Отговори
# 555
Моят код HEF911 afwitch

zoaki - в питейната вода е нормално да има, калций, натрий, калий и магнезий, Според мен не е възможно да си "забъркаш" хубава питейна вода. По-добре си купувай минерална.
А всички минерални соли имат полярна молекула и във водата се дисоциират на йони (учила си го по химия). newsm78

dalil - при всички кожни заболявания се препоръчва прием на GLA заедно с рибено масло и вит.Д.

Обикновено не коментирам псориазис, тъй като до сега два еднакви случая няма. Но всико полезно за кожата, коментрано тук, не вреди.

Хипотиреодизмът е сериозно състояние, което ще ти увеличи доста килограмите! Пиейки Л-тироксин, трябва да смъкнеш TSH до 1.0 Отнеси се сериозно.

Изследвай си половите хармони, защото всичко е свързано.

I see you - говорим за стандартно рибено масло с 12 % DHA и 18 %EPA. За мъж - 4 г.
Мазнините трябва да се приемат с храната, да речем на два пъти.

Хиалуроновата киселина, когато е заради кожата - консултирай се с denis.

Мисля, че трябва да е на петел от гребена...

# 556
afwitch Моят код HEF911

мама Еличка и EVIQ - на диабет от втори тип много благоприятно си отразяват протеолтичните ензими. Не съм писал за това (там), но е навсякъде в материалите.

http://www.systemicenzymesupport.org/conditions/diabetes.htm

http://www.enzymes.com/enzyme_q_&_a.html#22. Can enzymes help with diabetes?

Това е само за зарибяване...

кия - аз специално за връзка на маслото от пореч и щиговидната жлеза не съм писал. Който е писал, да посочи източника.

А ти дай стойности на TSH, T4 и  T3 и ще ти кажа.

# 557
Моят код HEF911 afwitch

Тия дни имаше въпроси за намаляване на апетита, заради теглото.

Порових се... newsm78

...И намерих чудесно нещо за целта: 5-HTP (хидрокситриптофан)!

Помага и при отказване и на цигарите...(Илиана,...)

Поровете се по въпроса.

# 558
  • София
Моят код HEF911 afwitch

Тия дни имаше въпроси за намаляване на апетита, заради теглото.

Порових се... newsm78

...И намерих чудесно нещо за целта: 5-HTP (хидрокситриптофан)!

Помага и при отказване и на цигарите...(Илиана,...)

Поровете се по въпроса.

Това явно действа, защото е един от най-продаваните продукти на сайта  Peace

Код за отстъпка 5$ при първа поръчка от iherb.com LAV475

# 559
В Гугъл: 5-HTP +weight loss

Четете и слабейте.

# 560
PinkPanther, с тиреоидит на Хашимото съм, на тироксин, с редовно следене от ендокринолог /и много сериозно отношение към състоянието/, всичко засега е под контрол, не мисля, че маслото от вечерна иглика може да навреди. Бъркам ли?
А и ако препоръчаш нещо, което да бори антитела...златен ще си  Simple Smile/зная колко невъзможно е това според традиционната медицина, но все се надявам, че има нещо, което им влияе/.

# 561
"Други полезни ефекти са: намаляване степента на диабетните усложнения, на хиперактивността на щитовидната жлеза, забавяне процесите на стареене."
ето тук прочетох за игликата и хиперфункцията. Просто в гугъл сърчнах и тука беше по подробно описанието.
http://zdrave.hit.bg/products/primrose.html

Пинк последните две години съм изследвала всички полови хормони почти всеки месец с цел да се намери причината за цикъла който е един ден. Половите и надбъбречни хормони са ок и не се разбра защо съм с такъв цикъл и покрай него излезе ТСХ. Лекарите казаха че като пия елтирокс цикъла ще ми се оправи е  пих го една година и цикъла се един ден си беше. Но въпреки всичко забременях, което си е чудо при такъв цикъл и разни други имунологични проблеми.
Задължително ще си направя изследване на ТСХ. Последня път беше към 1 и нещо, началото на април. Иначе пия омега3 и вит Д вземам. Но просто хич не съм фен на изкуствените хормони и търся алтернатива.
За ГЛА къде мога да прочета? Видях че маслата съдържат ГЛА.
Благодаря много

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 18:13 от dalil

# 562
В Гугъл: 5-HTP +weight loss

Четете и слабейте.

Thinking Чета,чета,обаче освен като добър антидепресант и "5-HTP помага да се поддържа психичното и емоционалното благополучие и насърчава здравословен сън." не намирам момента за подтискане на апетита,в същото време ме обърква разликата в мг и приема-този на ноу е 50 мг и се препоръчва по една вечер преди сън на празен стомах,а този на д-р бест хем е 10мг хем се препоръчва 2-3 пъти дневно,макар,че има вероятност да предизвиква сънливост  newsm78

P S-всъщност сега като попрочетох при другите фирми е споменато и това :# Релаксиращ
# Helps Control Appetite -Помага да се контролира апетита
# Promotes Balanced Serotinin Levels- Популяризира Балансиран Нива Serotinin
# Mood Enhancer -Настроение подобрител

А ровейки се открих и това http://www.iherb.com/Now-Foods-Relora-300-mg-120-Vcaps/3340?at=0нормализира нивото на кортизола- -Relora е безопасно, без седативни формула, която може да помогне за облекчаване на симптомите, свързани със стреса, като нервно напрежение, раздразнителност, затруднена концентрация и случайни безсъние. релаксиращ ефект на Relora да се спомогне за контролиране на апетита и да се предотврати, свързани със стреса хранене, подпомагане с регулиране на телесното тегло/превод от Гугъл/
и всички тези http://translate.google.bg/translate?u=http%3A//www.iherb.com/Se … bb=1&ie=UTF-8

Въпроса е сега кое и на коя фирма да се поръча. Thinking

# 563
Доколкото знам, 5-HTP се препоръчва при т.н. емоционално хранене и булимия - състояния, когато апетита е засилен заради емоционалното облекчение, което носи яденето - при приема на храна се отделя серотонин, който те прави по-щастлив, намалява стреса, намираш'утеха' в храната, 5-HTP  помага ситезирането на серотонин и мелатонин, и оттам намалява 'апетита' възникнал като емоционален компенсаторен механизъм. В този ред на мисли, ако проблемите с теглото са следствие на бавен метаболизъм, неправилно хранене, заболяване, липса на физическа активност, не мисля, че ще помогне. Или съм пропуснала някакъв момент..?

За подтискане на апетита хром пиколинат масово се препоръчва...
За отслабване - хранителен режим (не диета, а спазване на прости правила и промяна на хранителните навици) + физическа дейност +  евентуално някакъв препарат за метаболизма.

# 564
Да се включа и аз в темата. Аз пия Липовон, в който се твърди, че има екстракт от Hoodia Gordonii + Garcinia Cambogia. Апетитът ми се потисна и за месец свалих 3.5 кг. без диета. На всеки човек обаче действа различно. Приятелят ми реши да си поръча от iherb двата екстракта по отделно като за целта си купи два продукта на Now Foods, които съдържат тези билки и ги комбинира. В началото апетитът му беше потиснат, но постепенно започна да му се възвръща.

В комбинация с Липовона аз си поръчах този препарат:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Thyroid-Energy-Thyroid-Support-90-Vcaps/843?at=0

Но незная дали от комбинацията от двете или от нещо друго, но не се чувствах добре и реших да го спра докато пия Липовон.

Много съм благодарна на veihaivei, че ме "открехна" за сайта iherb.   bouquet

PinkPanther , виждам, че си доста запознат с различните проблеми и препарати, може ли да ми кажеш какво да взимам против косопад? До колкото знам косопадът обикновено се свързва с проблеми с щитовидна жлеза. Аз имам киста на щитовидната. Правила съм си 3 пъти изследвания на T3, T4, TSH, MAT, TAT като винаги са били в норма. Последните резултати са ми от преди година и половина. Т4=18.7, TSH=0.897, TAT<10, MAT<20, T3=3.57

При мен нещата станаха някак изведнъж преди две години и половина - почнах да пълнея, откриха ми миомен възел, после кистата на щитовидната и от тогава е невероятна борба с килограмите и косопада.
Съжалявам, ако повтарям питането си, но съм нова в темата и изчетох доста от нещата, които сте писали преди, но нямам много време да изчета всичко наред.

# 565
  • Düsseldorf
А гледахте ли репортажа на БТВ за опасните съставки (стероиди) в  хранителните добавки, закупени от www.bodybuilding.com ? Кратка справка показва, че там продават и от "нашите марки"... Всъщност, там продават стотици марки, иди разбери, кои са опасните.... Линкът на сайта на BTV нещо не работи и така и не видях кои точно са опасните добавки...

# 566
  • Припят, Украйна
Ето ги кои са опасните:

http://www.dnes.bg//health/2010/07/15/dobavki-za-fitnes-seiat-smyrt.94534 (скролнете страницата до долу)

Става въпрос за стероиди, аз не виждам нищо от "нашите" марки...

Код за iHerb.com: FIL995

# 567
Най-после са заредили шампоана с биотина newsm44 Аз искам да ви се похваля, че вчера ми пристигна и втората поръчка, също така за малко повече от седмица, без ДДС и др. подобни. LaughingШишенцето ми с масло от Rosa Mosqueta за белези беше много старателно опаковано, така че да не се разлее. Явно са си взели поука хората, нали някой се беше оплакал преди време, че му се било разляло мазилото! Хамериканска му работа. Аз имам белези от изгаряне от преди повече от 10 години вече и ще ви докладвам за резултата от олиото. Peace

# 568
Препоръчайте ми нещо против изпотяване на краката,ползваала съм тук одорекс нулев ефект и талковити също

# 569
Пинк, аз пък искам да те помоля да ми препоръчаш биотин и пантотенова киселина. Мислих да поръчвам вит. Б комплекс http://www.iherb.com/Now-Foods-B-50-250-Capsules/410?at=0, но сравних грамажите с тези, които ти препоръчваш и ми се струват доста занижени. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт