КГБ = Клуб на готините баби - 98

• 34 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Я да драсна някой ред, че като нищо темата отишла на втора страница!
Къде сте бе кокони?
Че и отпускарките липсват!
Хайде Янчето има уважителни причини, ама другите!?
Трябва да ходя до аптеката, че от едното ми лекарство за кръвното имам само за утре, но като не ни вървят автобусите, въобще не ми се ходи пеш две спирки! Остаряваме бавно......остаряваме бавно......много видимо аз!
Днес голям релакс, задуших само една тава картофи, за обяд имахме от вчерашните кебапчета, а за вечеря ще пека сатленка, вече знаете какво е, вашите карначета! Laughing
Бори е влюбен в тази наденичка, аз много-много кайма не обичам, ама майка му купува. football
Никой не яде ядене, тиквичките с ориз завчера, почти сама си ги ядох, Стефан си сипа малко, добре че обичам постни манджички!
Следващия път като ги обере, ще ги сготвя пълнени, но и с кайма, да видим какъв ще е резултата! Joy

Приятен следобяд и пишете де, не само да четете!
Въпрос със повишена трудност: Кое е е това цвете и какво символизира?
Наградата е :  Heart Eyes Hug

# 106
  • София
Добър ден, момичета!

Цял ден съм по задачки навън, след малко тръгвам по гости - на Петровден. Сутринта пуснах пост с поздравления, след този на Шпунц,  сега гледам - няма го! Възможножно ли е да изчезне, имаше и картинки (може и да са в повече). Не знам, може да е изтрит.  Rolling Eyes Значи повтарям.

Честит празник на Петя на Мимито, На Павел на Гъбката. Да са живи и здрави имената им и те и да радват близките си. На Павел на Шпунц - утре.

Яне, честита годишнина от сватбата, още два пъти по толкова да изкарате. Желая ти една прекрасна вечер, романтична вечер на свещи, хубаво вино и любов!

Танче, аз не знам какво е цветето.  Embarassed

Дидия, като пристигна в Костенец в края на седмицата, може би в събота ще ти звънна да се видим. Peace

Момичета, направихте ли Петровската пита?

Чакам да ми кажете за срещата дали остава мястото и часа.

До довечера.

# 107
  • София
 Странно и аз видях поста ти.... newsm78

# 108
  • София
Честит петровден на всички празнуващи и семействата им!   bouquet
Честит имен ден на малката Петя с пожелания за здраве и весели игри.
Честит празник на Павел Габкин, да бъде жив и здрав. Много сбъднати мечти пожелавам.
Янке, честита годишнина! Бъдете и вие здрави, слушайте се и да ожените правнуци заедно.

Аз също знам, че Павел е на 30.06, но обичаи различни.
На Пламен брат му е Павел и даже още снощи отпразнуваха именния ден - объркали датите.  Joy
Днес като първи ден след отпуска - имаше доста работа. Седмицата се очертава работна.

# 109
  • София
Гъбке,честит имен ден на Павел! Да ти е жив и здрав! Много късмет и обич му желая!

Честит имен ден на Петинка! Да расте хубава и умна, за радост на всички!

# 110
                       Влизам за малко,че нямам време даже и да чета.Само да 7кажа,че утре заминавам и....някой да не заплаче за мен! Laughing
                       Честито на всички празнуващи днес - здраве,късмет и това май е най-важното.  bouquet
                       Янче,честита годишнина и ви пожелавам дълголетие и разбирателство,както и много радост с близките ви хора и приятели.  bouquet

# 111
  • София
Дидиа, приятна почивка. И дано да няма много дъжд.

# 112
Гъбка,да ти е жив и здрав именника!

Честит имен ден и на малката Петя,да расте здрава и щастлива!

Да почерпя и аз,моята снаха е Петя.Да е жива и здрава и много щастие и желая!

Наздраве на всички празнуващи

# 113
  • София
    Дидиа,приятно изкарване! Чакаме те отпочинала и свежа.
    Танита,това не е ли Незабравка?Подарява се на раздяла,за да не се забравят.
    За срещата остава четвъртък,15 часа пред чадърите на халите.

# 114
Честито на всички празнуващи.Здраве, разбирателство,дълголетие и  много сбъднати мечти.
А на Петинка весело и безгрижно детство.  Весел празник
Дидка,лек път. И от мен приятна почивка.

# 115
  • София
Наде,честит имен ден на снаха ти! Да е здрава,жива и щастлива! Да се уважавате и почитате,да си помагате!

# 116
Яге, печелиш наградата!
Всички целувки и прегръдки на света са твои!
Това красиво, горско цвете наистина е незабравка. Аз исках символично да го поднеса на всяка от вас, да не забравя приятелките си от форума и често да пише, но никой освен Маринчето и ти не му обърнаха внимание. Laughing
Дидия, лек път и приятно изкарване на курорта!!! newsm10

НАДЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТВОЯТА СНАХИЧКА,
ДА Е ЗДРАВА, ОТ ВСИЧКИ СНАХИ НАЙ-ДОБРИЧКА,
ДА ТЕ ОБИЧА, ДА ТЕ ЦЕНИ И УВАЖАВА,
ЗАЩОТО ТИ НАДЕНЦЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ,
А ТИ НЕЗАБРАВЯЙ, И ВИНАГИ ПОМНИ,
ЧЕ БЕШЕ ВРЕМЕ, КОГАТО И НИЕ БЯХМЕ СНАХИ!                   /Хей, Наденце, нали носиш шега?/
                                НАЗДРАВЕ!

newsm51 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

Л  Е  К  А     Н  О  Щ !

# 117
  • София
Ехо, прибрах се. Няма ли никой?

Наде, да ти е жива и здрава снахичката! Да се обичат със сина ти и теб да уважават!

Ама каква торта си сервирала, потекоха ми лигите, въпреки че идвам от два именни дни. Страхотна - красива и апетитна.

Ура, срещата е уговорена!   

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 23:28 от marina_todor

# 118
  • София
Наде, да е жива и здрава снахата. Да се слушате  и разбирате много. Тортата, добре че е само на екрана.
Марина, тук съм.
Пламен си гледа мача. Ани е при гаджето.
Танита, аз видях цветята, но не знаех какво е. А уж съм била секретарка в цветарска фирма. Само съм чувала за  незабравки.
Затова нищо не споменах.

# 119
  • София
    Днес бях на профилактични прегледи/от работата/Та влязох и в УНГ.За всичките ми проблеми лекарката обвинява полипите,които си отглеждам...Та е настанал момента да ги махам,вероятно през есента.Дано до тогава събера кураж,че съм страхлива.

Общи условия

Активация на акаунт