока на залеза... Simple Smile Успех!

Ето, чака те човекът да сънуваш и него и да тръгвате:

# 249
и току-виж си сънувала и как отпрашвате с Дийн и Импалата по посока на залеза... Simple Smile Успех!

Аааа, не! С Импалата не тръгвам никъде!  Crossing Arms Като я знам каква е - а съм се усмихнала прелъстително на Дийн, а ме е прегазила. Има да ми се белеят после кокалите из американските пущинаци.  Wink

Искам да сънувам такъв Дийн  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А това е неговата реакция след горното ми изявление  Joy

Поздравявям ви с тази песен, която ме кара да си мисля за Дийн  Heart Eyes - http://www.youtube.com/watch?v=_BMhQd_UQR0

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 14:31 от Злата с метлата

# 250
Бон джорно, момичета.
Злата, сандвичите поне по секси престилка ли ги приготвя или беше ...... Надявам се да не си останем с тези културни съниЩа. Ама докато не си натиснем ботона "развинтено болна фантазия" все така Ще е (или поне при мен). Ей го на, събота вечер, си заспивам спокойно и сънувам Дийн ето така , застанал от лявата ми страна и не мърда, докато около мен вампири от "Истинска Кръв" (кой дявол ме накара да гогледам тоя сериал се питам  newsm78) се вихрят моЩно ......... УЖЪС. Ама к'во да правя. Каквото гледам, криво го сънувам  ooooh!

# 251
Ей го на, събота вечер, си заспивам спокойно и сънувам Дийн ето така , застанал от лявата ми страна и не мърда, докато около мен вампири от "Истинска Кръв" (кой дявол ме накара да гогледам тоя сериал се питам  newsm78) се вихрят моЩно ......... УЖЪС. Ама к'во да правя. Каквото гледам, криво го сънувам  ooooh!

hahaha не бой се Дийн ще те спаси

# 252
Злата, сандвичите поне по секси престилка ли ги приготвя
Нц. Де тоз късмет!

Ехх, де да ме беше погледнал така.....

Хайде днес понеже съм на тема младия Джаред  Wink

# 253
  • # супернатурална #
Злате, ти просто не си била в задължителната униформа за правене на сандвичи.

Бегай да я облечеш и лягай за следобеден сън. После да споделиш...технологията на приготвянето.
Между другото, този лошия Дийн от бъдещето, дето си го постнала...(тихичко мърррр, че бая черни точки натрупах)
Ох, що така, колкото по-лоши, толкова по-секси...

# 254

Ехх, де да ме беше погледнал така.....

А ми ако беше сложила тази престилка, гаранция давам, че Ще ше да те погледне така ........... За тази вечер да знаеш ........  Wink

С Галинчето сме писали заедно .....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт