Отговори
# 645
Амазонка,благодаря ти!
Сиссссс,ако има в повече,ще намеря начин да го получа в Сф.Искам да попитам,не ви ли смущава,че в рецептата има много захар?А как се пие после?
момичета,намерих нова(поне за мен) интересна информация за храненето
 http://healthyfood.info.bg/Calculators.html
приятен ден на всички!!!

# 646
  • у нас - на брега на морето
Алисса22, аз по тази таблица трябва да сваля 14 кг. УЖАС!!! smile3514 Не, че не съм съгласна с таблицата, а как да ги сваля?! Никога през живота ми не ми се е налагало да спазвам диети и нямам никакъв опит и най-вече воля за това. Като се омъжих преди 23 год. бях 48 кг, а сега .... да не казвам Embarassed Възхищавам се на Сиссссс и Маргич за впечатляващите резултати, които постигнаха! smile3501 smile3501

# 647
мдаааа.  Mr. Green
и аз съм прасе. според таблицата. и не само. Mr. Green
трябва да отслабна >20 кг. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 648
ПРИВЕТ ,БАНДА bowuu
Да се присъединя към доброто настроение днес ми е много добър ден.Утре отивам на екскурзия на Троянския манастир послучай БОГОРОДИЦА
Чух нещо за петък 13 ама,що ли се учудвам при мен е все на опаки Joy Joy
 Да споделя на мен ми дадоха сушен бъзак и затова исках снимка.Та рецепта е 8бр.зрънца сутрин на гладно 20дни
после почивка 20дни и пак от начало.Някой да има вчепетления от нещо подобно.
 А мила ми СОНЯ дължа ти голямо ИЗВИНЕНИЕ Embarassedполучило се е голямо недорузомение не съм затворила тел.
защото той си беше в къщи нямаше батерия а,аз през този час пътувах по задачи.На обяд като прочетох на компа
бях Weary че ,се разминахме а пък сега още повече Sick smile3511 но всичко е минало.
 Да сме здрави за следващия път.Не се сърди аз ще черпя smile3521

# 649
Лорън,моля те да запалиш една свещичка в манастира за моето момиче!моля те! baby_neutral
момичета,толкова ли килограми наистина има да сваляте?не ми се вярва,поне тези,които видях на снимките не се нуждаят от толкова сваляния,може би 1-2 килца за собствено спокойствие...ако спрете да ядете сладко,мазно и тлъсто и тестено,няма как да не отслабнете.Аз лично никога не съм спазвала диетите,но когато съм неспокойна,веднага почвам да ям по-малко и отслабвам.Сега и аз съм като моята щерка,с минимум килограми...Чух по руска ТВ,че може да ядете каквото си обичате,но за едно ядене количеството на храната да НЕ е повече от една чаена чаша.Опитайте,това не е сложно!
Амозонка,опитай тук да си видиш нормата в кг:
 http://www.medicine.bg/instrumenti/indeks-na-telesnata-masa

# 650
  • София
Изчислих си теглото - в идеалните норми съм  smile3533
Ако знаете в какви филми се хвърлих  Joy Joy Joy
Чак ме е срам да ви разкажа. Не, че се притесних кой знае колко, защото зная, че има лек, ама малко ми се спече.
Та ставам си аз в събота сутринта. Ще пътуваме за селото ни. Засърбя ме около кръста вляво. Имаше подутина, като от ухапано от комар, ама по-голямо. До обяд стана още по-червено и голямо и сърбеше много. Започна и да ме боли и се оформиха пет  точици.
Познайте какво реши професорката ?
Реших, че е херпес зостер и на следващия ден започнах да го мажа с фенивир.
За два дни връхчетата почерняха.
Изчетох де що пише за кожни метастази и рак на кожата. Разгледах нам колко си картинки. Никъде не видях такова нещо, като моето.
Днес вече отидох на доктор и му разказах за моите простотии.
Изписа ми един мехлем за ухапване от насекоми и ми каза, ако не се почувствам по-добре до понеделник, да му се обадя .
Смейте ми се  Joy Joy Joy

