Отговори
# 750
Маме,Марги, умници сте ми вии ей! Hug Hug Аз затуй си ви обичам ,ама много ви обичам!  bouquet  bouquet

# 751
  • София
Наздраве, дружина;)
утре , т.е. Днес влизаме за второ вливане с Теди. Стискайте палци...

# 752
Наздраве, дружина;)
утре , т.е. Днес влизаме за второ вливане с Теди. Стискайте палци...

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тединко,с теб съм ,слънчице! Hug Hug

# 753
  • у нас - на брега на морето
Теди, кураж и от мен и Марти! Hug Hug Hug Ние днес пък излязохме от болницата. Там бяхме от понеделник. Да кажем, че всичко мина добре /имам впредвид упойката, че беше малко проблем с алергия/, а за чурата - още не е оздравяла и конците не са паднали, оттекла е и със синини. Ще  мажем и в понеделник сме на контролен преглед.
 Алисса22, ЧРД на теб и татко ти! news m59 nbirthday  bouquet Здраве, здраве и дълголетие ви пожелавам на вас и близките ви!
На всички други момичета желая успешен ден, наситен с много положителни емоции!!! Много ми липсвахте, докато не можех да ви чета! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 754
  • Варна
Здравейте,

тука както винаги ми е супер приятно ...
  bouquet
ах, защо не направят нет-а достъпен и безплатен навсякъде ...
 newsm78
кураж на всички, които имат нужда от него - Теди, Сонетка, Йов ...

# 755
Може и така да е, но преди 20 години не пиехме бутилирана вода в пластмаса.
А аз съм оттогава.
да,ти си оттогава,а от сега колко са??? Sad

# 756
 newsm10 - Теди, Сонетка, Йов ... Hug Praynig

# 757
BAE,не се притеснявай,че назначиха лъчето след толкова време,това е нормално след като всички лимфни възли са чисти и гърдата е махната.Смята се,че ракът е махнат и ЗА ВСЕКИ случай,като застраховката ще правят лъчетерапията.Няма как за 3 месеца да се появи пак...спокойно!
благодаря на всички момичета за поздравленията,да ви се връща!!!
бъдете здрави! Hug

# 758
Здравейте момичета,
от около 4 месеца ( когато майка ми беше диагностицирана с рак на гърдата )  ви следа редовно, но до сега не съм писала. При нея махнаха цялата гърда и назначиха само лъчетерапия чак за 3.5 месеца след операциятал. Тя няма открити разсейки и лимфните възли бяха чисти. Е това е което ме тормози. Не е ли много дълъг периода...Четох назад по темите, но не успях да попадна на подобна дискусия. Ще съм ви благодарна ако споделите вашите знания по въпроса.
П.П Някой ползвал ли е апарата на болница Токуда и удачна алтернатива ли е?

Не се притеснявай, след като всичко е чисто при нея, наистина лъчелечението е превантивно. Освен това имаме ужасно много болни и записваме чак за декември. Апаратите ни са препълнени. Апаратът в Токуда не е по-добър, но там се заплаща. Срещу 4000 лв можете да започнете лечение веднага. 
Искам да кажа на всички - мили хора, наясно съм с вашата болка и ежедневни мъки. Моля, всеки който има път към Онкологията и има нужда от помощ или дори само подкрепа да ми се обади  Hug Не мога да лекувам, но мога да ви дам разбирането и съпричастността си. Работя в Отделението по лъчелечение, кабинет 12.  Hug

# 759
През последните месеци в публичното пространство в България усилено се заговори за наночастиците и тяхното приложение в лечението на онкологични заболявания. В края на юли във Филаделфия на 52-та годишна среща на Американската асоциация на лекарите бяха представени данни за нова насока в използването на наночастиците – в лъчетерапията за лечение на рак на гърдата.
Изследователски колектив описва създаването на желязо-съдържаща многостенна въглеродна нанотръба (multiwalled carbon nanotubes, MWCNTs), която може да бъде проследена от магнитен резонанс (MRI) и атакувана с лазер, когато се въведе в тумора...
Ви Praynig Praynig Peace  bouquet  bouquet

# 760
  • София
Аз нямам нужда от помощ в момента, нито път до Онкологията.
Но ще дойда нарочно, за да се запозная с един Човек, който наистина е съпричастен и е готов да помогне, макар и само с разбиране  Peace

# 761
Скъпа Хули, дано никога не се налага да стигаш до Онкологията  Hug Самата аз работя там по неволя, но обожавам работата си ! Обичам всичките си пациенти и се старая ако не мога да им помогна , то поне да не ги огорчавам.....Боли ме от безхаберието на лекари, сестри и прочие...Майка ми и сестра ми бяха пациентки на Онкологията и аз съм била и от Другата страна Sad  На мен ми пука за хората и винаги ще ми пука !
Бъдете здрави и не се отчайвайте - добро е имало и винаги ще има. Борбата с рака не е невъзможна, чудеса стават ! Борете се и ще успеете ! /съзнавам колко е лесно да се каже от страни..../   Heart Eyes

# 762
  • София
Близначе, от 18 години постоянния ми адрес е Онкологията в Дървеница.
И аз по неволя стигнах дотам, но за съжаление съм пациентка.

# 763
  • В царството на игрите:)
Здравейте дами Hug Само минавам да видя как сте. Аз нещо съм се сдухала и не съм добра компания, но ви прегръщам HugУтре съм на вливка с Херцептин. Вече нямам търпение да дойде декември и дай Боже да свърша с тези вливки, че ежемесечното ходене до болницата не ми се отразява добре.
Лека ви нощ!
Близначе, благодаря ти за милите думи  bouquet

# 764
  • у нас - на брега на морето
Близначе, възхитена съм от появата ти във форума!!! Приятно съм изненадана от това, че все още има такива ХОРА като теб, готови да помогнат. Благодаря ти от все сърце! Hug  newsm20  Аз съм от Варна и дано не ми се налага да идвам до София да се лекувам! Ако не ти е неприятно, как се справиха майка ти и сестра ти?
nanastef, Soniad, благодаря ви за подкрепата!!! Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт