Отговори
# 660
  • Русе, у дома
Момичета и аз се записвам при вас. За съжаление в момента съм много уплашена, надявам се да придобия от вашата сила.
Имах едно кожно образование, махнах го и резултата от хистологията е "базоцелуларен карцином". В понеделник ще ходя на онко-дерматолог, за да ми назначат лъчетерапия.
А днес без да искам съгледах една нова бенка, която е черна и неравна и прилича на най-лошия рак на кожата - меланома. Как ще издържа до понеделник не знам.

# 661
А днес без да искам съгледах една нова бенка, която е черна и неравна и прилича на най-лошия рак на кожата - меланома. Как ще издържа до понеделник не знам.

Ей,ей,я по-спокойно... Какви са тези диагнози дето си поставяш сама... Crossing Arms
Иди в понеделник при доктора и изчакай да чуеш какво той ще ти каже! Не се самонавивай така ,без да имаш официален преглед ...
А междувременно,добре дошла при нас!  bouquet Както винаги го казвам с неохота на новодошлите,но щом си тук-Добре дошла!
Повечето тук сме с диагноза рак на гърдата,но ще ти помагаме кой с каквото може!
А в понеделник,като идеш при доктора ,и той като ти каже,че новото ти откритие е просто бенка,да ни информираш! Защото ще чакаме виртуална почерпка за добрата новина!  bouquet
До тогава  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 662
Barflayздравей!Базоцелуларния рак на кожата е лечим на 100% - първо и второ - много рядко при един и същи човек се срещат два първични злокачествени  процеса Praynig PraynigПожелавам успешно лечение !!
Понеделник пиши .Вече ни направи съпричастни!  bouquet  bouquet

# 663
  • Русе, у дома
Благодаря ви момичета, ще докладвам. Малко съм изгубила почва под краката, ама ще се справя, обещавам. Доскоро бях в темата за ПР и сега е малко различно, тогава се плашех от несъществуващи болести, а сега когато имам диагноза ми е малко странно..
А утре се прибира от командировка и "Опората" (мъжа ми) и ще съм още по-добре... Hug

# 664
  • пловдив
barfly присъединявам се към  fingerscrossed fingerscrossed на момичетата. Аз отскоро ги чета, но всеки път ме  Shocked изненадват с невероятните си знания, които за щастие и щедро раздават. Пиша ти го защото споменаваш лъчетерапия и съвета ми е да прочетеш внимателно препоръките им на първа страница с какво и как да се мажеш по време на терапията. Моя близка не знаеше за тези неща и получи не леко изгаряне, нищо сериозно, но защо да не се избегне, след като "топлата вода" вече е открита  Wink
А относно почвата под краката ти, попаднала си на точното място. Тук присъстващите са най страхотното доказателство, че почва губят само космонавтите, на земята място за стъпване винаги се намира, само трябва да имаш желание и хъс  Peace Успех!
Привет дами!
Тука е баба ви и е добре (поне така се чувствам) ама бера ядове с доктори и чиновници дебелогъзи, та не пиша да не ви товаря допълнително.
Оказа се, че лекарството за моята химиотерапия просто го няма. В онкологията ми метнаха един хвърчащ лист с репликата "ето ама лекарството го няма. хората го купували от Турция или Гърция..." Това е положението. И това великата доц. Тимчева.  На всичкото отгоре името на препарата беше написано на български и то с правописна грешка. Върви го разгадавай. Абе пълна мизерия е нашето здравеопазване. Такива гъзове са отворили за пари, че направо ми се повръща.
Ето това са моите ядове, как да пиша и вас да натоварвам!
Бабилия, така се радвам, че си добре  Hug  А относно нервите, които хабиш  с доктори и чиновници  Twisted Evil само помоли приятелката ти от Русия, да прати едно калашниче, на военното бях отличник стрелец, свиркай и  #2gunfire  ще се присъединя към разговорите ти  Wink

С моето смахнато работно време, все пиша по нощите и понеже вече сме 15.08

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С КРАСИВОТО ИМЕ МАРИЯ!