# 651
Aз трябва да свалям 10кг Sick... Ужас
Хули, нормално е да се притесниш, но нали всичко е наред Peace

# 652
Привет, дами! Много сте изписали.  Много добре беше на моренцето, ама свърши. Видях се с Нядя - и тя е прекрасна като всички вас. 
По тая таблица дето сте я изтипосали, ако искам да имам идеално тегло, трябва да сваля 3 кг. Да, ама аз не искам. Мъжо ми рече: " Тъкмо заприлича на жена и взе да приказваш глупости".
Понеже прочетох през ред - не разбрах за какво е кастинга.

# 653
  АЛИСА  непременно ще запаля свещичка считай за свършено. Hug
  ХУЛИ,мехлема свършили работа? То на село може и да не ухапе ама в града те намери newsm78а
   А бе момичета аз нещо май сбърках таблицата вие как я попълнихте?

# 654
  • у нас - на брега на морето
Алисса22, според тези изчисления трябва да сваля 10 кг. Струва ми се по-реалистично.
Лорън, запали и за моето момченце Мартин, да му мине леко операцията на 23.08. и на майка му, да има сили да го обгрижвам Praynig Praynig Praynig
Хули, и ние като отидем на село и хванем някоя бълха, обикновено ни казват, че "там нямало", но ние ги носим от града  smile3532 smile3532 smile3532

# 655
  • София
Момичета, искам да питам за подправките, с които готвите. Аз слагам съвсем малко калиева сол, но не стават вкусни манджичките. По принцип готвя в тенджера под налягане и не пържа, но все пак - слагате ли червен пипер, сушени  чубрица и джоджен, например? Има ли нещо, което е строго забранено, и друго, което е за предпочитане. Чух, че чубрицата била карцерогенна, но ... Ако сте обсъждали темата, моля, дайте ми ориентир кога е било. Хубав ден
Амазонка, стискам палци за Мартин!

# 656
Хули,точно както го описваш при мен изкочи на вената на ръката,а на майка ми горе -долу както при теб,на същото място.Днес е 3-4 ден и тамън казвах,че трябва да го види кожен доктор.Абаче мислих,че ние полазило нещо...намазах го с Ьбрикорт сега,да видим какво ще стане,а ти напиши,моля,какъв точно мехлем ти изхиса докторката,ако ти е помогнало.Ще обменяме инфото.
Лорън,благодаря ти предварително!
Сонетка,знам,че много са полезни тези подправки:куркума заедно с черен пипер,копър,магданоз,чубрица,червен пипер и др.,кажи речи почти всички.Дай ми твоя майл и ще ти пратя,с какво трябва да храниш детето.

# 657
Сонетка, за това,как трябва да се храни детенце,трябва да се консултираш с лекуващия му лекар. Нашата диагноза е съвсем различна от неговата,и няма никакви ограничения относно храненето. Никой лекар не дава строг хранителен режим при рак на гърдата. Всичко ядем,пием и си носим новите дрехи... Ако ме разбираш... Wink
Аз все си мисля,че ограничения в храненето може да има,когато са засегнати стомах,жлъчка,черен дроб или черва... Те биха се подразнили от някоя храна например... Но при другите видове рак  не мисля,че въобще е нужно ограничение!
Още повече,когато човек се чувства здрав физически и психически! Peace
Относно това ,кое е канцерогенно или не,като се замислиш то май само мечтите ни са неканцерогенни... Joy Joy

# 658
  • София
Знам, Сис, че е така, и че всеки случай е сам за себе си. На него са му ограничени сладките, солените, тлъстите храни, както и любимите лютеница, пастет, кисело мляко... Защото самият тумор е на лимфните възли в корема и слабините. А аз в чуденето си какво да готвя и дали правя най-правилното за него, питам...
А мечтите? Добре, че сме създадени така, че да мечтаем Grinning

# 659
А мечтите? Добре, че сме създадени така, че да мечтаем Grinning

Твоите мечти и молитвите ти сега трябва да бъдат по-силни от всякога! Peace
Целувки за Теди!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт