КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 308
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Ией Simple Smile Днес бях на ултрасаунд (принудително) и видяхме бебенце.
Докторката неможа да чуе тоновете на бебето и аз малко се стреснах, защото и миналият месец неможа. Така, че ме изпрати на ултрасаунд да се увери. Всичко е наред Simple Smile

# 376
kaka_dora   - давай да бременеем заедно.  Wink

Хайде да подложа крак аз, а да видим още кой ще си признае Simple Smile
Едната от бременните съм аз.
Не ми се искаше толкова рано да разгласявам, защото....не знам и аз защо.
Термина се пада средата на април, така, че в съм още съвсем в началото.
Дано всичко върви нормално и спокойно и да нямам проблеми, че още си имам страхове явно...
Хайде, честито и приятно бременеене и на другите мами Simple Smile

# 377
Дензъл, честито! Радвам се за вас  Grinning
И при мен на два поредни прегледа не чуха тоновете с първата бременност, лекарят каза да изчакаме още малко, а аз дори си поплаках тогава.

kaka_dora   - давай да бременеем заедно.  Wink

Хайде да подложа крак аз, а да видим още кой ще си признае Simple Smile
Едната от бременните съм аз.

Честито! Когато прочетох Вери, си помислих първо за теб! Лека и щастлива бременност!

very_nice, az ще бъда малко по-скептична и ще ти кажа добре да обмислите. Тукашното общество също има своите проблеми, отделно трудностите, които неизменно съпътстват едно такава стъпка.

# 378
  • Лавал-Пловдив
Честито и на Ескориал - днес само бременности честитя, но нека  Crazy
Аз мисля да поизчакам година- 2 за 4 -то:peace:
Подкрепям г-жа Броненосеца, от личните ми наблюдения, хората с добър стандарт в бг по - трудно привикват тук и повече си тръгват обратно. Като вече изпратила 2-3 семейства мога да заявя, че ако не си готов психически и физически да понасяш трудности и несгоди, по -добре не се захващай. Да живееш тук с мисълта "Колко добре си бях в България, за кой дявол дойдох тук" не е работа и не води до нищо добро.

# 379
  • Canada
denzul, прекрасно е усещането да видиш тупкащо сърчице  bouquet
escorial, честито!
Много лека и безпреоблемна да е!
Момичета как се решавате на 3-то, че и на 4-то?
Моите две щерки ще ме побъркат. Днес пак поне час се обяснявахме защо няма да им раждам друго сестриче.
По принцип обожавам деца, понякога ми се прокрадват предателски желания за трето, но хич, хич не ми стиска.

# 380
Честито на всички бъдещи мами.  bouquet Стискам палци на всяка една от вас!

Към very nice, за счетоводител се доучва 1 година ако искаш да работиш това в Монреал. Иначе счетоводители се търсят. Това съм чувала от мои близки.
Процедурата по имиграция за Квебек за 4-ри членно семейство излиза около 15 хил. лева. В това число самолетни билети, пари за живот за първите месеци, такси за обработка на документи, преводи и т.н. Всичко. Интересно ми е да споделиш от какво точно искаш да избягаш, какво точно те дразни в Бг? Виждаш ми се сериозен и здравомислещ човек, та за това си позволявам да попитам, дано не ти се стори твърде лично.

# 381
escorial - браво, стискам палци и на теб  Hug

# 382
Какъв е този въздух в Монреал, момичета newsm78
Сякаш не чух някоя мама от Торонто или друг град да бременее newsm78
То не, че от въздуха става, ама знам ли Mr. Green

# 383
  • Vaudreuil Canada
Какъв е този въздух в Монреал, момичета newsm78
Сякаш не чух някоя мама от Торонто или друг град да бременее newsm78
То не, че от въздуха става, ама знам ли Mr. Green

Има една в торонто и една във ванкувър другите всичките са в монреал  Mr. Green

Снежи ти отдавна го умуваш третото  Wink

escorial честно казано и аз за теб си помислих като прочетох писанието на Вери Simple Smile Честито и да е леко и безпроблемно.

Дензълче видяхте ли пола - то май при вас не го казват преди двайсет и някоя си седмица ама така случайно нещо да забелязахте? Хубаво че всичко е наред  Hug

# 384
Има една в торонто и една във ванкувър другите всичките са в монреал  Mr. Green

Лека бременност на всички и дано щъркелът ви донесе това, което желаете stork-boy stork-girl

# 385
escorial, Честито! Възхищавам ви се на решението за 3 & 4-ти деца!!

Шемет, не са ни казали. Но този път заявих, че искам да ми кажат Simple Smile... Да видим в края на Септември когато пак ще ходя, дали няма да намекнат Simple Smile

# 386
  • Pierrefonds, CA

Ескориал, ЧЕСТИТО  и от мен ! Лека бременност и още по=леко раждане !     bouquet
А аз за 2ро не се навивам още... Embarassed  Blush

Booboo's mama, Честито и на теб !     bouquet

П4ели4ка  bouquet, Честит син ! Да е здрав и много радост да ви носи !

# 387
Еми, хубаво, за Ескориал сте се досетили незнайно как, ама за другото момиче- не сте.   newsm47

# 388
  • Vaudreuil Canada
Еми, хубаво, за Ескориал сте се досетили незнайно как, ама за другото момиче- не сте.   newsm47

Ти не казали че са три  newsm78   Mr. Green  Отивам да прегледам първа страница с имената на монреалките .... за сега само Мама Вени ми се върти из главата ... Wink я да продължа с възможностите ... Надин13, Мила???

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 10:12 от shemet_neveroiaten

# 389
Не съм казала, че са 3. Simple Smile)))))))))
Кака Дора е писала за 3 дето май не пишели, а чели.

Общи условия

Активация на акаунт