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 01:54 от antom

# 665
Днес е Успение Богородично! Нека Божията майка да бди над всички нас,да ни закриля и напътства! На именниците -ЧЕСТИТО!  bouquet

# 666
Момичета, на Голяма Богородица искам да ви пожелая да имате цялата закрила на Божията майка, бъдете здрави и мир и любов в семействата ви !  Heart Eyes

# 667
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! Нека Богородица е с нас и ни закриля!
Честит имен ден на именяците!!! Много здраве, дълъг живот в мъдрост и блаженство, несекващ късмет им желая!!!

# 668
Честит голям празник и от мен!Нека Пресветата Майчица да пази нашите дечица и нас!АМИН!

# 669
Нека Божията майка помогне на всички болни да се излекуват, а всички здрави предпази от болести!!!

# 670
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

НА ИМЕННИЦИТЕ ВЕСЕЛ КУПОН!

# 671
  • София
Привет милички! Лпсвахте ми, затова ви прочетох тази вечер на един дъх!  love001
Много сте писали, настроението ви е превъзходно и това ме успокоява! Виждам, че невроятните жеги не ви мъчат, мен също!
Бабка беше два дни в градска отпуска Joy и....иииии се налудува Joy! От утре пак отварям портите широко!
Сонетка, за това,как трябва да се храни детенце,трябва да се консултираш с лекуващия му лекар. Нашата диагноза е съвсем различна от неговата,и няма никакви ограничения относно храненето. Никой лекар не дава строг хранителен режим при рак на гърдата. Всичко ядем,пием и си носим новите дрехи... Ако ме разбираш... Wink
Аз все си мисля,че ограничения в храненето може да има,когато са засегнати стомах,жлъчка,черен дроб или черва... Те биха се подразнили от някоя храна например... Но при другите видове рак  не мисля,че въобще е нужно ограничение!
Още повече,когато човек се чувства здрав физически и психически! Peace
Относно това ,кое е канцерогенно или не,като се замислиш то май само мечтите ни са неканцерогенни... Joy Joy
Joy Сисе всичко ядем, пием и после грухтим и айде на диетата Joy

# 672
Марги, радвам се да те видя!  bouquet
Да ти изпратя и моята чета,щом ще отваряш вратите на бабината градина! Wink
А за диетата не ми споменавай,че напоследък направо се побърквам! smile3511
Като съм зациклила на едно място и няма мърдане... smile3515 newsm45 Ама аз съм инат и не се предавам,докато не си постигна целта!
На 28.08.ще ходим за бъз,ако не е презрял до тогава де! Ти ще дойдеш ли?

# 673
  • София
От днес нататък няма да ви чета и няма да пиша  Cry
Ям, пия и грам не слагам. Май нещо дъртозата ме хваща  newsm78 или съм болна от РАК  hahaha
Ама като не ме слушате, хак ви е. Умирайте от глад  Joy Joy Joy

# 674
От днес нататък няма да ви чета и няма да пиша  Cry
Ям, пия и грам не слагам. Май нещо дъртозата ме хваща  newsm78 или съм болна от РАК  hahaha
Ама като не ме слушате, хак ви е. Умирайте от глад  Joy Joy Joy

РАК е,маме,РАК... То друго не може да е... hahaha hahaha
Това ме подсети за оня българският филм "Клиника на третия етаж",дето една баба вика на доктора "Докторе в главата си имам рак... Че даже и малки рачета има... И  цъкат ли цъкат..." hahaha hahaha
А т`ва за качването е опасна работа... Ти си от друга порода... Joy Joy Аз и една чаша вода като изпия ми се лепи за г..а... Ама сега ги  Фанахме нещата под контрол... И хич не съм гладна ,бе... Ако знаеш що месО съм изяла... Crazy Blush ooooh! Току що ометох една паница миш-маш... Blush Ммммм...Ама много Фкусен бешИ...

Общи условия

Активация на акаунт