Париж 2

• 112 240
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
кои трансфери имаШ предвид?

От летището до Дисниленд. От фирмата, която ни организира билетите и хотела ми предложиха цена, но е висока. В тези сайтове гледам цени с по двайсетина евро по-евтино, та се чудя...  newsm78

ние пътувахме до Орли, ползвахме Шатъла на Дисниленд (карат те до самия хотел), на всеки 4ас са, няма нужда да се резервира предварително

вие на кое летиЩе кацате?

# 646
мими.ива, много благодаря за информацията. Точно за това ми се иска някой препоръчан презовзач, ако не - направо на място. Може би тогава да звънна в хотела и да ги питам те коя фирма биха препоръчали?  newsm78

gioia, кацаме на Шарл Де Гол. Вероятно също имат шатъли до Дисниленд. Моля те, обясни какво е шатъла? Като рейс ли е или като ван тип маршрутка? Случайно да помниш и цената? Обикаля ли всички хотели или е до конкретен хотел в Дисниленд?

# 647

gioia, кацаме на Шарл Де Гол. Вероятно също имат шатъли до Дисниленд. Моля те, обясни какво е шатъла? Като рейс ли е или като ван тип маршрутка? Случайно да помниш и цената? Обикаля ли всички хотели или е до конкретен хотел в Дисниленд?

нямаШ грижи зна4и, рейсове са, имат си тяхна спирка пред летиЩето, целите са изрисувани Wink виждат се лесно къде са
след мъни4ко Ще ти пусна разписанието и инфо

ето сайта на автобусите  http://www.vea-shuttle.co.uk/vea-bus-timetable.asp
на де гол пиШе 4е спират пред терминал 2F/E, кликни там за да видиШ разписанието, можеШ да вземеШ билет он лаин, ние ги купихме от Шофъора
ако неЩо не е ясно, питай Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 13:26 от gioia.

# 648
Роца записвам си всичко  Peace страхотна информация даваш за заведения и сладкарници ,ще се възползвам от това за да посетим някой от тях  Peace

# 649
gioia, мерси много за информацията. Само не разбрах тези автобуси обикалят всички хотели или за всеки хотел в Дисниленд си има автобус?

# 650
gioia, мерси много за информацията. Само не разбрах тези автобуси обикалят всички хотели или за всеки хотел в Дисниленд си има автобус?

да обикалят вси4ки,
ти като се ка4иШ Шофьора пита за кой хотел сте и си записва, после спира там, за където има хора
поне при нас така беШе
ние бяхме малко хора в рейса за два хотела, та само на наШите спря
ина4е като тръгва за летиЩето минава да събира хората от вси4ки хотели (от списъка, който са дали)
ако ваШия го няма в списъка трябва да слезете на централната спирка на дисниленд, от там има рейсове за вси4ки хотели на 10_15 мин,
вие в кой хотел сте резервирали?

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 12:57 от gioia.

# 651
аз имам питанка за ползването на Velib- разбрах, 4е първия половин час ползването на колело е безплатно. Обаче за кой половин час става въпрос? след купуване на картата или винаги, като вземеш колело от стоянка, за половин час е безплатно?

А и бихте ли ми препоръчали някакво добро вино, на което сте попадали из суперите им, ще ми се да си направим "пикник" в някой парк...  Simple Smile

# 652
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
за Велиб - няма специални карти, които се купуват, а си поставяте ваша кредитна карта, към която се регистрира ползването на колелото, блокират се 150 Евро и първия половин час ви е безплатен, като оставите колелото, сумата се разблокира, а за ползването над половината час се дебитира от картата таксата, така всеки път като ползвате колело

# 653
Здравейте момичета,
Завърнахме се в неделя.
 Hug  на всички за ценната информация. Благодарение на вас всичко мина гладко, дори на моменти синът ми ме питаше "от къде знаеш........."
Впечатления по-натам. Ако някой има въпроси - насреща съм.

# 654
Здравейте!   bouquet

Имам билет с Уиз еър на 9 юни. Някой случайно ще лети ли на тази дата към Париж?
Трябва да си призная, че за първи път ще летя със самолет сама и ужасно се страхувам  Embarassed Ако се запозная с някого от вас, ще ми е хиляди пъти по-спокойно.  Hug

Иначе отивам на гости на най-добрата ми приятелка. Тя живее там и ако имате някакви въпроси, кажете, мога да я попитам.

bouquet

# 655
Mili, не се страхувай, полета е доста ранен и със сигурност ще проспиш полета
И при мен първото летене беше до Париж и полета беше рано сутринта. Също много се страхвах , но само докато се кача на самолета. После толкова много ми се спеше , че се предадох  Laughing

# 656
Mili, не се страхувай, полета е доста ранен и със сигурност ще проспиш полета
И при мен първото летене беше до Париж и полета беше рано сутринта. Също много се страхвах , но само докато се кача на самолета. После толкова много ми се спеше , че се предадох  Laughing

Verinka, дано си права.   bouquet При мен обаче адреналинът се качва сериозно и дори да не съм спала един месец, ще се треса като лист. Освен ако няма някой, с когото да разменя две думи и да се разсея. Предния път (но бях с приятел) разучих судоку, докато излитахме, и така в разсейване, мина първият стрес. А сега - сама - много ме е страх и от месец насам все го сънувам  Rolling Eyes

# 657
mili вземи си нещо за четене, но не сериозно четиво, а по-скоро любопитно и като седнеш в самолета си чети, без да обръщаш внимание на всичко около теб.

# 658
mili вземи си нещо за четене, но не сериозно четиво, а по-скоро любопитно и като седнеш в самолета си чети, без да обръщаш внимание на всичко около теб.

Благодаря!   bouquet  Всички мерки ще взема, но ако познавам някого в самолета, би било най-най-чудесно  Blush

# 659
  • Benelux / Varna
Момичета искам да ви попитам за качването на Айфеловата кула- исках да резервирам билет от сайта който сте посочили, но ми дава че няма билети за другата седмица, дали на място можем да си купим или всичко наистина е изкупено?
Пред Двореца Версай има ли паркинг, някой знае ли каква е тарифата му? Има ли отделен вход за градините първо там да влезем евентуално ( разбрах, че пак се плаща, видях че и в събота и неделя има водно шоу на фонтаните,заслужава ли си да се плати и за него?), а по-късно да разгледаме двореца отвътре ( питам защото във Виена така направихме в Шонбрун и спестихме доста от опашката?)
И други въпроси имам, но се връщам да чета назад за сега.

Общи условия

Активация на акаунт