Отговори
# 675
  • София
Мама се пише с главно М  Grinning

# 676
Мама се пише с главно М  Grinning

Виноват,Мамче! Blush

# 677
  • София
Сис целувам те!Ама те портите са отворени за всички чети! Наса....аааам народе, бабка е насреща Joy!
К,во ти е на линийката бе моме? Като гледам направо си се претопила! Joy Я бързо да ми доставиш рецептата за миш маша, че много го долюбвам!  chef

# 678
Здравейте банда... Hug Hug
Тази С/Н пак прескочих до София, да си видя дЕтето, че нещо болничко беше. Сега вече е добре. Играе и лудува на воля при баба.

Тук е мор. Днес го дават 41 градуса. В 8,30, в градския транспорт вече бяхме на климатик.  #Crazy Sick #Crazy

На всички празнуващи (макар и с малко закъснение) - Св. Богородица да ви пази, вас и близките ви.

Хехе, Силве и аз съм от твоята порода - всичко ми се лепи. А онзи ден ден бях прасе и половина. Първо ометох един сладолед (ма жега ужасна, а сладоледът викаше "ела ме хапни"  Joy Joy Joy и после за десерт и една пица  Embarassed Embarassed Embarassed
Та виноват и аз, с една дума  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 679
    Здравейте, момичета  bouquet
Най-напред на патерици честит празник на всички момичета и техните любими хора.
Да се отчета обещаното изпълнено.И не само към Алиса а и за всички вас МОМИЧЕТА запалих свещичка
като за близки това е един малък подарък от мен. Praynig
Та екскурзиите хубаво нещо и особено по българските манастири само пътищата кофти
Радвам се че,сте в добро настроение въпреки жегите да си останете с такова bowuu
 Блазе на почиващите на море и на село Heart Eyes

# 680
  • София
Тази С/Н пак прескочих до София, да си видя дЕтето, че нещо болничко беше. Сега вече е добре. Играе и лудува на воля при баба.

Тук е мор. Днес го дават 41 градуса. В 8,30, в градския транспорт вече бяхме на климатик.  #Crazy Sick #Crazy

На всички празнуващи (макар и с малко закъснение) - Св. Богородица да ви пази, вас и близките ви.

Хехе, Силве и аз съм от твоята порода - всичко ми се лепи. А онзи ден ден бях прасе и половина. Първо ометох един сладолед (ма жега ужасна, а сладоледът викаше "ела ме хапни"  Joy Joy Joy и после за десерт и една пица  Embarassed Embarassed Embarassed
Та виноват и аз, с една дума  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
#2gunfire #2gunfire #2gunfire това заслужаваш

# 681
        Здравейте , пейсвам едно писмо от пощата си тук с питането как да разбера това истина ли е или нов начин за изкарване на пари?!

Bulletin from the cause: Разкриване в Република България на Медицински Център за имунотерапия на рака
Go to Cause
Posted By: Hristina Ivanova ッ
To: Members in Разкриване в Република България на Медицински Център за имунотерапия на рака
Моля Ви, помогнете на мама Ели да живее!

Изпратете дарителски SMS с текст DMS ELI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=142284765800692&ref=mf
http://dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=172&start=0

Елеонора Кременарова е на 36 години и живее в град София със съпруга си и двете си деца. През 2007 година на Ели й е поставена диагноза рак на стомаха и претърпява операция в Александровска болница. След тригодишна борба с коварната болест семейството на Ели търси компетентно мнение от чужбина. Екип от специалисти в "Анадолски медицински център" - гр. Истанбул прави нови изследвания със скенер, магнитно-ядрен резонанс и втора лабораторна експертиза на хистологичните изследвания. След направените изследвания в Турция се оказва, че Ели се нуждае неотложно от 6 вливания (химиотерапия), всяко едно от което струва по 3 500 евро.

Семейството на Ели не разполага с тези средства и се нуждае от помощта на дарители.

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS. Повече информация можете да намерите тук.

Ако решите да помогнете на Ели и по банков път, ето данните на нейната сметка:

Титуляр: Елеонора Василева Кременарова

BGN : BG58 UBBS 8002 1018 0460 30

EUR : BG89 UBBS 8002 1437 1683 10

SWIFT: UBBSBGSF

Обединена българска банка.

За повече информация може да се свържете със съпруга на Ели - Теодор, на телефон 0878 431 611.

Благодарим ви, че помагате на Елеонора!

