ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 324
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Според мен е грешка в схемата, защото ако се добави в края и стълбчето от въздушни бримки, стълбчетата отгоре стават с едно повече от тези отдолу.
Помислих си и за това, ама грешките тогава стават две, защото на долния ред трите бримки синджир се падат да са край ...
Оф, накрая май ще си го наглася...

# 136
Оф, Steisi , на диетка съм, и умишлено прескочих поста ти заради бонбонките, не го и изчетох Embarassed, пък той колко щастлив бил-честито и от мен, и лека бременност.

# 137
Според мен е грешка в схемата, защото ако се добави в края и стълбчето от въздушни бримки, стълбчетата отгоре стават с едно повече от тези отдолу.
Помислих си и за това, ама грешките тогава стават две, защото на долния ред трите бримки синджир се падат да са край ...
Оф, накрая май ще си го наглася...
..., край , който пък единствен остава с три стълбчета  newsm78... Я си го заплети , и виж какво се получава при различните варианти. Понякога, докато не заплетеш, не се "решава" загатката.

# 138

Памира
, красив модел си си избрала.

Според мен започни синджирчето от другата страна - код Синьо, обърни огледално полегналите високи пълнежи и продължи със синджир - бримките по схемата. Синьо, червено, зелено, лилаво и си плетеш само лицево като въртиш обратно на часовниковата стрелка.

По схемата се тръгва с оранжевото, но няма как да се направи обратния завой Wink

Първото полегнало стълбче трябва да се замени с три синджир - бримки.

Стейси, благодаря за почерпката! Наблягам на бонбоните! И все такива хубави поводи за черпня да има Heart Eyes

...
Аз за малко съм в София и ако остана до събота също бих се радвала да се включа в обличането на дрянчето...

newsm10

eat. sleep. knit...                                  Joy

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 11:56 от dodofit

# 139
  • София
Благодаря ви, момичета!
Ще го преборя  Simple Smile

# 140
След дълъг творчески застой Sad, вече имам с какво да се похваля - http://vladjjj.snimka.bg/hobby/summer2010.513733 плажна рокля

# 141
Много е хубава. Ще се оглеждам на плажа-по роклите ще се познаем.

# 142
Не знам дали ще ходя на плаж тази година Joy, може с таз рокля да възмущавам бабите на село Joy

# 143
Тя и мойта туника за плажа я направих за "двойна" употреба-ако ми се провали нещо отпуската минава направо в графа "жилетки ".

# 144
  • на Русе
Хайде и аз да се запиша с нещо готово  Grinning Гащеризон, който трябваше да е моряшки, ама не намерих подходящи копчета.
Дайте идея какво да направя по крайщата, за да не се възвиват така  Thinking

Влад, много хубава рокля. Много баби ще възмутиш и много мъже ще сразиш  Flutter
Стейси, честито щъркелче. Лека бременост!

# 145
много е готино гащеризончето, пробвай да минеш на една кука крачолите, аз така правя

# 146
Хайде и аз да се запиша с нещо готово  Grinning Гащеризон, който трябваше да е моряшки, ама не намерих подходящи копчета.
Дайте идея какво да направя по крайщата, за да не се възвиват така  Thinking

Влад, много хубава рокля. Много баби ще възмутиш и много мъже ще сразиш  Flutter
Стейси, честито щъркелче. Лека бременост!
И аз бих те посъветвала да ги минеш на 1 кука, но използвай рачешка стъпка, че става по-красиво

# 147
  • в баира
vladjjj: newsm74
slavip: Много е готино!

# 148
  • Варна

Хайде и аз да почерпя, че съм от празнуващите.

Да са живи и здрави всички които празнува своя имен ден днес.

vladjjj ,slavip  много добре сте се справили!

Steisi , а на теб лека и спокойна бременност.

# 149
Стейси, честито,мила...Желая ти лека и безпроблемна бременост и едно сладуресто бебче накрая  bouquet  И да кажеш пола като го разбереш...
Честит имен ден и на  IPG   bouquet
Явно Доци е пропуснала въпросът ми относно съчетанието на гоблен и плетиво - има ли такива идейки някъде /да покажеш, ако да/

Общи условия

Активация на акаунт