Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 689
  • 628
  •   1
Отговори
# 435
  • На плажа
Ганушке желанието ми е огромно,ама никой няма да се навие да ме закара във Варна и да ме чака.Всеки е зает с нещо лятото ooooh!
А иначе днес излязох,с риск да замръзна И вече съм си набелязала едно-две неща.Сега чакам да ми отлежи идеята и да видим кое ще е.
Ама няма по бърза от Бърборанка Mr. Green Ти да не ги изтегли предния ден,пък да ни ги покажеш чак днес..а Mr. GreenИ затова да си толкова скоростна hahaha Hug

# 436
Eхеее колко весело е станало тук! Аз пак изпуснах, ама така е, като съм несириозна!  Simple Smile
Браво на организаторките!
Аз да попитам може ли поне да се включа за колажа? Но не знам на кой и къде де си изпратя снимката на моя хубав Гоги?  newsm78

Хайде да правим среща? Време е пак всички да се съберам. Hug

# 437
Хайде да правим среща? Време е пак всички да се съберам. Hug

Ние правихме скоро в Борисовата, ама няма кой да прочете  Laughing А снимчиците не са за колаж, а за първа страничка - слагаш в най-последния създаден албум в снимка.бг Wink

Дани: хахааааааа, за малко да го направя, ама все пак днес ги изтеглих и качих клипчето - нали съм голям коректен пиШ (ч)!  Grinning

# 438
Бърборанке знам, че ще ме скастриш, но малкият да ми е жив и здрав е многооо дивичък!  Peace
Нищо все пак да се отбележи, не съм ви забравила!

# 439
  • София
  Здравейте,мамчета,
  писах,писах и всичко изчезна!!!! #2gunfire #2gunfireНаправо полудявам като стане така!!!!!Сега набързо пак наново.Ние сме на морето,Нико я оставихме на баба й.Засега й понася добре,не усеща много-много липсата ми,но и братовчед й е там и я забавляват по цял ден.Само,че на мен ми липсва адски много,не съм очаквала просто.Когато се разделихме септември сякаш по-леко ми понесе.Пo цял ден си мисля за нея,какво ли правят сега,как е.Дори първите дни се чувставах ужасно гузна,все едно съм си изоставали детето.
  Преди да тръгнем бяхме на консултация,10,1 кг и 76 см.Педито каза да започнем Зимафлуор,знам че имаше някакви отрицателни отзиви за него,но нямах време да ровя из форума.Някой има ли повече инфо?
  Г-ца Кобрети,честито ви зъбче?Май само Никол остана без зъбче.Има ли и друго бебче така?
  Захираааа,честито,мила.Много се радвам.Няма нищо по-хубаво от това да имаш момченце и момиченце.
Имах още ужасно много неща,но сега не сещам.Дано скоро пак да мога да се включа!Целувки на всички!
  Снимка в албума ще се постаря да кача,но тук нямам много време за нет.
  Много се радвам и аз подаръците,само не разбрах кой е останал недоволен.

# 440
Геринка, еее бях сигурна, че ще го примеш като 'скастряне'  Joy  Hug

Момичета имам един много важен въпрос: ако подаръкът е по-обемист и в нестандартна форма, как ще го опаковате и в какво ще го сложите за пощата???  newsm78 Нашия мислех в обикновен плик вътре облицован с онези пукащите, запечатан, но нямам от пукащите и се чудя как да го омекотя, че нещо да не се повреди (макар че не е много чупливо)  Thinking Thinking Thinking

# 441
  • На плажа
Джема никой не знае кой е недоволния/ите Wink

Весело изкарване на морето и малко се отпусни,пий едно мохито Laughing Ех,как искам и аз на почивкааааа  Blush
Гаринелка ,тя и Цвети днес се включи късно,но не разбрах дали е искала въобще да се включи.Ако имаш желание да си размените подаръци можеш да и пишеш едно ЛС.  Peace И да ти е жив и здрав малкия бандит Гоги  Laughing
Янче спор няма,ти си най-голямата Grinning
В пощата трябва да предлагат такива пликове май.Иначе може и в малка кутия  Peace

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 22:29 от Дaни

# 442
Дани какво - пиШка ли?  Joy Joy Joy Отговарям ти на скайп...  Mr. Green И чкам отговор за опаковането и от теб!!!  Mr. Green
Между другото имаме едо като кукла, дето майка ми е кръстила пижо. Но днес дядо й съвсем неволно каза, че Анди пък била ПиЖка и всички изпопукахме от хилеж  Joy Joy Joy

# 443
  • София
Аз се включвам супер телеграфно само да кажа,че много ме изкефи жребият и наистина не мога да повярвам,че за някого има голямо значение на кого ще подарява... Ама всъщност те си знаят.

Гери, хайде организирай среща, идеята е чудесна, а и от толкова много време ми се иска да се запозная на живо с теб Hug Кофтито е само, че в този  отпускарски сезон няма да се съберат много хора.

Янче, в пощите май се продават такива пликове с въздушни балончета, но това само съм чувала, че е така, никога не съм купувала. Трябва и аз да проверя как да намеря.

Дани, точно да публикувам и видях,че си питала коя е Ани Сталева- аз съм Grinning

Съжалявам, че не се обръщам по-подробно към всеки, но просто съм на ръба на силите си, зверски тежък ден и нощ имах, надявам се сега да е по-добре. Лека  и целувки на всички ви Hug

# 444
Здравейте мамчета,

аз минавам само набързо. Браво на Бърби, така се прави - както решиш, че иначе 2-ма с двеста мнения  Laughing Не мислех, че ще има недоволни  newsm78

Яна от Видин, подаръка Венцислава си го иска лично  Crossing Arms Шегувам се, но ако имаш пак път към Благоевград задължително трябва да се видим.

Джема, чакам твоя адрес на лични, ако може и телефон за спрвка ако се наложи  Hug

# 445
gemma има и други без зъби-ние сме в списъка с вас!Защо се дава този Зимафлуор?

# 446
Яна от Видин, подаръка Венцислава си го иска лично  Crossing Arms Шегувам се, но ако имаш пак път към Благоевград задължително трябва да се видим.

Като ходим ще пиша да се видим.Да направим и ние форумска среща не  само софиянците  Crossing Arms Crossing Arms  Laughing Mr. Green Joy
И адреса да не забравиш да ми го пратиш  Grinning

# 447
От 4 страници насам се чудя къде видяхте някой недоволен и чак сега включих, че има нова анкета Whistling. И на мен ми е странно, но какво да се прави. В крайна сметка всички се включихме, знаейки кои са останалите участници.
Захирка, честити сини гащи Hug! Страшно се вълнувам за теб!
Цветито, моите съболезнования за баба ти Sad.Оздравявайте бързо, че е ужасно децата да са болни.
Рене, за ЕванДжо ще те намеря и на другия край на света Wink Hug.Пиши ми , моля те, адрес на ЛС.
Янче, ти сега хвърли бомбата и си траеш Wink. Аз за това харесвам отчетните, защото в другите форуми вечно има яки сблъсъци на интереси и борби за надмощие. А тук ни е едно спокойно, лежерно...
Джема, за Зимафлуор по-добре питай стоматолога си.Той по-добре ще прецени дали е необходим и в каква доза.Педиатрите го изписват малко наизуст.

# 448
Момичета влизам да се отчета, че и аз съм супер доволна от това което се падна Simple Smile

Целувки от нас и Янче весело изкарване на морето Simple Smile

# 449
Аз не виждам недоволни newsm78 - пък и защо може някой да е недоволен - не виждам причина! newsm78 Може би просто някой на майтап е казал нещо!

Общи условия

Активация на акаунт