Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 694
  • 628
  •   1
Отговори
# 405
Но качването на снимки от 1я ден и от сега ще става в деня на рождения ден тук в общия форум или в снимка бг? Защото ако е в снимка бг съмнявам се, че някой ще влиза специално да гледа...

# 406
Аз мислех за тук  Blush
Даже... може да е и нещо такова..

на 22 седмици                                                                 на 1 ден                                                           на 11 месеца

Не е като да се е променила кой знае колко  Joy

Янче, не познаааа  smile3533 някой друг е, че и на някой му е все тая  Joy

# 407
Но качването на снимки от 1я ден и от сега ще става в деня на рождения ден тук в общия форум или в снимка бг? Защото ако е в снимка бг съмнявам се, че някой ще влиза специално да гледа...
Аз мислех в снимка бг да ка4ваме и от там да ги ползвам за новата тема, ако успея да ги смаля и т.н. де....

# 408
Няма какво да си играеш да ги смаляваш.. казваш размера и всеки да качи малка снимка в края на краищата.  Peace

# 409
  • Кърджали
Качих снимки в албума, аз качих три  Blush а Аси да избере тая дето става, че снимам все с телефон и повечето са с ужасно качество.
А идеята за снимка на 1 ден и на 1 годинка също е страхотна. Ще трябва да издебна Кати спяща по гръб, че тогава само спеше  Laughing, нещо което напоследък рядко се сеща  Whistling
Днес тъкмо реших, че ще оставя тати и бебе да се гледат, а аз да излезна да пия кафе сама.Ми не стана, тъкмо седнах и таткото звънна да се прибирам, че са го викнали на работа.  Crossing Arms
Също така да "похваля" щерката - днес се самозахрани с... цигара  ooooh! ooooh! Татко и е пушил в хола, и тръгвайки забравил да си занесе пепелника в кухнята. А аз не съм забелязала че стои на масата.По едно време чувам Кати кашля. Като извадих от устата и фас ... Свършиха ли нещата за ядене, бре Катерино моме? После докато и пасирах ябълка взех че изпуснах купата на пасатора, то нее нищо особео, аам пасатора не е мой...та напуках и купата....Ма няма нищо...

# 410
  • Ах, морето
И аз съм доволна от тегленето. То няма как и да не съм, тъй като освен Магаре, не познавам лично никой друг, така че нямах предпочитания. А който пък не е доволен и много е държал да подари на определено дете, може да го направи и без томбола, нали?
Вече си мисля какво да избера за Ники.  Thinking

# 411
Аз си мислех за нещо такова
е не с тази картинка то4но .....но нещо подобно да е.То малко останахме редовно пишещите, така 4е няма да са кой знае колко много снимки за обработване
Няма какво да си играеш да ги смаляваш.. казваш размера и всеки да качи малка снимка в края на краищата.  Peace
А всъщност ,размера няма да има зна4ение  hahaha hahaha hahaha

# 412
  • На плажа
Бубе,ама то наистина ням разлика,Страшна е тази Преслава  Hug
Аси,аз Не разбрала  newsm78 Сега да качваме в албума снимка от 1 ден и от 11 месец ли? newsm78
И кажи наистина колко големи да са снимките,ще ги смалим през Радикала и готово  Peace
Редактирам се-няма значение значи Mr. Green Laughing
Гануше пишеш ли адрес?
Веси каквото и да избереш,ще ни е най-милия подарък,и ще си го запазим  Hug

# 413
  • Ах, морето
Оф, потурчила съм някъде паролата за албумчето. Някой ще ми я прати ли на лични, ако обичате?  Wink

# 414
Аси,аз Не разбрала  newsm78 Сега да качваме в албума снимка от 1 ден и от 11 месец ли?
To не си ти неразбралата...ами аз много се оплетох, ама така е като ска4ам от идея на идея..

# 415
  • София
Идеята е супер,вече качих снимчици.

# 416
Ох май много се обърка всичко  ooooh!
В албума за актуални снимки Юли месец се качват и новородени и сегашни,то каша,най-добре да се създаде нов албум-това най-лесното.

...
е не с тази картинка то4но .....но нещо подобно да е.То малко останахме редовно пишещите, така 4е няма да са кой знае колко много снимки за обработване
Какво ще рече за обработване.И как така няма да са всички бебета,разбирам,че е трудно и изисква време,но иначе пък много кофти се получава някак мисля аз... Thinking  аз така и не разбрах идеята де...
не знам,както си решиш,на фотошоп ли ще правиш снимките,или...

# 417
Какво ще рече за обработване.И как така няма да са всички бебета,разбирам,че е трудно и изисква време,но иначе пък много кофти се получава някак мисля аз...

Днес май не се изразявам много правилно..... Искам да кажа, 4е няма да са снимки на 171 деца, а ще са около 50-60 снимки най-много.Като гледах,горе долу толкова мами пишат.

# 418
  • На плажа
Бибсън,слОжи една снимкана Шош на един ден и си готова  Peace
13 и 14 снимки от албума не са отбелязани.Някой да си познае бебчето и да му напише името Mr. Green Hug Peace

# 419
  • София
Едвам ви смогвам на идеите, пък инициаторките ни сте  newsm74

Радвам се, че ми се падна Кати за подаръче, че мама Александра се включва по-честичко и съм по-информирана Wink Мамче, прати на лични адрес Simple Smile

Оииииииии, че като сложих и видях линииката, че и месечинка си имаме днес  doh

Общи условия

Активация на акаунт