Париж 2

• 112 218
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • пак на Рив Гош
Котково, паркът Дисни работи до 21ч, а Дисни Студио - до 19 ч.

Времето след понеделник май ще се разваля - http://www.meteo-paris.com/ile-de-france/previsions.php

Лек път и приятно изкарване Simple Smile.

# 211
Да бе, верно се разваля, ама в този сайт го дават по-топло отколкото в синоптик.бг. За всеки случай взимаме дъждобрани - 4 бр., евентуално гумени ботуши 2 бр., зимни якета - х броя и пр. Joy
 Имам само още едно питане: за търговския център, който се намира на съседната спирка на Дисни. Има ли някой представа до колко работи той, защото явно оттам ще трябва да пазаруваме храна, а пък в Дисни, естествено, ще се стои до дупка! Mr. Green

# 212
  • пак на Рив Гош
Имам само още едно питане: за търговския център, който се намира на съседната спирка на Дисни. Има ли някой представа до колко работи той, защото явно оттам ще трябва да пазаруваме храна, а пък в Дисни, естествено, ще се стои до дупка! Mr. Green

Според сайта им - магазините от 10 до 21ч, хипермаркетът Auchan - 8ч30 - 22ч, а ресторантите - от 10ч до полунощ Simple Smile. Доста неща (магазини, ресторанти) работят и в неделя, но не и хипера.

# 213
Тръгваме в понеделник! Стискайте палци за времето!

А, да не забравя да питам: до колко часа работи Дисниленд, имате ли представа?

Стискам ти палци времето да е ОК и да си изкарате невероятно, в което всъщност не се и съмнявам Peace
Ние пък в понеделник сме на концерт на U2 в Истанбул, дано и при нас да не е дъждовно Praynig

# 214
А ние заминаваме във вторник и мъжа ми също каза , че е гледал прогнозите и ще вали .  Sad Но такъв ни бил късмета . Взели сме си дъждобрани . Говорих с една позната , която е била в Дисни и ми каза , че с малката (2,8 г.) няма да ни пускат на повечето съоражения , но нали по-големите ще се забавляват . Kotkovo ние ще сме в Дисни на 8 и 9 ако чуя БГ. реч ще се оглеждам за вас . Grinning
Ако не се засечем много приятно изкарване и да се забавлявате .

# 215
  • Варна
Говорих с една позната , която е била в Дисни и ми каза , че с малката (2,8 г.) няма да ни пускат на повечето съоражения , но нали по-големите ще се забавляват .

Споко, няма да скучае детето Peace Достатъчно неща има и за нея Laughing/на някои от тях на по-големите може да не им е съвсем интересно Wink Ако е по-голяма разликата във възрастта на децата, може да се разделите по интереси Party

Приятно прекарване на теб и на kotkovo  Hug

# 216
И аз стискам палци за времето!

# 217
А ние заминаваме във вторник и мъжа ми също каза , че е гледал прогнозите и ще вали .  Sad Но такъв ни бил късмета . Взели сме си дъждобрани . Говорих с една позната , която е била в Дисни и ми каза , че с малката (2,8 г.) няма да ни пускат на повечето съоражения , но нали по-големите ще се забавляват . Kotkovo ние ще сме в Дисни на 8 и 9 ако чуя БГ. реч ще се оглеждам за вас . Grinning
Ако не се засечем много приятно изкарване и да се забавлявате .

Ние ще сме в Дисни на 6, 7 и 8, така че трябва да се засечем. С двама вагабонти сме на 9 и 10 г., а аз се казвам Елена /ако ни разпознаете да не викаш "Ей, Котоковооооо!" Laughing/

# 218
  • София
Радост-да и това съм писала и сме много доволни.Препоръчвам  го 100 % това ако имате поне 2 дни на разположение за тези автобуси,третия ти идва почти безплатно  .
Може ли линк за използваните панорамни бусчета, че при търсене излизат доста варианти. А за подобни но по р.Сена имате ли информация?

# 219
  • пак на Рив Гош
Маги Тодорова, това са основните компании, предлагащи разходки с корабче по Сена. Тръгват от Нотр Дам или Айфеловата кула, а Bateaux Mouches - от Pont d'Alma (малко по-надолу от Айфеловата кула).
Les Vedettes de Pont Neuf
Les Bateaux Parisiens
Les Bateaux Mouches

Аз съм се качвала два пъти. Единият път с приятели, тръгнахме от Айфеловата кула - беше интересно  Grinning. Ако можете, пробвайте да се качите вечер, когато монументите са осветени - доста по-впечатляващо е, отколкото през деня (поне за мен)  Peace.

# 220
  • София
Маги Тодорова, това са основните компании, предлагащи разходки с корабче по Сена. Тръгват от Нотр Дам или Айфеловата кула, а Bateaux Mouches - от Pont d'Alma (малко по-надолу от Айфеловата кула).
Les Bateaux Parisiens
Les Bateaux Mouches

Аз съм се качвала два пъти. Единият път с приятели, тръгнахме от Айфеловата кула - беше интересно  Grinning. Ако можете, пробвайте да се качите вечер, когато монументите са осветени - доста по-впечатляващо е, отколкото през деня (поне за мен)  Peace.
Благодаря много!

# 221
  • в града на вечния купон
Les Bateaux Parisiens
Les Bateaux Mouches

това са само корабчета?
не са комбинираните батобусове?

# 222
  • София
Les Bateaux Parisiens
Les Bateaux Mouches

това са само корабчета?
не са комбинираните батобусове?
Как комбинирани батобусове? Комбинация от бус и корабче ли?
Какво ви е мнението за района около Порт Майо/там е спирката на трансфера на Wizz/?

# 223

Какво ви е мнението за района около Порт Майо/там е спирката на трансфера на Wizz/?

Нашият хотел беше там. Съсвем спокойно, много близо до Триумфалната арка. Наблизо има и супермаркет. А за трансфера - минутки до спирката.

# 224
Батобус е превоз по определени малшрути, които вслючват и кораб и можеш от автобуса да слезеш и да се качиш на кораб и обратно.

Общи условия

Активация на акаунт