# 682
  • пловдив
Пясък не ми стана ясно точно кое питаш дали е истина  - болеста на Елеонора, сумата обявена за лечение или начина  на събиране на средства newsm78
Събирането на средства с SMS е факт вече няколко години в България. За да се сдобиеш с DMS на първо място трябва да представиш не малко количество документации за доказване на заболяването и нуждата ти от финансиране, а на второ - здрави нерви, защото става бавно и не е гарантирано /доколкото знам, доста болни чакат за такъв номер/ Голяма част от парите наистина стигат до пациента, с изключение на сумата от ДДС  #Cussing out която продължава да получава държавата /лично аз така и не разбирам защо/ Щом жената има вече номер, значи е представила и документи за заболяването и документи за стойността на лечението. Понякога има и недобросъвестни /както беше случая с бащата на блъснатото от Ставински момиче, което проигра голяма сума от парите за лечение на детето/ но поне по мои наблюдения на много хора този начин помогна . Все пак всеки сам си решава дали, кога и на кого да помогне.
Ето това е сайта с обяснение какво изглежда ДМС
http://dmsbg.com/about_dms.php
Дано съм ти била полезна  Hug

# 683
  • Русе, у дома
Благодаря ви момичета, ще докладвам. Малко съм изгубила почва под краката, ама ще се справя, обещавам. Доскоро бях в темата за ПР и сега е малко различно, тогава се плашех от несъществуващи болести, а сега когато имам диагноза ми е малко странно..
А утре се прибира от командировка и "Опората" (мъжа ми) и ще съм още по-добре... Hug
Момичета, докладвам. Днес, чак се добрах до онко-дерматолога в града. Нямам нужда от лъчетерапия според него. Този тип рак или се лекува хиругично или се подлага на лъчетерапия. Онази "страшната" бенка не е страшна.  hahaha  Заведоха ме на отчет в ОНКО-диспансера и ще ходя на профелактични прегледи веднъж годишно.
При вас ми стана някак удобно, ще продължа да ви чета и да се включвам с полезно инфо, ако намеря.
Още веднъж ви благодаря за подкрепата... Hug

# 684
barfly ,казах ли ти аз,а... Peace
Страхотни новини! Всичко ще бъде наред! Само трябва да вярваш в това!
А тук можеш да си пишеш винаги,когато поискаш-със или без полезна информация! Wink
Винаги,когато ти се говори с приятели,ние сме насреща! Hug

# 685
barflyHug  newsm10
Сисссс, ти е казала точно.  Hug newsm51  "Тук ще намериш много приятели!"

# 686
  • у нас - на брега на морето
barfly,привет и браво за резултатите! wavey newsm10 smile3501 smile3525 И мен от няколко дни ме притеснява една бенка на крака, която си я имам откак се помня, но нещо взе да почернява в единия край и като я погледнах с лупа се виждат и кожички да се лющят. Като ходих миналия вторник на инжекция в онкото , не се реших да отида до кожния, но за  следващия - сериозно ще си помисля. newsm78. Като ходите на кожен, вие ли молите да ви разгледат всички бенки, или те ви предлагат освен посочената от вас?
Айез Седай
Цитат
ЗДРАВЕ ЖЕЛАЕМ!!! friendship
Сисссс, аз направих снимки на бъза в нашия край, но има зрял и повечето е още цвят. Давайте точната рецепта. Лимонена киселина /лимонтузу/ слага ли се?

# 687
  • Варна
Само да ви споделя, че вчера беше първата ми сцинтиграфия - оказах се много фотогенична -   Laughing казаха, че изглеждам прекрасно на снимките и няма никакви обезпокоители  Joy, ама нич никакви, което е прекрасно  Simple Smile
Само ме хвана клаустрофобията, като ме привързаха към този нар и една желязна тава ми затисна физиономията, ама докато се чудех да викам ли, да не викам ли за помощ, тя се премести на корема ми.
Изключителен е персонала на старозагорското онко! Поздравявам ги от все сърце! Всичко е ново, чисто и лелките са супер любезни, весели, приказливи ... Ако пътя ми до там не беше по 6 часа отиване и връщане - щях да стана техен пациент, ама засега съм им само фен !
И друго - тук във Варна ме предупредиха, че сцинтиграфията се заплаща от пациента - около 100 лв. Като отидох там се оказа, че се заплаща от здравна каса, само че трябва да се снабдя с направление по ЗОК, ама като им казах че във Варна ми го отказаха - просто онемяха при тях си имали специалист, който действал в тази насока, ...  ако разбирате какво искам да кажа ..., т.е. можело да ми спестят едни 130 лв, ... при условие че работя и внасям яки здравни вноски ...
Ами това е. Постепенно напредвам в борбата с НЗОК, ама засега тя ме бие 2:0

Най-важното е, че резултатът ми е супер готин!

# 688
Браво nanastef,много хубави резултати ЧЕСТИТО. Peace  bouquet

# 689
Нана, поздравления за добрите резултати! Peace
От сърце се смях на поста ти... Joy Joy Joy Това с фотогеничността и после тавата над лицето ти ме разби... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт