Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 067
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честит празник на днешния отбор ! Да са живи и здрави !  newsm59

# 646
Мили момичета,

благодаря на всички честитили рождения ден на Бора тук и във фейсбук Hug

Те вчера празнуваха с бабите и дядо,леля и т.н.Поръчали торта с кола,духал е свещичките,получил подаръци-бил е щастлив и без мама и тате ,ни казаха на нас...
Ще ни пращат снимки да видим,ама сега са при свекърва ми и няма нет.

Хубав ден на всички и ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! Heart Eyes

# 647
Честито на днешните рожденници!    bouquet

Дени, честит ти двоен празник с малко закъснение. Да се обичате още много години и да сте все така хубаво семейство!  Hug

# 648
Честит рожден ден на палавниците празнуващи днес.Да са живи ,здрави и много усмивки nbirthday

Ние стягаме вече багажът за морето.Живот и здраве в понеделник рано сутринта ще тръгваме,.Ще бъдем на Влас,за една седмица.Досега не сме ходили там,дано е хубаво.Надявам се и времето също.
Симона все още си кашля,докторката казва,че е от носът,но малко ме съмнява.Досега сме пили и антибиотик и 2 вида сироп,ефект никакъв.Дано морето и подейства добре Praynig

Дени,честита годишнина,да се обичате дълго.... Heart Eyes

Дуци,стархотни рожденни дни сте си спретнали.Сладури Hug
И Кари колко е порасналаааааааа.

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 13:04 от *angel08*

# 649
  • София
Честит рожден ден на Елеонорчето на мама Апамче,да расте здрава и много щастлива Hug
Честито и на останалите порастнали Юлчета  bouquet

ние вчера прекарахме добре,в къщи с домашна торта(която направи баба)мноооого вкусна,Алекс получи доста подаръци и сега вилнее hahaha
още веднъж благодаря за пожеланията Hug

Оле,тук сме си,никъде не ходим на мен не ми понася жегата,ще пътуваме чак през Септември на Лефкада,ако не ни мине котка пътя Praynig и ако им проработят бензиностанциите на Гърчолята Crossing Arms

# 650
Апамче, честит празник  bouquet Желая на малката принцеска Ели много здраве и весели игри   Heart Eyes

Кали, честито и на вас, с малко закъснение  Blush

Дени, здраве, разбирателство и много любов да има в семейното огнище Grinning

Един съвет ако позволите ... не давайте на децата царевица от парковете  #Cussing out До сега бяхме с Бобо в Пирогов. Болките в коремчето му бяха ужасни, чак не можеше да ходи, цяла нощ се мъчи милото. Лекарите казаха, че е от царевицата или от Барни /тече много хард реклама по ТВ-то/.З а първи и последен път давам такива боклуци. Така ме е яд, че вчера реших да съм ларж  Tired

# 651
Ейнджъл, Симона изкара някакво вирусче преди два месеца някъде, в следствие на което влачи кашлицата цял месец и нищо не помогна. АБ не съм сметнала за нужно да давам, но изредихме доста сиропчета според промените на кашлицата и нищо не помогна. Накрая сама спря.  Rolling Eyes

Единственото, което правихме, беше, че ходихме периодично до лекарката да преслуша гърдичките, за да не се притеснявам, че слиза надолу, но те все си бяха чисти за моя радост.

Кали, дано ви огрее пътуването, макар че тези гърчоля са доста непредвидими.  Close

# 652
  • София
Дени, да ти е жив и здрав съпруга !  nbirthday Честита годишнина - много да се обичате и да съхраните любовтта си възможно най-дълго и винаги да гледате в една посока!  Simple Smile

# 653
Честито на днешните малки рожденици! Да са живи и здрави!

Честита годишнина и честит рожденик на Дени! Много да се обичате и да сте щастливи заедно!

Шада, много кофти работа  Confused

# 654
  • София
Ние днес бяхме на градинско парти с басейн. Беше голям кеф за децата. Билянка вече плува съвсем сама с пояса  Heart Eyes
Ето малко снимки, че отдавна не съм качвала :
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31203540&id=1606642227 … bid=1405719515462

Исках снимките от басейна да постна, но ми излезе целия албум.

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 10:11 от Ninche

# 655
Честит рожден ден на Кирил на ДЪлгоноска  bouquet

Нинче, не излиза линка, махни удивителната по средата или копирай адреса, който е под тях.

# 656
  • София
Благодаря ти, Дуци. Мисля, че сега стана.

# 657
http://www.facebook.com/album.php?aid=64539&id=1527877905&l=8caf55220e

Благодаря за поздравите! Ето ни след 11 години брак Mr. Green

Честит рожден ден на вчерашните и днешни рожденици! Да са здрави, весели и с мого късмет!  bouquet

# 658
  • София
Честит рожден ден на Кирил !  nbirthday

Дени, екстра сте си Grinning

# 659
Здравейте момичета,
аз съм юлска мама, но 2009 и искам да ви питам нещо. Днес харесах едни сандалки за моето момиченце, но тъй като не е проходила още, а те са само с каишки и не смея още да й взема такива, а й няма за кога това лято.Засега си има, но ми се ще да й ги взема за другото лято и не знам кой номер да взема , бихте ли ме посъветвали- сега сме на номер 19 като има мегдан , не й е плътно . Благодаря ви предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт