Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 880
  • 628
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Шайн, не се притеснявай. Едва ли е много вкусно и се е полакомила да хапне. Виж моя хубосник онзи ден докопал от плика с пазаруване един скинърс и смуче ли смуче. Като го видях целия в шоколад изтръпнах. А какъв рев падна като му го взех...
Рене, хич не се притеснявай за бретона. То детето като си е хубаво, си е хубаво. А и свиквай, защото после почват сами да се подстригват /като нашата кака/.
Дю, честит ти рожденник и дано да прескочи шарката и на каката бързо да минава.
Някой ползвал ли е такава възглавничка за кола за бебета http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=416

# 211
  • Бургас
Здравейте!
Да се оплача - малчо днес падна от леглото за 2-ри път  Sad Тъкмо се беше цопкал в легенче на терасата и беше доволен от живота и...айдеее...Ама му пуснах малко Egg Birds (любимото филмче от Бейби ТВ) и се ухили пак.Вчера бяхме на ДК : 79см(+4),10460г(+760).Голям юнак ми е  Flutter

Веси: Аз живея в Славейков и не слизам много често до морската.Дано ви минават по-бързо проблемите,че сега трябва да си спокойна (още повече -2 деца гледаш).

Рене: Малката е много сладка.Защо се притесняваш за прическата-детето е толкова фънки  newsm08

Лидия: ЧРД!   hbday Желая ти много усмивки и хубави емоции   bouquet

Александра
: Добре,че не сте се нарязали. Ама и на теб после ти се е отворила една работа....

Изворната вода не я преварявам откакто Марти стана на 6м.Между другото,не я и затоплям за АМ,той си я пие на стайна температура.
А за кошчетата за кола-още сме в бебешкото(0-13).И на него му се изпотява главичката,а и се върти и кокори,но мисля да издържим още малко.Притеснявам се да го сложа с лице към движението,че ако набием спирачки да не стане беля.Иначе стол си купихме преди 2 месеца,но ще изчакам.

Айде -приятна вечер и да вземе да се разхлади малко,че не се диша   sweating  #Crazy

# 212
  • В друго измерение
Грийтингс и от нас!  Hug

Да почерпя за месечинката на Савана:

Лидето я няма на скайп, сигурно празнува!  Hug

Мариелче - съжалявам, че съм те изпуснала на скайп, нали все хвърча напред-назад, видях ти съобщението, когато се беше оффлайнала. За ФБ и аз незнам,  малко се злоупотребява с него, но понякога много ми се иска. Ще ти кажа обезателно като си направя профил... Grinning  Hug Сигурна съм, че в Гърция е по-хубаво от Мексико, но не можахме да стигнем до там тази година!  Sad

Рене - това с козметика ме съсипа...  Joy Joy да знаеш, много сме еднакви с теб!  Laughing Laughing Hug Нали сме се разбрали, в Лондон на процедури!  Wink

Трейс- честито ви попадение в гърнето! Все така да ви върви! Да, права, си първите пъти е много ексайтинг!

Фликс - съжалявам за падането, дано сте добре!!!  Praynig

Цветче - хахахаха, много смешно ми стана за шоколада... Joy Joy

Дю- честит ти рожденник, дано минава бързо шарката!  Praynig

# 213
Честита месечинка на Саванка още веднъж  Heart Eyes Много да е палава и много здравичка, да радва мама и тати и другия месец голямо парти за първия истиснки рожден ден  Party
Заповядайте, ама само ми се каните, а никой не идва  Wink Неможете да оплашите ку4ето с кокал, така да знаете  Mr. Green
Айде малкия 4овек да се събужда, 4е мама и тати са умрели от глад  Crazy
Много бели правят тия бебоци  ooooh! И мен ме 4ака, явно  Tired Само това ми липсва  Joy Ама ще бърша, ще трия, после да има мъжо да вика: ' 4е каква ти е на тебе работата по цял ден'  hahaha с кеф да го пребиеш, ама айде стига 4ерен хумор. Утре пак  Hug

# 214
  • София
Александра, забравих да ти пиша, че на Стоян взех такъв басейн с гъба /ако е същия де/ http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4498, от Фантастико за 22 лв. и може брат ти, като му тежи, да ти купи един от тук. Няма да оставяте детето на "сухо" я!  Grinning

# 215
  • Кърджали
Аааааа, детето на сухо няма да го оставим.... Само дето ще поизчака поне до края на месеца, че сега просто не виждам как ще и го вземем...Ма и дребното като я гледам не се е затръшкала, че го иска точно сега, дори не се сеща да го поиска. Все пак рожден ден идва, време за подаръци. Макар, че като гледам накъде вървят нещата предполагам, че накрая ще ни оставят да си празнуваме сами. Изобщо такива негативни очаквания се родиха вече в главата ми, ма има още месец.Може накрая всичко да се обърка и резултата да е хубав...Сега се опитвам да избера на Кати хубава играчка за рождения и ден. Някакви идеи... Цял ден гледам в интернет магазините да си харесам нещо, за да го потърся после в тукашните магазини. Уж цените тук не са така надути катко ги гледам в нета, ма и избора не е толкова голям де...
Честита месечинка на Савана. Много бели да прави, за да не оставя време на мама да скучае Simple Smile
Отивам да изплакна Кати и да я мятам да спи.Че тия дни става в 6:30 и въпреки че през деня си поспива стабилно, вечерта е скапана и се чуди за какво да се разреве.
Да взема и аз тая вечер да си легна в нормално време, и без това таткото няма да се прибира. Ту пък така се разработиха, че почивен ден не виждат...
Първо обаче трябва да прибера дрехите, да поподредя малко, че утре вуйна ми ще идват, а сутринта Кати не оставя време за чистене.И все пак, ако след 23 часа се поява тук, давам пълномощно някой с точилка да ме натири в леглото.

# 216
Здравейте и от мен! Щях да хвърля само едно око и да лягам, че не ми се пише нещо, но видях, че имаме рожденичка.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИДЕ! Бъди много слушана мама и много обичана жена!
Честита месечинка и на Саванка! Да е все такова лъчезарно бебе и занапред.
Аси, абе мнооого е готин Ради! На клипчето не го виждам, дава ми неналично видео, но на снимките е страхотен. И не знам защо ми изглежда по-голям.  newsm78 Особено там на колелото дето се е настанил си е малък мъж.
Фликс, не се ядосвай за падането, аз все се успокоявам, че ще има още много  Mr. Green, но си е кофти де. Важното е да са без поражения. Я разкажи малко за тази бейби тв, бива ли я? Да питам Булсатком дали я имат в някой пакет.
За водата - аз от около 2 седмици спрях да преварявам Девин. Само затоплям мъничко на микровълнова. Иначе преварената я държах в термос, много ми беше удобно.
Рене, много си е сладка Еванджи и с офъкан бретон. И Мимчето така я офъках, щото си викам, тя на друг няма да позволи и се хванах аз. Ама щрак оттук - тя шавне, щрак оттам- пак и стана една...
Дю, дано мине леко варицелата. Може би е по-добре, нека да минава, докато са мънички, че аз я изкарах на 25 години, дърто магаре.
Шайн, сигурно вече е добре малката, щом измисля белички.  Wink Не се притеснявай, най-много да е близнала от крема и като не е вкусен се е отказала.
Аз нали нямаше да пиша. Хайде, лека от мен.

# 217
Здравейте момичета не ми остава време да ви чета и още по-малко да пиша.Ние бяхме на гости на нашите миналата седмица и след като се пребрахме три дни Митето беше с висока Т.От там по лекари и ни казаха,че има гнойна ангина Cry.За жалост не се размина и пихме АБ.Малкия много се наплаши и сега като види някой нов човек реве и само мама търси.мрънка и плаче за всичко и чак глас няма,дано мине скоро всичко Praynig
Видях,че за столчетата за колите говорите.Ние скоро купихме на Митето от 9 до 36 кг,който става и на седалка за големи деца,стой в него и много се кафи,че гледа на пред.
И ние вчера станахме на 11 месеца,чувствайте се почерпени с каквото обичате.Наближава ни РД и аз все повече се вълнувам,открих страхотно заведение за празнуване близо до морето с детски кът и огромна градина с дебела сянка.само времето да не е като днешното ,чееееее  #2gunfire
лек ден ви желая и здрави дечица

# 218
  • На плажа
За идеята с подаръците: Решихме да си разменяме подаръци за първата годинка на децата. Ще се тегли жребий кой на кого да подарява, сумата е 10-15лв. Който го няма в списъка, а иска да присъства да ми пише на лични или в поста си  и ще  го добавя.

Списък: slavena80, magare, trasy, Дани, ssiillvvyy, mariellka, poly_zoe, Lidiya_81, Zahira, Гануша,
Александра, Бърборанка, Хариела, iana_vd, Шайн, Глупи, A_S_Y_77, Tzvetche, госпожица Кобрети, Бубичка, gemma, rumik, Desy_Stz,
silvi.d, kkalina, sosmy,alegoria, reni_vm, Биа vesi_127 , Jijin ,Италяна

# 219
  • Бургас
Такаааа,пожелах си вчера да е по-хладно и днес е направо смотано  Laughing Т.е. идеално е времето ако може човек да си опъне малко кръста и да погледа цял филм за разнообразие,НО...да не бъдем алчни...все пак малчо спи и аз пия кафенце,което си е почивка за мама  Laughing
Марти е добре след падането.Малко се притесних,защото спа 3 часа след това,но после си беше ОК и даже хапнахме на пицария с таткото,а Марти намаза от крайчето на пицата.Прибрахме се чак в 22 часа като започна бурята в Бургас.

Амбишъс : Честита месечинка на Савана и извинявай,че вчера пропуснах.  Embarassed

Лидия: Да кажеш как мина празника и какви подаръци получи  Party

Госпожица Кобрети: Ами Бейби ТВ я гледаме още от около 4-5 месечна възраст.Всъщност Марти си пада само по нея, по шапките на предаванията по телевизията и по музикални клипове с полуголи каки  Laughing (Chica bomb е любима). Та по Бейби ТВ са кратки анимационни филмчета (2-5мин) или песнички,които са даже леко образователни ако бебето разбира английски  Grinning Можеш да видиш някои в You Tube,а имат и сайт. Малчо си има любими "сериали" : Egg birds,Tulli,Draco,Pitch&Potch  Joy

Рибката87: Кое е това заведение,което си открила?В Бургас ли е или в Поморие? Честита месечинка и на вас.

# 220
Фликс - не съм си го празнувала, защото Макси може да има шарка и 4акам за реакция. Евентуално другата седмица може да се съберем, но малко след дъжд ка4улка незнам дали ще ми се прави  Thinking Ходихме само до едно заведение да хапнем - нищо особено.

Много е пусто тук днес. Сигурно времето е приятно и вси4ки са по разходки. И ние се мятаме  Party

# 221
БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ за отговорите на въпросчетата ми. След като ги зададох макар и малко късно мисля, че е ред и аз да отгоровя на тях за да разберете защо са ми били нужни вашите отговори.

1. Колко от вас още кърмят и колко често? - сутрин, но като, че ли няма вече никаква енергийна ефективност - след час-два хапваме попарата.
2. Тези, които още кърмят как сте с килограмите? - зададох този въпрос поради простата причина, че аз качих 5 кг след раждането... Коремът ми е като във 6 месец и се чувствам много дебела.
3. Имат ли мъниците зъби - някакви? - никакви, но всички са оформени. Долните два от месец се усещат но не пробиват венеца. Ники по цели нощи се буди с писъци, а и не само през нощта. И след дневното спане пак така се буди.
4. Ходят ли на гърне? - по голяма нужда - задължително в гърнето, но от няколко дни го изтървавам и прави белята и в памперса.  Дори често го качвам и на тоалетната - сядам аз и Ники пред мен. Но ме предупредиха да не го свиквам на тоалетна, че в яслата нямало кой да се занимава да го слага на тоалетна, ако не стои в гърнето.
5. Колко хранения имате в денонощието? - 5, от които първото е кърмене останалите от кухнята + попара или кисело мляко с бисквити.
6. Как обличате децата в това променливо време? - когато тръгнем на разходка съм с един сак дрехи  Embarassed
7. По какъв начин развивате умственото и психическото развитие на бебоците? - Често си играем опитвам се да му показвам как стават някой неща като например как да си затваря шишето с капачката, вече с моя помощ хапва особено по гъстичките манджи, търси разни предмети, които крия от него. Но въпреки всичко ми се струва пак малко.

Днес бяхме на рожден ден на една мома, която стана на 1 годинка и изкарахме страхотно...

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 18:36 от sosmy

# 222
Здравейте,
Аз ви чета - е не смогвам всичко, но маи пиша само като имаме проблем.

Митко от сряда вечерта е с дрезгав глас, само първата вечер имаше температура 37.2. Водих го в четвъртък на лекар - дробовете са му чисти и не му е зачервено гърлото. Изписаха ми витамин ц, калциев глюконат и сироп AERIUS - ако е алергия. Още си е така с дрезгав глас - звъннах днес на педи и тя каза, че е не е страшно. Но аз се притеснявам.
Вчера имаше големи пъпки по дупето,  но с 2 намазвания със судо крем минаха.
Възможно ли е да е алергия давала съм кисело мляко???
Притеснява ме и да не го изпусна да направи някоя пневмония, меря температурата по 2 пъти на ден и няма. Какво да правя?????/

# 223
Сега видях идеята с подаръците и аз искам

# 224
Момичета, само да ви се похваля, че от днес си имам едно християнче! Да ми е живо и здраво! Да го видите с кръстницата..

Утре ще пиша, ако имам време  Embarassed Hug

Общи условия

Активация на акаунт