КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 332
  • 749
  •   1
Отговори
# 405

smile3506
Значиииии....

# 406
Някой ходи ли днес на балоните? Ние се запътихmе две коли народ, но се задръстихmе още на 138 30 mин., позаваля ни mалко и се върнахmе да си надуваmе балоните вкъщи  Laughing

# 407

Значи най-вероятно и ти си в кюпа, ама си траеш. Я моля конкретен отговор, какви са тия недомлъвки Thinking

Ескориал, честито Hug Лека бременост и прекрасно бебе през април  baby_neutral

Абе да не би Heureuse да чака 5-то Flutter Тя май не е писала скоро Rolling Eyes

# 408
Е, Пчеличка, честно, утрепа mе за Heureuse и предполагаеmото и 5-то дете.
Аз още няmаm повод за хвалене, аmа mоже да бия тъпана в скоро вреmе...

# 409
  • На бял кон в Pierrefonds
Тарик мам, мерси за споделената информация.

Така като ви чета се изкушавам да кажа, че и аз съм бременна, но уви, за съжаление не съм. Wink

Ескориал, наистина добре ви е избрало детенцето, ще си има голяма компания, честито и от мен.

# 410
 Ха-ха, много се забавлявам Simple Smile
И на мен чак ми се иска да бях аз бременна, та да се похваля, но г-жа Броненосец обеща да стане бързо, та ме чакайте след месец-два Praynig

Да всея ли допълнително смут като кажа,че една от бременните мами не е Монреалка?

# 411
 Laughing Laughing Laughing
Пчеличка, верно, тъкмо ме изписаха от родилното, затова ме нямаше напоследък Laughing То верно като че ли ми е станало навик напоследък да бременея и да раждам Simple Smile
Да ти е честита рожбата, честито и на бременелките ни, много ви се радвам Hug
Аз, момичета, съм взела драстични мерки по въпроса, но пак не е изключено и пето да стане - вероятност 1 на 1000. По-сигурно от това - само въздържание  Flutter

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 05:56 от heureuse

# 412
  • Vaudreuil Canada
shemet_neveroiatenВсъщност дето се вика  на теб хем ти е ред, хем ти се пада!
... хем се отлага  Mr. Green

Леле тук лудницата е пълна аз се спасявам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green само дето съм се запътила към Щатите за малко де ... ама то и там същия вирус върлува.

Щастливке теб тъ видях на скоро не даваше признаци на 5-то ...
Снежи аз съм в подкрепа на щерките ти не ме стреляй обаче....
kambanka 2304,  Rоnniе, МaНЕВрата успех  Heart Eyes

Да всея ли допълнително смут като кажа,че една от бременните мами не е Монреалка?
По-добре разсей смута и кажи коя е  Mr. Green  Гаргамелчо  newsm78

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 06:08 от shemet_neveroiaten

# 413
  • Калгари, Канада
По-добре разсей смута и кажи коя е  Mr. Green  Гаргамелчо  newsm78

И аз я чакам да си признае, ама Гаргамелчо винаги си казва със закъснение. /дори на родата/ Wink

# 414
  • Лавал-Пловдив
http://www.album.bg/montrealbulgars/albums/141324/
и малко снимки от Ниагара
Щастливке гледай сега от страх да не се откажеш напълно от секса  hahaha hahaha hahaha

# 415
  • Монреал
Ей ще ме убиете  hahaha голям майтап! Пчеличка повлече крак и половината Монреал сега очаква бебета.  Joy

Честито Ескориал - много се радвам - дано да е лека и безпроблемна!

Някой ходи ли днес на балоните? Ние се запътихmе две коли народ, но се задръстихmе още на 138 30 mин., позаваля ни mалко и се върнахmе да си надуваmе балоните вкъщи  Laughing

Да ходихме - след 2-часово задръстване на 2-км участък от трасето преди моста Шамплен, обиколихме забавленията към 2-3 часа, капнали от умора вече и накрая........... заваля и нямаше балони  Tired Дадоха ни билети за догодина на излизане обаче.

# 416
Ти сега защо им подсказваш?
 Joy

# 417
  • Vaudreuil Canada
Ти сега защо им подсказваш?
 Joy
Ей ако дъвчете Кафявата мечка да кажа че нея я видях че е в кюпа ама тя почти не пише тук.

# 418
  • Монреал
Кака Дора, мерси за инфото за празника - ще видим как ще се организираме. Аз днес все още реанимирам след вчерашната разходка  ooooh! страшно много се изморявам, направо съм като бабичка Cry

# 419
  • Варна - Монреал-Едмънтън

Да ходихме - след 2-часово задръстване на 2-км участък от трасето преди моста Шамплен, обиколихме забавленията към 2-3 часа, капнали от умора вече и накрая........... заваля и нямаше балони  Tired Дадоха ни билети за догодина на излизане обаче.

И ние днес се чудихме дали да тръгваме, но поради неприятното време си останахме в нас. ( пък и ни засякоха по скайпа  за 2 часа Rolling Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт