Отговори
# 495
Оказа се, че тука масово сме в мъжко обкръжение и девойките са много кът или пък си ги криете Simple Smile

# 496
Оказа се, че тука масово сме в мъжко обкръжение и девойките са много кът или пък си ги криете Simple Smile

Еееее и девойки си имаме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green на още са дечковци или бебета (Миленке не се сърди... Mr. Green)

# 497
 АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙДЕ свате,кви ги надробих ме ooooh! Blush стана страшно Heart Eyes
  Пък и момата и момъка ако ни скиват кви ги дробим Heart Eyes шъ има строева
  И да знаиш винаги  наблюдавам из зад ъгъла  bye

# 498
  • у нас - на брега на морето
Айез Седай, голямо благодаря Hug! Обясни ми много точно. Аз няколко пъти гледах там, но не допрочетох внимателно newsm78 #Crazy
А  мотивът за новия ми ник ще разберете, като успея да публикувам снимки.
За сега чао!

# 499
Какво става бе колежки?! newsm78 Много кръщенета днес,много чудо... А сега как ще разберем коя коя е,а... Crossing Arms Половината съфорумки минаха в нелегалност...  Joy Joy

# 500
  • София
Йовчеееееееееееееееееее и ти ли с ново име моме  Joy Joy Joy

# 501
Ето и обещаните снимки. В ролята на амазонка - моя милост. Това е лично мой лък, с който си стрелям за удоволствие и разтоварване от стреса! А, колко съм добра в стрелбата - снимката говори красноречиво! newsm62

# 502
Да, Хули, ама тези калинки хич не ми подхождат на ника! smile3532

# 503
Маме, сега остава и ти да сА барнеш с нов ник и направо ще ми вземете акъла... Crazy

Альоуууу,Амазонката, с теб по -добре да не се гъбарка човек,ако не иска да го последва съдбата на чувалчето... Joy Joy

# 504
Браво, Йовче!  Hug

# 505
Сисссс, доколкото си спомням ти повлече крак с кръщенките, нали?! newsm78

# 506
  • София
Не, аз съм консерва. Каквато , такава  Peace

# 507
Сонче, ама без майтап, това е стрелба от 30 метра и попаденията са си съвсем редовни. Ако нЕкой не вЕрва, може и клип да публикувам.
А нали легендите разказват, че амазонките нарочно си премахвали дясната гърда, за да не им пречи при стрелба с лък. Може би на това се дължи голямата ми точност в стрелбата! smile3534

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 21:28 от Амазонка

# 508
Сонче, ама без майтап, това е стрелба от 30 метра и попаденията са си съвсем редовни. Ако нЕкой не вЕрва, може и клип да публикувам.

Аааааа,вЕрваме,вЕрваме... само не ни стреляй... Joy Joy

# 509
Aмазонка,подадох си документите за херцептина април, а на 11 маи ми беше последната химиот. Та тези 2 месеца ми се сториха цяла вечност.
Между другото да вметна  моят син е на 11г, а дъщеря ми 18г. Тази година се очертават много купони, нали си имаме абитуренти.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт