Отговори
# 465
Love, аз съм изпила няколко туби Алое вера на форевър, и се чувствах добре, но имам близак, която е оперирана преди 10 години и тогава е отказала химиотерапия и е правила само лъче. От тогава до днес пие непрекъснато алое вера и твърди, че в това е спасението и. Важното е всеки да го намери за себе си, нали? Mr. Green
Напълно вярно е,че всеки трябва да намери спасението за себе си,  Hug
Днес ми казаха друга рецепта за запарка с билката "котешка стъпка".
Един познат е ходил на минерални бани в Хисаря и там в една аптека, една рускиня подарявала злато на аптекарката заради това,че й била казала за тая билка...и благодарение на нея се излекувала. Рускинята била болна от рак и си правила запарка с по 1с.л. от билката и един литър вода(слага се да заври вода и като заври се прибавя 1с.л. от билката, след което се вари 15 минути,за да може да се извлекат полезните свойства на билката). Тази отвара пиела винаги, когато й се препиело вода и се излекувала. Не знам до колко е вярно,но нищо не пречи да се опита... Щом се отнася до човешки живот, мисля че всеки опит е от полза.  Peace
Споделям с Вас, защото разбирам как се чувствате  Sad Съпричастна съм на болката ви  Heart Eyes

# 466
Бораноооооо ле,моме юбава, е туй няма да ти го простя,да знаЙш... Crossing Arms
Не се ли изчерви от срам,га мина покрай табелата ,че даже и помаха... Crossing Arms
За прошка искам да ми дойдеш с бъклица и дрян,инък не те бакаря да знаЙш... А ма ха...
Нии македонците хора не ядем... Crossing Arms

Марги, как е настроението в бабината детска градина...  bouquet

Миленке, говори ми,говори,за любов ми говори...Имаше една такава песен... Hug
Бъз ще берем наесен,слънце,нЪл смА са разбрали... Аз проучвам местностите и щом узрее-свиркам... Peace

Веси,взимаш кошницата с кълбетата и куките и започваме едно яко плетене... Ще наплетем терлички на целия китайски народ... knit knit knit и шА изпиим пиенето на ... а бе ,всичкото пиенИе... Drunk Drunk Drunk

Пясъче, пиши по-често,бе скъпа,липсваш ми нещо...

ЕнитУ и ТрикситУ, вии по моретата и плажовете ли се запиляхте...  
Сватееее,Мамееее дека сти брееееее... newsm78

На всички цалуФкиииии...  bouquet

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 22:10 от Сисссс

# 467
  • пловдив
Ами нали обещах щете ме не щете да се намъквам в темичката  Embarassed пък не съм и от мълчаливите... и ....
...
Днес ми казаха друга рецепта за запарка с билката "котешка стъпка".
Един познат е ходил на минерални бани в Хисаря и там в една аптека, една рускиня подарявала злато на аптекарката заради това,че й била казала за тая билка...и благодарение на нея се излекувала. Рускинята била болна от рак и си правила запарка с по 1с.л. от билката и един литър вода(слага се да заври вода и като заври се прибавя 1с.л. от билката, след което се вари 15 минути,за да може да се извлекат полезните свойства на билката). Тази отвара пиела винаги, когато й се препиело вода и се излекувала. Не знам до колко е вярно,но нищо не пречи да се опита... Щом се отнася до човешки живот, мисля че всеки опит е от полза.  Peace
....
пила съм котешка стъпка, много полезна билка е за прочистване на кръвта, но да предупредя, че ако имате някакви алергии към растения съдържащи повечко етерични масла се появява доста неприятен обрив /аз съм алергигна към индрише, мулоха, здравец.... изобщо по мъхнатите и ароматни и за съжаление котешката стъпка веднага ми даде страничен ефект, та при първо пиене действайте по внимателно.
L 0 V E и като каза рускиня, се сетих, че до там докъдето съм стигнала назад в темата ви, не срещнах нар, а руснаците много го ползват /сок от зрънцата/ също за покачване на кръвните показатели /само сока, без семенцата, че малко запичат/ Друга тяхна рецепта, но вече за прочистване на организма от токсини е - от пазара купуват възможно най малките, киселки и криви ябълки /тези дето нямат никакъв вид и са евтини/ измиват ги, почистват от семето, режат на филийки. Завират вода, поливат ябълките, чакат да поизстинат и прибират съда в хладилника /количеството ябълки е по желание, а водата трябва да ги покрие 2 пръста/ След 24 часа изцеждат и продължават да го държат в хладилника. Пие се вместо вода. На мен лично много ли харесва, особенно лятото защото и освежава  Peace

# 468
  • В царството на игрите:)
http://milmich.snimka.bg/children/dani-bogi-i-ani-lyato-2010.523316
Това е албума на малките участници в нашето море - Дани на Кана, Ани и Боги на моя милост.

http://milmich.snimka.bg/family/pochivki-lyato-2010.523325
Това е морето....

Направила съм и албум във Фейсбук.

ООООххххх, хубаво беше...

# 469
antom и това ще го карам да яде,но сега нар по магазините няма. Само зимата има,защото сега май не му е сезона?! Някой знае ли дали в Гърция расте това дърво? И дали има по това време там? newsm78

# 470
Това е албума на малките участници в нашето море - Дани на Кана, Ани и Боги на моя милост.

http://milmich.snimka.bg/family/pochivki-lyato-2010.523325
Това е морето....

Направила съм и албум във Фейсбук.

ООООххххх, хубаво беше...

Ако искаше да събудиш у мен низки страсти,тогава ликувай-успя...ЗАВИЖД... ЗАВИЖД...
Ама като погледна тази ми ти красУтЪ дето се вихри по памперси или без памперси и се размеквам...
Направо сте страОтни сладурски сладкишки... Бонбончета!
Свате, щот Миленката е много мой човек,ще се примиря с това ,което видях на снимките и ще ти разреша да казваш "свате " на нея...

# 471
Миленка, разгледах снимките и на двете места. Страхотни сте, особено децата  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Hug Hug Hug

# 472
Тук съм бе, за съжаление морето е таам ама аз не съм при него.Разработила съм се ама за какво ли newsm78, т.е. както обикновено. Надявам се да го видя Септември.
Сисс, аз като мина през Сандански няма да подмина табелата да знаеш, планувано нали.
Миленкоооо, много сте сладки, радвам се, че сте прекарали страхотно. Следващият път може да увеличим групата.
Поздрави и целувки Hug Hug Hug

# 473
Милми, страхотни снимки! Малчовците са невероятни, заредиха ме с положителна енергия в този мрачен ден! Simple Smile

# 474
  • София
Момичета, сигурно сте обсъждали инми простете, че не мога да чета назад, но как стои въпросът с меда? Домашен, чист. Казаха ми да пробваме равно количество мед, лимони и ядки, смлени. Понеже не ме познавате още, уточнявам, че е за 5 годишно дете с бъркитов лимфом. Слънчев ден:)

# 475
Това е албума на малките участници  

Ако искаше да събудиш у мен низки страсти,тогава ликувай-успя...ЗАВИЖД... ЗАВИЖД...
Ама като погледна тази ми ти красУтЪ дето се вихри по памперси или без памперси и се размеквам...
Направо сте страОтни сладурски сладкишки... Бонбончета!
Свате, щот Миленката е много мой човек,ще се примиря с това ,което видях на снимките и ще ти разреша да казваш "свате " на нея...
 bouquet  bouquetПрисъединявам се!! Peace

# 476
  • Варна
Ех, момичета, много ми харесаха снимките, напълнихте ми душата!

Hug    Hug    Hug

Народът е казал, че чистата природа, искрената усмивка и добрия приятел са най-добрия лек!

milmich и borana, желая ви мнооого здраве !

# 477
Момичета, отчитам се относно ТЕЛК-а  - смъкнаха от 80% на 60% инвалидност за 2 години. Това е.  Но да сме живи и здрави, нали само това е важно! Оттук възниква и въпроса какви облекчения ползваме?
Вече разбрах, че от соц. грижи отпадат всякакви привилегии - т.е. транспортните разходи /9.75 лв. на месец/ и двете пътувания из страната. Не питах за винетката, но има време...до декември.
Ако някой знае нещо друго да сподели...

# 478
Някой знае ли дали в Гърция расте това дърво? И дали има по това време там? newsm78[/b][/i][/color]

Да, расте. Но много рядко можеш да видиш да се продава. Странно защо... Thinking

# 479
antom и това ще го карам да яде,но сега нар по магазините няма. Само зимата има,защото сега май не му е сезона?! Някой знае ли дали в Гърция расте това дърво? И дали има по това време там? newsm78

Че то нар и тук при нас зрее,що ти е чак от Гърция... newsm78
Само че не съм сигурна кога точно узрява.Но ще питам и ако искаш ще ти намеря и изпратя... Peace

Общи условия

Активация на акаунт