Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Eвридика и литъл ангел благодаря за линка  Hug

Мики в понеделник ще тръгва на ясла. Можеше още от днес да е , но аз помолих, понеже майчинството ми е до неделя-та да не ме карат да връщам пари .
 Директорката каза да го заведа в 9, нахранен  и че ще стой там до обяд. В другата ясла ги водят една седмица за по 1час  после до обяд, но ако плаче ти звънят да отидеш, .........и т.н.  , но аз лично смятам че варианта от 9-12 е по-добър. За една седмица се надявам да е в крак с другите деца. Надявам се и да не плаче много, защото само той ще е нов, другите деца са там повече от месец,  т.е  дано се разсейва и да не се сеща за мен  Confused .

Та така в понеделник сутринта на ясла, а след обяд ще правим парти с децата в един детски център................абеее много емоционален ден ще бъде.     Дано само положителните емоции са повече  Praynig.

# 406
  • София
Много благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug

# 407
Евридика, не каза нищо за раждането, как мина?

Ето малко снимки от рождения ден на Габи  Simple Smile: http://www.facebook.com/album.php?aid=2062808&id=1139499115&l=cfa9593fdd

# 408
Честит Рожден Ден на многобройната днешна дружинка Никол, Анна, Алекс, Дея, Йоанна, Лора, Мартин, Петър, както и със закъснение на Габи на купа! Да растат здрави, весели, много обичани и игриви!

Ива, защо махна снимките? Не успях да видя сладурите.
Индиа, дано бързо се оправи Сияна Praynig. Измъчили сте се Hug
Бързо адаптиране на Мики в яслата Hug

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 22:44 от Астарта

# 409
 Благодаря на всички за пожеланията  Hug

Честито и от нас на останалите рожденици днес   bouquet

И аз чакам разказ от Евридика  atwork

Утре съм на работа, малко ми е странно....Почти всичките колеги са нови, не ги познавам, но ще съм само за 10 дни- после 3 месеца платен отпуск....Не ми се работи, по- точно не ми се иска да си губя свободата да правя когато и каквото поискам, но....няма как  Tired

# 410
  • Варна
Честит втори рожен ден на всички вчерашни и днешни рожденици! Пожелавам им да са здрави, много щастливи и умерено палави.

# 411
Честит втори рожен ден на празнуващие днес сладури!!! Пожелавам им безгрижно детство и много  положителни емоции.
[/b]

# 412
Честито и на Днешните рожденници. Най-вече на Кака Диди (както тя сама се нарича), Криси и Нено   bouquet

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 14:23 от Oleto

# 413
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ  И НА ДНЕШНИТЕ СЪЩО!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА!!!

Честито бебче на Евридика!!!

# 414
Честит рожден ден на Диана, Криси и Нено! Да растат здрави, весели и щастливи деца!

# 415
  • София
 newsm59 Честит рожден ден на днешната дружинка ! Да растат много здрави и весели дечица !  newsm59

# 416
Честит рожден ден на вчерашния и днешния отбор!!!
Черпим ви с нашата торта:

Ива, не ти видях снимките, много бързо си редактирала.

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 00:40 от AnMary

# 417
  • София
Привет от нас:) Честит рожден ден на всички пораснали юлчета Hug
Ех, как бързо минаха тези две години!

Благодаря на всички за честитките за Петър - и тук, и във FB. Много сте мили Hug
Аз вече почти влизам в ритъм, покрай грижите на двете баби Маги беше забравила за режима си, но сега лека полека го възстановява и ми става по-лесно.
Петър е много добричко бебе и непрекъснато се усмихва Heart Eyes Маги беше намръщена поне до трети-четвърти месец Crazy
Тя го прие сравнително добре и без много драми. Сега най-големия ми проблем е как да го опазя от нея. Иска да го носи, гали и целува, но не си знае силата и е опасничка Wink Ще бягам, че се събуди госпожицата.

# 418
Честит празник на всички вчерашни, днешни и утрешни рожденици!

kupa, Габи е прекрасна  Heart Eyes /успях набързо да видя снимките при предишното ми влизане  Grinning/

# 419
  • Добрич
Честито на вчерашните и днешните рожденици!   bouquet
Да са здрави, весели и умерено палави!
Дечицата на Ива са много пораснали, а Габка и Ана големи сладурки!  Heart Eyes
Нашият рожден ден не мина без премеждия, снимки почти нямаме, защото заради лудницата в къщи не успях да снимам, а точно преди да внесем тортата, Живко падна и си удари главата на раклата на леглото на батко си и едва не я пукна,  само дето не откачих  smile3514
След това вече изобщо не искаше да застане до тортата и да духне свещичката, страх го беше от захарните фигурки върху нея  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт