Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 212
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Честит празник и на днешните рачета! Да вървят смело напред и много късмет да ги спохожда!  bouquet

Дуци, и аз вчера се наложи да науча, че за ужилено се слага кал. Бяхме в нашия "зоопарк" /слагам го в кавички, защото и в двора на бабите има повече животни/. Мисля пчела ужили Момчил до окото и една жена ни каза за калта. А кал да искаш след тези дъждове. Та, докато излезем от парка и забрави да охка.
Болните бързо да оздравяват.  Hug

# 346
Честит Рожден Ден на днешната юлска дружина и особено на Павката и Йоанка Heart Eyes

# 347
Честито на днешните рожденници Heart Eyes

Честито и на всички, които съм пропуснала тези дни  Peace

Благодаря за поздравите за РД на Бобо   bouquet

Евридика, честита рожба   bouquet  bouquet Да ви е жив и здрав малкия разбойник  bouquet

Аз от утре съм на работа. Вече съм по-спокойна, относно гледането на Бобо, докато ме няма  Simple Smile Интересното е, че хич не ми е притеснено какво ще се случва на работното място. Не знам къде ще съм и какво ще правя тези три седмици, но съм бетон  Laughing Сутринта станах с нагласата, че утре съм на работа ... изчистих, епилирах космИте, лакирах ноктите и направих маска на лицето и косата, точно като едно време  Rolling Eyes Сега остава да ми кажат, че и краката ще си клатя в работата  hahaha

Болните да оздравяват бързо , а тези в "дупките" да излазват от тях  Praynig

# 348
  • София
шада, успех с работата. спомням си като писахме тук как всички ще тръгваме на работа, а ти се питаше дали си единствената, дето ще гледа детето до 3г...  Crazy

хора, да ви питам по колко си хапват вашите деца? яна, както не ядеше, като спрях да кърмя й се отвори голям апетит и всички я знаете, че не е от слабичките. пухкава си ми е. та напоследък започнах да се замислям дали не я прехранвам. страхувам се да не й навредя, защото знам колко често срещан е проблема със затлъстели деца, а то тя си е предразположена и генетично към трупане на кг.  не, че мисля да я слагам на диета, абсурд. това не е шегата на злати. просто се замислих дали не я храня прекалено много, понеже ако й дам малко по-малко тя няма да се противи.. а аз тъпча, докато каже твърдо "не" и "махай".

например днеска ми е яла за закуска едно парче кекс с около 100-120г кисело мляко. после яде една голяма праскова. на обед си хапна пълна паница супа от големите и цяла филия хляб без корите. замислих се, че и аз бих се чувствала нахранена с такова меню, а къде са моите кг, къде нейните...

# 349
  • Sofia
Честит рожден ден на днешните дечица!

Сакси, а защо не я оставиш сама да се храни? Така ще може сама да си спре когато реши.
Относно проблема със затлъстяването - той е по-скоро проблем, когато се ядат вредни храни - чипс, сладки неща, прекалено много хляб, солено, пържено. Ако си хапва салати, плодове, готвено и от останалото в едни прилични рамки не виждам смисъл да се притесняваш и да я ограничаваш особено.
Така, както си изброила яденето ви днес не ми се вижда много, Дени също си хапва повече от прилично, пък си е кльощав. Децата изразходват много енергия, недей да правиш сравнения с теб.

Шада, успех Peace Аз не съм разбрала защо се връщаш на работа и кой ще гледа Бобо newsm78

# 350
Сакси, аз ще си го гледам до 3г  Wink Връщам се за половин месец на работа, за да си актуализирам заплатата и да взимам повечко пари, докато съм в отпуск  Mr. Green Що се отнася до храненето и затлъстяването, напълно подкрепям НБМ. Ако хапва полезна храна, а не празни калории, няма да има проблем с килограмите  Peace Бобо яде доста, но не е дебел, сещаш се защо  Wink

НБМ, Бобо ще го гледат свеки и баща му за по една седмица. За третата не е ясно, дано мъжът ми успее да си вземе още една седмица отпуск  Praynig иначе не знам  Rolling Eyes

Единственото ми притеснение , докато съм на работа е да не върнат обратно памперса  Crazy

# 351
Благодаря на всички за милите пожелания.

Празненството свърши и рожденничката спи в спалнята.
Днес правихме и кръщене и празнувахме рожден ден. Такъв рев му удари в църквата, че чак попа се уплаши, докато угодя и на всички роднини..... #Crazy като цяло съм доволна. Остава да видя и какви снимки са станали, че аз не се вживях много много да снимам, бях оставила другите. Да видим дали ще ми харесат.

Поздрави на всички Heart Eyes

# 352
  • Бургас
Честито на днешните юлчета!  nbirthday

Честито второ юлче на Евридика! Бързо възстановяване и много да слушате детето!  Hug

Села ви, честито християнче! Ще чакаме снимките!

Хайде и на болните малко положителна енергия пращам за бързо оздравяване!

# 353
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ЮЛЧЕТА! Hug

ДУЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ  И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!  bouquet

# 354
Честит рожден ден на Павката, Йоанка, Кирил и останалите рожденици! Да са живи и здрави и умерено палави и послушни  Grinning!

Дуци, честит рожден ден! Желая ти от сърце всичко най-хубаво! Много здраве, късмет и да те обичат и глезят много у дома!

Бързо оздравяване на всички болнички, че май са доста  Praynig

Ние се прибрахме, много ни хареса в Женева, даже мислим пак да отидем, въпреки че аз предпочитам да не повтаряме местата, където сме ходили  Whistling

# 355
  • София
 nbirthday ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ЮЛЧЕТА  newsm67 МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ !  nbirthday

newsm59 ДУЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !   bouquet ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА !  newsm59

Бързо оздравяване на всички болнички !  Hug

# 356
  • София
Дуци, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана!

# 357
Черпя ви с моята торта, която получих като подарък от Валерия  Flutter
Благодаря ви за хубавите пожелания тук, във фейсбук и по телефона!

Честит рожден ден на двете ни днешни ни юлчета!
Да са здрави, щастливи, обичани и все така сладки! Хубав празник!

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 09:29 от Дуци

# 358
  • Варна
Дуци, честит рожден ден!!! Много щастие, любов, здраве и никакви злополуки оттук нататък!!!

Честит рожден ден и на Кики!!! Да расте здраво, послушно, красиво и умно дете!!!

# 359
  • Sofia
Честит рожден ден Дуци! Hug Много щастие и любов!

Честит рожден ден на днешните мъничета, много здраве и да слушат!

Дени е много по-добре, но сега пък племенничката се разболя. Вирусът е силно заразен, заради което не знам дали е удачно да ходим по рождени дни тази седмица Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт