КГБ = Клуб на готините баби - 98

• 34 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Лек и хубав слънчев ден , момичета!

Тук препича от ранни зори , а трябва да излизам до тотото. Peace
Ще изчакам да станат домашните , ще си метна един студен и стартов душ и беж към
центрото за джакпота.  Laughing
За сега това от моя милост , сменяща си кожляка змия.  Joy

Маринче , да ви е жив и здрав Влади.
Щастливо детство и весели игри.

За мама и баба , от сърце.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 10:51 от ♥ ЖаБкА ♥

# 541
  • София

Щастливо детство на именяка Влади!

# 542
                       Привет,момичета!

МАРИНЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО СЛЪНЧИЦЕ!С ГОРДОСТ ДА СИ НОСИ ИМЕТО И ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ!

Яжке,салфетките са обикновенните,само ,че от шаренките с картинките.Преди всеки ден като пускаха нови модели,а сега почти няма и трудно се намират различни.
                      Светле,и тук има на бройка,но.......рядко има нещо различно.Аз от няколко години купувам  Laughing и най-често приятелките ми носят някое ново попадение защото от различни места има различни.Аз ходя в определени магазини,не мога да кръстосвам цяла София. Mr. Green

# 543
Здравейте.
Марина,честит празник на малкия сладур.Нека да бъде здрав и умерено послушен.Да радва всички ви.
  Весел празник

Яжке,какво стана при теб?

А сега на който скучае му  поднасям една  лесна задачка.http://reanon.net/details.php?id=140

# 544
Здравейте,мацки!

Ние засега пак започнахме ремонта,дано само пак да не ни налегне някоя болежка Rolling Eyes hahaha

Честит имен ден на Влади!Да бъде много здрав,щастливо детство и много усмивки!И много,много да ви радва!

ЗА МАМА И БАБА

# 545
Салют кагебейки!

От сутринта съм излязла по задачи, преди малко се прибрах, едва дишайки!
Бях точно на другия край на Варна, по диагонал от моята къща, платих храната на майка ми към Социалния патронаж, минах по магазините, купих си рокля от трико, много шаренка, тричетвърти черен панталон и бельо "за пред хора"!!! Joy
После отидох при алерголожката, да ми тества сменените лекарства за кръвното, според теста, ги понасям, пък аз съм подута.....аман!
Толкова съм изморена, че дори няма да сляза до парка, нали е четвъртък, ден за среща от Клуба.
Минах през банята и лягам, че съм слънчасала! Ще се "свлека" на улицата! hahaha

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЛАДКО,
НА БАБА МОМЧЕТО СЛАДКО,
ДА Е ЗДРАВ, УМЕН И ЩАСТЛИВ,
ДА Е БОДЪР, ВЕСЕЛ И ИГРИВ!
                   НАЗДРАВЕ!

newsm51 smile3540 football 1swing Flowers Four Leaf Clover

Приятен следобяд! Hug

# 546
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте и от мен!
Аз току що се завърнах от Кубрат. Прибрах майка си от болницата. Не знам с какво са я тъпкали,ама така се е разяла - по три филии не й стигат! Чак се разтревожих да не й стане лошо,че тя по филийка не можеше да изяде! Joy Да ми е жива и здрава и все така да продължава!
Светле, аз изброих 16 кръгчета,ама не знаех как да продължа! Пък и сигурно са помече hahaha
И при нас днес беше горещо и задушно, а като си тръгвах към 15,30 изведнъж примрачня и заваля.Та до автогарата ме разхлади Joy Сега вече не вали, но си е мрачничко.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЛАДКО! НАЙ-ВЕСЕЛОТО ДЕТСТВО МУ ЖЕЛАЯ!

[imghttp://m.bgflash.com/46/imenden33.gif][/img]

нещо не ми се получи картинката!

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 17:15 от Янче-то

# 547
  • София
Добър вечер, мили дами!

Жабче, Шпунц, Дидия, Светле, Наде, Танче, Янче, благодаря ви за поздравленията към Владко. Да ми е жив и здрав! Още не оздравял от стария вирус нашият младеж започва нов- с повръщане и разтройство. Или е опашка от стария вирус, не знам. Та ходенето на море се отлага за неопределено време. Дъщеря ми не смее да рискува и да го води такъв. Като ти мине котка път, така е.

Яне, нека си хапва мама щом има апетит!

Танче, честити нови придобивки! Само така!

Наде, леко да върви ремонта!

Мале, страшна жега и задух е в София, не се живее. Аз сега се завърнах от "Изток". Ходих при дъщеря ми и Владето, и при майка ми и направо умрях по пътя до тук.

Лека и прохладна вечер и нощ, че и през нощта не се спи от задух!

# 548
  • Кубрат/ Пишурка
Тука се изсипа набързо един дъжд! Поне разхлади!

# 549
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЛАДИ!  ДА Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ! ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТИ!

# 550
  • София
Честит имен ден  на малкия  Влади! Да е здрав, весел и много да го слушате всички.
А той да се радва на весели игри   bouquet

# 551
  • София
Честит имен ден на малкия Владко!! Да расте живо, здраво и весело дете за радост на мама, баба и дядо. newsm59  bigdance2  ura
Много ми е жега днес и не съм излизала. Ама утре по- раничко ще хуквам по задачки, та до 10 часа да съм си в къщи.
 Танитка, как издържа цял ден на вън? То море не море, ама пак си е жега.
Днес съм се ядосвала с техническите на блока - догодина изтичат 5-те години гаранция, а те само разтакават и си прехвърлят един на друг. Май ще трябва по каналния ред, а не на добра воля. А бе да не оставаме без ядове събирахме и подписи, че искали заради ремонта за метрото да ни прекарат през градинката временно шосе за колите. Ние чакаме да ни направят градинката, а те път през нея ще правели.  И това тихо мълком - да не разбереме. Но си имаме шпиони в общината и им излизат криви сметките. Дано да се пребориме.
 Ох, оплаках ви се. Спокойна и прохладна вечер, мили дами!

# 552
  • София
Мая, като имаш хора в общината провери дали метрото не минава близо до под блока.
В Лозенец под блока с моя апарт. правят колело за метрото и после, ако евентуално има пари ще стане отбивка за Дианабад. Та от вибрации нали се сещаш какво ще стане с панелката....
В момента в блоковете по пътя на метрото в Дианабад/срещу КАТ/ масово си продават апартаментите по-евтино. Хем метрото минава по мост,  не е  под блоковете. Явно има проблеми, тунелите са копани почти под мазетата.
А аз цял ден чакам да се явиш за да ми напишеш какъв коктейл пиеш за сваляне. Може и на ЛС за да не го счетат за реклама.

# 553
Ама КГб-то, си е КГБ! Разкрили сте ме, че съм пораснала с още една година! Благодаря за пожеланията, да ви се връщат на вас и вашите семейства. И най-вече много , много здраве! Редно е и да почерпя, нали?

Това за мое здраве!
 А това, да почерпя , че от понеделник вече имам напълно дипломирала се бакалавърка.

Наздраве!

Щпунц, благодаря отново за вниманието!  bouquet

# 554
  • в малка спретната къщурка
Добра вечер и от мен. Heart Eyes
Прибрах се от работа,видях че мястото пред компа е свободно и се нацедих. Laughing
Не се обаждам често,защото нямам време  да се обърна,но мечтая за зимата,когато ще съм повече време с Вас. Hug
Нищо интересно не се случва при нас,само дето всеки ден вали и имаме трудности в работата.Прибирам се "трупясала",ама нали зимата "лежим",сега ни излиза през ауспуха. hahaha

Марина,да ви е здрав именника и успехите да го съпътстват.  bouquet
Доби, Hug. прекрасни градове си посетила.
Искам още да пиша,но като не съм в час по темата. Embarassed

Приятна вечер !

Общи условия

Активация на акаунт