ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 386
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Додо, мерси за предложението. Исках да разгледам, за да преценя конкуренцията, така да се каже. И да видя категориите.  Така на сляпо не знам...

Инок, може и така да е. Нищо, скоро се прибирам в Бг и ще пробвам пак.

# 316
,
Ама не е честно така,мацкииииии,какви са тези красоти на 1кука  #CrazyИскам и аз да мога да си плета такива неща,но няма кой да ме научи  Mr. Green

Ееее, Хриси, като не дойде на плетаческата среща така ще се жалваш, че не си научена. Момичетата носеха комплект от куки и кълбенца и мен ме учиха да плета на една кука.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 13:42 от temenuga2

# 317
Теменуга нямам общо  Crazy Аз с едната кука съм на Вие.  Joy Макар, че днес ми дойде преждата Лилия от Статекс(Пепито погледни я дали не ти пасва за полата дето питаше) и много сериозно съм объркана, понеже на мен на вид ми прилича да е подходяща повече за една кука, а пък на етикета както и в описанието пише куки номер 3-4. Някой да я е плел да сподели опит? Аз лично ще я пробвам на един потник да я сглобя, стига да си преведа от немски броят на свивките, за които ви молих преди дни да помогнете! Praynig - http://img823.imageshack.us/f/bild024.jpg/

# 318
Сбъдваща, ако имаш желание, мога на скайп да ти покажа снимките по категории още сега и да си прецениш какво къде Simple Smile

# 319
Теменуга нямам общо  Crazy Аз с едната кука съм на Вие.  Joy http://img823.imageshack.us/f/bild024.jpg/

nomadka, понеже изтрих част от цитата, твоето име е останало, вече е коригирано.

# 320
  • Севлиево
Амели, че е секси секси е блузката, но не е аксесоар. Наистина с това заглавие съвсем ни объркват, но нищо.
Ще се снимам с черен сутиен отдолу иначе, пък за надолу незнам какво да ползвам, може би бяла пола или черен панталон. Тази блузка установих че стои страхотно с черно боди, но пък ако се снимам така няма да е подходяща снимката за конкурса.
Аз гласувам , само да позная, че сте от тази темичка  Peace

# 321
Да ти кажа, за мен това не е блуза/ дреха, а си е аксесоар - като шал, като наметка....въпрос на виждане, разбира се!
Предлагам комбинация с бял панталон,не с пола.

# 322
Или с гащеризон, прилепнал по тялото, с голи рамене /тип бюстие/ и достатъчно висок ток. Дори и да е черен, някакъв шарен аксесоар на косата-кърпа или лента, , и да речем, обувки в "отровен"цвят някакъв...
 Аз много акъли давам, ама и аз съм в чуденка как точно да се щракна в новата си плажна туника  Joy.
 За подобни мрежички имам черен кожен потник-адски къс и тесен, с цип и кабзи по презрамките-дет се казва,да не съм съвсем гола под "мрежичките".

# 323
  • София
Или с гащеризон, прилепнал по тялото, с голи рамене /тип бюстие/ и достатъчно висок ток. Дори и да е черен, някакъв шарен аксесоар на косата-кърпа или лента, , и да речем, обувки в "отровен"цвят някакъв...
 Аз много акъли давам, ама и аз съм в чуденка как точно да се щракна в новата си плажна туника  Joy.
 За подобни мрежички имам черен кожен потник-адски къс и тесен, с цип и кабзи по презрамките-дет се казва,да не съм съвсем гола под "мрежичките".

Joy Аз май се прецаках, като изпратих снимка за конкурса по бански в плажна туника  Joy Всички май ще са по потници с панталони   Joy

# 324
напротив, Инок, и моделът, и снимката са чудесни, с необходимото настроение Peace

# 325
  • Варна
Искам да се похваля,че се научих да разчитам схемите за 1 кука самааааааааааа............... Crazy Crazy CrazyНа мен не ми беше ясно как вървят редове и от къде се почва,но снощи като се загледах в секси блузката на Доци някакси ми светна.............Днес намерих схемата и се опитах и сякаш се получи от само себе си.........обаче нещо рамазано ми се вижда и не виждам мн добре бройката на бримките и реших да пробвам друга плетка-любимите ми ананаси,че имам мерак на няколко моделчета с точно тая плетка ииииииииииии...........станааааааааааа.........

Отстрани седи малко криво,че малко не ми беше ясно кое е означено за край и кое за начало на реда,но последните редове го схванах..........Седи сбито,че преждата е мн дебела за тая кука,но просто нямам по голям номер 1 кука(но ще се сдобия. Rolling Eyes),а и самата прежда съм я ползвала доста за заплитене на разни мостри и е направо къдрава вече,но съм много доволна от себе си......

# 326
Къде ги разглеждате тези модели, да гласувам и аз?
 Аз в понеделник ще пусна снимки по бански с туниката, защото ефектът от съчетанието на двете е такъв, че с потник няма да се получи. Пък и е крайно време нещо да покажа. В ъгъла, в който тупам нещата-изкарани, но с неприбрани конци и неизпрани, вече няма място. Заклела съм се този път, докато не стигне всичко в гардероба, нищо ново да не почвам Naughty.
mar4elita
не мога да не те поздравя, толкова щастливо звучиш. радвам се, че си успяла, и то сама  bouquet!

# 327
  • Варна

Joy Аз май се прецаках, като изпратих снимка за конкурса по бански в плажна туника  Joy Всички май ще са по потници с панталони   Joy

аааааааааа,тъкмо ти ми трябваше...........и аз преди малко гледах твоята туника у фейсбука(не знаех какъв е тоя конкурс и къде да видя за него,ама гугъла ми каза).........та ако още пазиш схема на плетката на тая туника,да ми я пратиш(ако искаш на лични........),...... Praynig Hug

Тиха вода,мерси!!!!!!!! HugНаистина съм мн радостна!!!!!!!

# 328
  • Варна
уфффф,не ми дава да го трия,че пуснах 2 пъти..... Embarassed

# 329
  • София
напротив, Инок, и моделът, и снимката са чудесни, с необходимото настроение Peace

Благодаря много, че започнах да се притеснявам  Laughing

Искам да се похваля,че се научих да разчитам схемите за 1 кука самааааааааааа............... Crazy Crazy Crazy

Честито mar4elita   Hug

Къде ги разглеждате тези модели, да гласувам и аз?
 Аз в понеделник ще пусна снимки по бански с туниката, защото ефектът от съчетанието на двете е такъв, че с потник няма да се получи. Пък и е крайно време нещо да покажа. В ъгъла, в който тупам нещата-изкарани, но с неприбрани конци и неизпрани, вече няма място. Заклела съм се този път, докато не стигне всичко в гардероба, нищо ново да не почвам Naughty.
mar4elita
не мога да не те поздравя, толкова щастливо звучиш. радвам се, че си успяла, и то сама  bouquet!

в Фейсбука  http://www.facebook.com/pages/Konkurs-Pleteneto-e-moderno/122294967809526

Joy Аз май се прецаках, като изпратих снимка за конкурса по бански в плажна туника  Joy Всички май ще са по потници с панталони   Joy

аааааааааа,тъкмо ти ми трябваше...........и аз преди малко гледах твоята туника у фейсбука(не знаех какъв е тоя конкурс и къде да видя за него,ама гугъла ми каза).........та ако още пазиш схема на плетката на тая туника,да ми я пратиш(ако искаш на лични........),...... Praynig Hug

ами довечера след работа ще опитам да го намеря, в предишните теми момичета бяха показали схемата, ако някой ще ме изпревари, ще съм му благодарна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт