SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 250
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Мерси, тъкмо си мислех за някоя готина песничка преди заспиване: ) Hug

# 421
Хелоу!
Припомнете си два сладки момента от All Hell Breaks Loose Convention – Sydney 2009:
http://www.youtube.com/watch?v=9IqeQ8vSiDQ Joy и http://www.youtube.com/watch?v=-qYr8c2pwyU Sunglasses .

PS. Izida, жената от предишния ти аватар ти ли беше? Ако да – уау, комплименти!

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 16:21 от Impala

# 422
Видяхте ли този сватбарски Дженсън от сайта на Джес

Това била сватбата на Джо и Джулия, които са близки приятели на Дженсън, Стийв и Джейсън. Джо е професионален футболист и музикант и е продуцент на много от албумите на Стийв.

# 423
Hug  Хехе - мерси, че споделяш снимки от двете сватби, на които Дженсън е ходил, за да репетира, преди самият той да каже заветното "Да" на Данийл.
Явно и тази ще да е скорошна от преди това, че като го гледам си е все така брадясал - само косицата му е малко по-добре, отколкото на собствената му сватба. Simple Smile

Joy На втората снимка е направил убийствена физиономия на шимпанзе в атака! Joy

И за да не е прекалено гол и моя пост без снимки, вижте руските агентки на КГБ на какъв интересен факт са се натъкнали: Дженсън, Крисчън и Джейсън Манс .... като трима истински приятели, се е случвало да.... си разменят дрехите от време навреме...

Чудя се само рускинчетата колко ли снимки са изгледали, за да забележат тази прелюбопитна подробност. Grinning

Ровичкам се аз да видя какво съм изпуснала тази седмица и изскочи една прясна-прясна семейна идилия от следобеда на изминалата неделя (Снимката е от акаунта на г-жа Екълс в Туитър от тази неделя, която мина, но Дейна в неделя беше на life и е пропуснала да ви я представи по-рано):

Ако Дженсън изглежда така по време на шести сезон (нали се предполага, че снимките вече са започнали), ще отида и лично ще мина с малко гел да му разроша косата - какви са тези никакви прически?! (Поне е избръснат, което пак си е нещо). А, момент, като се замисля, прическата може да се дължи и на факта, че все пак човекът е в почивка и се излежава вкъщи на дивана си...
Ето как най-много одобрявам косата на г-н Екълс: (голяма снимка)

И още една стара, но много готина снимка на Алона и двамата J, както и някое девойче от каста, което ми е странно познато, но не мога да се сетя от къде.

За последно - едно нещо, което за съжаление е фотошоп: (цък за по-голямо очоплакнене)
 В съблекалните на Маракана ще организираме къпане на Тренера, че ядохме торта и по-голямата част от нея отиде на вятъра.... Grinning На мен ми хрумват и по-палави идеи, които не включват задължително миене на сметаната, но няма да ви ги кажа... Mr. Green

Специален поздрав за Лайла, която искаше да се научи да играе голф:

Мойто момиче, май не си избрала точно правилният учител - тези тук и двамата са повече от луди1 Grinning

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 20:45 от Dana_Scully

# 424
Пост след пост е гадно, но излезна и шах със Сами, така че може да дадете гласовете си и за него: (после ще му добавя и буквичките, че така е малко трудно)

Aз съм за С7 и Н1... a - и C4

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 23:57 от Dana_Scully

# 425
  • София
Мн са сладки сем. Екълс Simple Smile

# 426
  • В средата на времето
Ейй като първа Мараканка, ще се престраша първа да играя на шах със Сам значи Mr. Green...редактирам се Crazy Дейна ме е изпреварила съвсем тайно и не толкоз видно баш под снимковата дъска Grinning

От мен Е8, A3 и J5 трябва да се пада май Whistling Laughing

PS. Izida, жената от предишния ти аватар ти ли беше? Ако да – уау, комплименти!

Тъй вярно. Аз Grinning Благодаря Embarassed Laughing

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 00:00 от Izida

# 427
  • # супернатурална #
А добър вечер. Агенте, заслужаваш награда, за неуморната форумска дейност.

Награда:
http://i211.photobucket.com/albums/bb180/LadyTaevyn/Cute%20Guys/ … ensen/pensive.jpg

Употребявай, но не злоупотребявай Joy
А, C7, значи, сигурно е заради жегите Laughing
За мен F5 и всички засмяни и полуголи квадратчета Rolling Eyes

# 428
А добър вечер. Агенте, заслужаваш награда, за неуморната форумска дейност.

Награда:
http://i211.photobucket.com/albums/bb180/LadyTaevyn/Cute%20Guys/ … ensen/pensive.jpg

Употребявай, но не злоупотребявай Joy

мерси, мерси - радвам се да ви радвам. Мерсаж и за наградата (сладурчо! Heart ) За първото - гарантирам, за второто не обещавам. Wink
Иначе аз си харесах и квадратчето с Херпексията - май G8 се пада. Simple Smile

# 429

Специален поздрав за Лайла, която искаше да се научи да играе голф:

Мойто момиче, май не си избрала точно правилният учител - тези тук и двамата са повече от луди1 Grinning

Аа, не се притеснявай... голфа вярно е доста сериозна и съсредоточена игра, ма понякога си трябва малко разтоварване. Виж сега, момъка има доста добър замах
   и голям размер..

ще има какво да се науча от него  Mr. Green

Брей, какъв шах... различен е от този на Дийн, тук по-старият Уинчестър липсва...
Но все пак - за мен К8 и I1

Опаа, да не забравя снимката за лека нощ - Спинкайте спокойно и сънувайте хубави сънища   bouquet

# 430
Като кажеш по-стария и се сещам за Джон... Joy по-големия и по-устат Уинчестър искаш да кажеш Simple Smile

Ох как сладичко е заспал... направо ми се иска да го събудя. Simple Smile

# 431
Същият  Grinning За още повече яснота цък тука

# 432
Ооо, шахче, я да разцъкам една бърза партия Laughing
А3, А7, D6, D8, E2, E6, G6, H2, H7, I3, J4, K8... о, не, не мога да се огранича само до тези, всички ми харесват Crazy

# 433
Нещо, което ми хареса.

# 434
Привет на всички   Grinning
Сериялчето е наистина супер, с нетърпение очаквам развитието Simple Smile

Ето един от любимите ми моменти    Enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=IfUEGFZrgd8

Общи условия

Активация на акаунт