- пък и защо може някой да е недоволен - не виждам причина!
Може би просто някой на майтап е казал нещо!
Ама и на това отдадохме повече значение и внимание, отколкото трябваше

Аз освен, че хипер рядко пиша в други форуми, вече и не чета. А между другото познавам лично човек от форума, който за разлика от мен
Утре пътувааааа

- пък и защо може някой да е недоволен - не виждам причина!
Може би просто някой на майтап е казал нещо!
Ама и на това отдадохме повече значение и внимание, отколкото трябваше

Янче изпълнението е перфектно и на професионалн ниво , браво 

Една дълга разходка, готвене, ве4еря и неможе да ви из4ете 4овек
Аз като не съм писала цял ден, да не си помислите, 4е аз съм недоволна
Супер си е избора и мисля, 4е някой е шляпнал нещо на майтап или се е объркал, ама както сте ги подкарали няма да си признаят. Така 4е но комент, 4е гадно става 
Много голямо мислене ще падне сега да знаеш
Надявам се да направя най-добрия избор и Валката да е хепи накрая, нали това е целта 
Сега и снимки ще майсториш, тц, тц страшна си
А тая блясъ4ка е супер готина 
Мисля, 4е тайната е в допълнителен 4ифт ръце
). Сладки сънища и само подаръци да сънувате
Еванджи днес станала на 11 мес. а аз нула внимание...горкото дете.. затова е била превъзбудена цял ден и буквално изяде с кориците модните списания на мама 
ама какво готвене и вечери и ти, давай само на разходки и фоум да караме
Гут найт
И аз ве4е нещо спрях да ги бръсна тия месе4инки с идващите рожденни дни си е по-голяма тръпката ве4е, но де4ицата да са си здрави4ки и весели, пък мама и тати д...пе да им е яко с подготовките
Страхотна торта, ама доколкото скив, май е на гръцки
Сега това не ми се върза
Аз ще видя зора с тази торта за Р.Д. на Макс. Ходих оня ден до една гръцка сладкарница ей така слу4айно се сетих да надникна, ама то страшни грозотии за безбожни цени говорим, а колко са им гадни на вкус да не говорим. Аз си мислех, 4е гърците ще са по-авторитет, но явно няма да е тая сладкарницата за повода
Инъ4е по-обикновенните торти плодови, сметанови и т.н. са им много готини, но със специалните поводи са се изложили
Ще се търси, няма как.

Надявам се,че ноща е била по-спокойна 

Рано-рано ме разсмя
Как ти идват на акъла,бе жена
Само хубаво време Ви желая,макар,че днес хИЧ не е хубаво 

,от къде ги изравяш тези блясъчки,както каза Лидето 

Сложи ли снимка в албумчето?Има и още едно,което ти предлагам да попълниш-Форумски приятели.Там сложи една снимка ,на която си с Еванджи 
Нищо, че има недоволни, то не може всички да са хепи... 
Бързо да оздравявате! 

ще рапортувам после как е. За тортите и тук е така, толкова грозни, че без пари да ми ги дават, пак няма да ги взема. Обаче, поразтърси се за къстом мейд кейкс, със сигурност има такива, малко са прайси, обаче са уникални и си струват паричките за едно такова събитие! Аз поръчах вече, много съм доволна, хем за 2 август, хем ще ми я докарат. Ще ти покажа на скайп какво съм избрала като модел. 

!На нас никой нищо не ни е казал!Всеки път като ходим,все са тръгнали,ама е на ОЩЕ НЯМА!Ние с dolls все се чудихме защо нашите деца нямат,ама ето Ники има вече 3,а ние още нямаме!Явно си е индивидуално!Май първо ще проходим и тогава ще имаме зъби!
Последно включ преди дълго отсъствие, ще ви липсвам, знам! Не ми го казвайте
Абе аз на вас не знам, ама вие на мен 1000% мнооого ще ми липсвате!
Аси, супер картинка, направо ми повдигна настроението! 
Та след сума чакане пред консултацията влезнах при сестрата и докторката на смяна в дрг кабинет и ги помолих просто сама да си я измеря, друго не ми трябва! Добре че бяха отзивчиви, въпреки многото си работа! ТА Анди е 9,940кг и представете си към 81-82см!
Миналия месец не я бяхме мерили (че док идва у нас) а преди това на 9 месеца беше 77см. И днес да не сме я измерили баш както трябва 80те см си ги е минала, което ме учуди, но пък май си е съвсем нормално за тази възраст 
Дано ви хареса! Ако искаш го отвори на същинския рожден ден, пък ако сте нетърпеливи като мен
Много ви целувки и на двете!!