SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Честит рожден ден на нашият мил патрон! Да е все така усмихнат и лъчезарен и да обича феновете! Grinning

# 496
Stitch; Като ти видя подписа и просто не мога да издържам,.. главата ми се пълни с еротични сцени  Embarassed Mr. Green

Да ни е жив и здрав рожденника Simple Smile
Пожелавам му да не променя нищо в себе си, да си остане такъв какъвто е!
Да продължава да ни радва на екрана, най-вече в SUPERNATURAL!!!
Нека винаги остане в сърцата ни!

# 497
Здравейте!
Цяла седмица нямах възможност да ви виждам/чета и много ми липсвахте. Днес Фнимателно изчетох и изгледах всичко, което съм пропуснала и много благодаря на всички за чудните снимки и клипчета и за интересните постове!  Hug

Дейна, съжалявам, че пропуснах рождения ти ден и макар и със закъснение искам да ти пожелая много щастие, здраве и любов!  Hug Hug  bouquet  bouquet Бъди все така лъчезарна!

Дайте сега да отменя малко щатния агент, че днес сигурно е заета да ближе рани от снощното празненство  Wink и да ви поинформирам малко.

Излязло е още едно парченце №3 от Season 5 DVD Featurette  - http://www.youtube.com/watch?v=1mg4snf0Ifo&feature=player_embedded#!

Видяхте ли от WB какви торбички ще пускат на пазара? И аз искам!

Освен торбичките, по повод Comic-Con в Сан Диего от WB ще предложат и изглеждащите по следния начин ключове за хотелски стаи - http://www.collider.com/2010/07/16/wb-promotes-on-29000-comic-co … -hotel-room-keys/

Намерих в един форум следващата информация за интервю на Сара Гембъл в специалното издание на TV Guide по повод предстоящия Comic-Con в края на този месец (на който ще присъстват Дженсън, Джаред, Миша и Джим). За съжаление не можах да намеря никъде самото интервю.

Lots of spoilers (though most of them are out, already) in the Comic-Con special TV Guide issue. The show didn't get a cover [bitchslaps TV Guide], but it did get eight pages of the issue. New stuff from the Sera Gamble interview is:
Crowley decides he doesn't want to give back Bobby's soul right away, but apparently, Bobby makes him regret it.
Kali will probably be back, though not right away.
At least one Horseman will return.
There's new mythology in the season. Heaven, Earth and Hell are all "in turmoil" (ummm, and they weren't last season?).
As reported in a side blurb, Dean is retired and "has done his best to make a new life for himself. But Sam's mysteriously out of Hell. He'd love to leave Dean to live a peaceful life--God knows the guy earned it--but he's uncovered something very disturbing and has to pull his brother back into the hunt. And Dean finds the landscape is very different from the one he left."

А тази снимка на днешния рожденник направо ме зашемети! Да ни е жив и здрав!  Heart Eyes Heart Eyes

# 498
Злата, липсваше много в темата Hug

А тази снимка на днешния рожденник направо ме зашемети! Да ни е жив и здрав!  Heart Eyes Heart Eyes

Ооо, тази снимка май е от любимия кънвеншън на Фейчето EyeCon 2008, страхотна е Heart Eyes

# 499
Бързам да се поправя - намерих статията от TV Guide, че даже и сканирана. Ето ги страниците - цъкайте за големи.

Стиче, благодаря за посрещането!  Hug

А ето и рекламата на ДВДтата с петия сезон - http://www.youtube.com/watch?v=c6dtA7pLhBI&feature=player_embedded

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 13:29 от Злата с метлата

# 500
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден, Джаред! Да си все така добър актьор и поддържащ Дженсън Wink

Може да сте ги гледали тези клипчета, но вчера ровейки се за да си направя нов подпис, попаднах на тях
http://www.youtube.com/watch?v=GqStdhOY1C0
http://www.youtube.com/watch?v=3VxlvEpcvrI

# 501
  • В средата на времето
Ейй, появи се и любимата подхлъзвачка Hug  Wink Злате, къде се губиш? Hug

Някой купувал ли си е от официалните ДВД-та?

smile3544 какъв клип Heart Eyes То не са усти, очи, заспали очи, погледи... Whistling Комбинацията с песента е страшна Peace Мир, да беше казала, че не е препоръчително да се гледа през работно време бе Mr. Green Wink

# 502
Много сори, Из, не се съобразих Embarassed Първия ми стремеж беше да си отрежа от него, обаче трудно беше да се направи избор Wink

# 503
  • В средата на времето
Много сори, Из, не се съобразих Embarassed Първия ми стремеж беше да си отрежа от него, обаче трудно беше да се направи избор Wink

Простено ти е Grinning Hug Веднага го сложих в подписа си Grinning Wink

За да не пропусна, моля целият маракански клас да обърне дълбоко внимание на случващото се от 3,06 до 3,09-3,10 Whistling

Това май е пускано или поне е някаква вариация, но аз го давам, защото не мога да го гледам и да не се хиля до уши:
Dean The Candy Man

Много мой любим момент, и в други клипчета подобни съм го виждала, Дийн с чашата шампанско. Как я развява небрежно под носа си, погледа и вдигането на веждИте. Страхотен Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 14:53 от Izida

# 504
Една мараканка слуша и превъртя няколко пъти това място за да се запечата дълбоко Wink

# 505
Златаааа  welcome, радвам се да те видя. Страхотно завръЩане. Мерси много за статията.
Мириел, ти милост нямаш  Blush Mr. Green с тез клипчета.

Една мараканка слуша и превъртя няколко пъти това място за да се запечата дълбоко Wink

превъртяно, запечатано и заключено. Сега се върти на баааааавни обороти ........  Mr. Green

# 506
Мириел и Изи, получавате 6++ за клипчетата!   bouquet
Но нека не забравяме, че друг трябва да е в светлината на прожектора днес

А тази снимка е специално за Галя. Имам вяра в богатото й въображение да измисли подходящ сценарий за нея.  Wink Mr. Green

И последно една диаграма, която показва прегледно кога е най-подходящото време за гледане на СПН  Joy hahaha

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 18:13 от Злата с метлата

# 507
Бързам да се поправя - намерих статията от TV Guide, че даже и сканирана. Ето ги страниците - цъкайте за големи.

На предпоследната снимка момчетата са страхотни!

# 508
Охооо, какъв наплив от мнения  Crazy

Щом Джаред има РД - да му е честит  newsm59 newsm59 newsm59 да не слиза от екран мноого дълго време и да радва всички фенки (още по-дълго)  newsm18 newsm18

Охаа, и аз си харесах това клипче.. много горещо ... направо ми се ще да не свършва..  Grinning
Не харесвам Бритни, ама тая й песен на фона на Дийн....  Heart Eyes...

Много мой любим момент, и в други клипчета подобни съм го виждала, Дийн с чашата шампанско. Как я развява небрежно под носа си, погледа и вдигането на веждИте. Страхотен Heart Eyes

Izida

На мен също ми е любим момент  Mr. Green

# 509
Намерих и Кастиел-шах

Общи условия

Активация на акаунт