КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 366
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • Торонто/София
ето ме и мен - нещо се изпозагубихме тия летните месеци ....
denzul - честита лентичка и от мен
нашия юнак и той така - познава повечето от азбуката, обича да брои (стига до 20 и нагоре), обича много да разглежда книжки и така ... но не за дълго  Mr. Green

# 136
  • Калгари, Канада
denzul , лека и безпроблемна! Вие сигурно на момиченце се надявате този път  Wink

Честит 2-ри рожден ден на Ема на Гаргамелчо! Да е весела и здрава! 
  bigdance2

# 137
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Въпрос към тези, които са изпращали покана към родител да дойде на гости.
Има един формуляр :

http://www.cic.gc.ca/english//pdf/kits/forms/IMM5406E.pdf

и незнам дали ,трябва да се вписват хората които са починали - в случая родителите на свекърва ми(нея каним).

# 138
Ч.Р.Д. и от мен на Майки!Много здраве и безгрижно детство!
Лека и безпроблемна бременност на denzul!
По въпроса за момчетата- съвсем не всички са такива, Гошко още от много малък брои, сега вече е достаъчно голям, така, че не говоря за този период.Винаги е имал интерес към науката, но както виждам при някои други, не винаги е искал да слуша приказки.И до сега не обича.Аз много го карам да брои на игра(например като имаме гости броим колко човека са на масата и го карам да ми донесе същия брой вилици или пък като виждаме някъде надпис го карам да ми покаже някоя буква и т.н.).

# 139
Въпрос към тези, които са изпращали покана към родител да дойде на гости.
Има един формуляр :

http://www.cic.gc.ca/english//pdf/kits/forms/IMM5406E.pdf

и незнам дали ,трябва да се вписват хората които са починали - в случая родителите на свекърва ми(нея каним).

Вписват се, само че на статус не се пише женен ли разведен ли, а се пише "починал" и съответно на адрес не се пише нищо.

Шемет, тук съм, в комплект съм още Simple Smile Ще се чуе като се пръкне отрочето Mr. Green

Дензъл, честита лентичка Heart Eyes Лека и безпроблемна до края Peace

# 140
Ароганс,
и ние така като П4ели4ка - вписахmе иmената със статус 'по4инал'.

# 141
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Ема на Гаргамелчо - вчера докато се натуткам да пиша и форума се затри някъде......

# 142
  • Калгари, Канада
Дам, форума и при мен се беше загубил, случва се понякога.

p4eli4ka, ти си на финала вече. Дано да мине бързичко и възможно най- безболезнено.

И аз карам Владко да брой и да разпознава буквите, обаче понякога направо отказва или започва с разни лигости. Иначе за строителите дето търсих - сдобихме се с 3-ри нови различни строители. С тях много се занима, Но пак си прави негови измишльотини, не каквото му е показано на книжките, явно си има собствен начин за правене на нещата. Луда глава и то с характер, ще видим докъде ще я докара. Laughing

# 143
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Благодаря за отговорите.

Нормално ли е да започват да ни сърбят венците на 2месеца и половина?

# 144
  • Калгари, Канада
Нормално ли е да започват да ни сърбят венците на 2месеца и половина?

Да, тъкмо се спира с коликите и се почва със зъбите, но ще пробият към 4-тия месец най-рано.

# 145
Мерси момичета:)

# 146

Брей, тортата ви е като тези на Шmетката   chef

# 147
denzul, честито и от мен! Прекрасна новина! Леко мътене Simple Smile

# 148
Здравейте, предварително се извинявам, че се намесвам в темата ви, но ми се видя излишно да пускам отделна тема за въпроса си... Решили сме да емигрираме към Канада, четох доста, а и имаме много познати там, въпросът ми е към коя провинция да е насочим? Със сигурност в началото ще бъдем при някои познати, защото без никаква помощ знам, че е трудно, но ми е интересно защо по-голяма част се насочват към Онтарио или Квебек, какво им е различното на другите провинции? Знам, че ще има различни мнения, но точно това искам и да прочета Simple Smile Благодаря ви!

# 149
Steli_Meli, провинциите са доста различни за някои неща, но и сходни, разбира се, като цяло.
Първото важно е езика, ако сте с английски е добре да сте в английска Simple Smile
После идват климат, тип работа и т.н. Факторите са най-различни.
По-скоро си подредете критериите и приоритетите и тогава мислете за конкретна провинция.
Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт