Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 680
  • 628
  •   1
Отговори
# 450
Аз не виждам недоволни newsm78 - пък и защо може някой да е недоволен - не виждам причина! newsm78 Може би просто някой на майтап е казал нещо!

Виж горе анкетката Wink Ама и на това отдадохме повече значение и внимание, отколкото трябваше  Whistling Joy

Шайн: о абсолютно си права. Ще излъжа, ако кажа, че в началото покрай хормоните и аз не съм си изпускала нервичките  Blush Mr. Green но както аз, така и други хора се учат и променят и от много отдавна в нашата си темичка се чувствам сред много близки и хубави хора!  Hug Аз освен, че хипер рядко пиша в други форуми, вече и не чета. А между другото познавам лично човек от форума, който за разлика от мен  Mr. Green наистина може да спечели титла мисис Властелин на Бг мама. Жалко е, че има хора, за които тежестта на думата им в някакъв форум е смисъл на живота им, вместо прекрасни неща като деца, семейство, природа, пътешествия...

Между другото опаковах подаръка - с 300 зора, ама успях някак...  Simple Smile Утре пътувааааа  Heart Eyes Hug

# 451
Ама и на това отдадохме повече значение и внимание, отколкото трябваше  Whistling Joy
Ама верно...ми на който не му харесва, да си......... Аман ве4е.
Айде да ви развеселя малко
Oдавна се каня да ви пусна това, и все забравям....

# 452
Аз не виждам недоволни newsm78 - пък и защо може някой да е недоволен - не виждам причина! newsm78 Може би просто някой на майтап е казал нещо!

Виж горе анкетката Wink Ама и на това отдадохме повече значение и внимание, отколкото трябваше  Whistling Joy

Не бях забелязала, че анкетата е вече друга! Crazy
Ще го приема, че и това е на майтап, защото иначе наистина е странно ................ Спирам да говоря за това - Сори! Sad

# 453
  • Бургас
Момичета, много хубава еуфория се получи с подаръците Simple Smile Янче изпълнението е перфектно и на професионалн ниво , браво  Hug
Специално БРАВО на Славенчето за хубавата идея  Heart Eyes

Полиииии, изпрати ми адрес на лични, дали бг или не , няма значение, ще се опитам да зарадвам Сончето подобаващо  Hug
Силви.д, момичето ми не е претенциозно , да знаеш, че каквото решиш ще я зарадва  Peace

# 454
Ехо, мам4ета много пишете пак  ooooh! Една дълга разходка, готвене, ве4еря и неможе да ви из4ете 4овек  hahaha  Joy  Аз като не съм писала цял ден, да не си помислите, 4е аз съм недоволна  Joy Супер си е избора и мисля, 4е някой е шляпнал нещо на майтап или се е объркал, ама както сте ги подкарали няма да си признаят. Така 4е но комент, 4е гадно става  Peace
Славен4е - пускам ти на ЛС скайпа ми, за да се разберем за адреси и т.н. и когато ти е удобно да пишеш  Hug Много голямо мислене ще падне сега да знаеш  Joy Надявам се да направя най-добрия избор и Валката да е хепи накрая, нали това е целта  Praynig
Аси - ти спира4ки имаш ли  newsm78  hahaha Сега и снимки ще майсториш, тц, тц страшна си   bouquet  А тая блясъ4ка е супер готина  Party
Силви, Дани - така става с тоя форум - няма манджа, няма гладене  hahaha  Joy Мисля, 4е тайната е в допълнителен 4ифт ръце  hahaha
Айде отивам на фас пауза (Александра - браво на Кати бай дъ уей  hahaha ). Сладки сънища и само подаръци да сънувате   Mr. Green Joy

# 455
 Хайде и аз по никое време една скромна по4ерпка да ви "отправя  Joy Еванджи днес станала на 11 мес. а аз нула внимание...горкото дете.. затова е била превъзбудена цял ден  и буквално изяде с кориците модните списания на мама  Mr. Green Аз вече за годинката си мисля, затова. "Какво е тук някаква си месечинка, пред идващата първа ни годинка"  Flutter

Сладки сънища на всички!
Много си права Лидке  Hug ама какво готвене и вечери и ти, давай само на разходки и фоум да караме  Mr. Green  Духовна храна (дет сЪ вика  Joy  Joy Гут найт

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 01:25 от renee

# 456
Рене - да ти е жива и здрава, прекрасна и палава малката принцеса  Hug И аз ве4е нещо спрях да ги бръсна тия месе4инки с идващите рожденни дни си е по-голяма тръпката ве4е, но де4ицата да са си здрави4ки и весели, пък мама и тати д...пе да им е яко с подготовките  hahaha Страхотна торта, ама доколкото скив, май е на гръцки  newsm78 Сега това не ми се върза  newsm78 Аз ще видя зора с тази торта за Р.Д. на Макс. Ходих оня ден до една гръцка сладкарница ей така слу4айно се сетих да надникна, ама то страшни грозотии за безбожни цени говорим, а колко са им гадни на вкус да не говорим. Аз си мислех, 4е гърците ще са по-авторитет, но явно няма да е тая сладкарницата за повода  Crossing Arms Инъ4е по-обикновенните торти плодови, сметанови и т.н. са им много готини, но със специалните поводи са се изложили  Naughty Ще се търси, няма как.
Имах и теглилки да пиша, ама утре, 4е забравих  Crazy  hahaha
Айде и нали знаете какво да сънувате  Party

# 457
  • На плажа
Добро утро мамчета

Терпсихора,приех те Hug Надявам се,че ноща е била по-спокойна  Hug
Моята беше  LaughingНики се събуди само два пъти.Веднъж в 3.30 да яде и после в 6 ч.Лошото е ,че се наяде и се разигра.И се наложи да станем.Сега пия кафе,а той си играе на дивана до мен Wink
Днес му направих домашна юфка ,за закуска.Със сиренце и масълце,да видим дали ще я одобри Simple Smile
Бърби  Joy JoyРано-рано ме разсмя hahaha Как ти идват на акъла,бе жена Laughing
Ааааа той дядото е пуснал мухата по рано Mr. Green
Лек път днес и весело изкарване на морето Peace Само хубаво време Ви желая,макар,че днес хИЧ не е хубаво Sad
Liliq Zlatna   и аз съм чувала ,че се дава само след преглед от стоматолог,защото иначе не е много полезен.Аз лично не съм давала на Вики,а и на Ники смятам да не давам.
Шайн възможно ли е ,заради това,че не съм давала зимафлор , да и се развалят на Вики зъбите.Има вече три пломби.Или е защто яде много сладко newsm78
Аси страшна си  Hug,от къде ги изравяш тези блясъчки,както каза Лидето Peace
Лиде в България са свършили допълнителните ръце,ако има при вас да ни донесеш Joy
А ако не намериш подходяща торта,ти предлагам да се поровиш във готварския и да спретнеш едно торте...ако намериш още един чифт ръце,разбира се hahaha
Рене жива и здрава да е малката Еванджи   bouquet Сложи ли снимка в албумчето?Има и още едно,което ти предлагам да попълниш-Форумски приятели.Там сложи една снимка ,на която си с Еванджи  Peace

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 08:55 от Дaни

# 458
  • В друго измерение
Привет, привет! Пиша набързо, че пак окъснях с лягането! Голяма еуфория е тук, супер настроение, това е чудесно!   bouquet Нищо, че има недоволни, то не може всички да са хепи... Grinning

Цвети - моите съболезнования за баба ти, Бог да я прости жената!  Sad Бързо да оздравявате!  Hug

Захира - честити ти сини гащи! Много рано казват пола там, тук преди 16-19 седмица, когато е втората фет морфология, никой не се наема да казва пола.

Хари - хаха, разсмя ме с напиването!  Hug

Рене - ти ли измайстори тази торта, страхотна е! Честита ви месечинка!  Hug

Лиде - във вторник ще си правя ноктите... Heart Eyes ще рапортувам после как е. За тортите и тук е така, толкова грозни, че без пари да ми ги дават, пак няма да ги взема. Обаче, поразтърси се за къстом мейд кейкс, със сигурност има такива, малко са прайси, обаче са уникални и си струват паричките за едно такова събитие! Аз поръчах вече, много съм доволна, хем за 2 август, хем ще ми я докарат. Ще ти покажа на скайп какво съм избрала като модел.  Hug

Аси - благодаря, че се наемаш със нелеката задача със снимките!  Hug

Ние пак го ударихме на яко скиторене, времето е страхотно, днес пак бяхме на 15-км преход, 8ч навън. Утре пак съм по парковете! Лек ден ви желая!  bouquet

# 459
  • Ах, морето
Добро утро!

Дани, какви са тези форумски приятели и къде се попълват?  newsm78

# 460
Добре де,ами защо тогава го препоръчват да се дава?Ама то различни лекари-различни мнения!Аз викам да не е затова,че още няма зъби!Затова се чудя  newsm78!На нас никой нищо не ни е казал!Всеки път като ходим,все са тръгнали,ама е на ОЩЕ НЯМА!Ние с dolls все се чудихме защо нашите деца нямат,ама ето Ники има вече 3,а ние още нямаме!Явно си е индивидуално!Май първо ще проходим и тогава ще имаме зъби!

# 461
  • На плажа
Веси в снимка .бг ,в профила на Август2009 има албум-форумски приятели.Трябва обаче задължително да влезнеш с името и паролата,за да го видиш,понеже съм го направила личен  Peace
Лилия разбира се,че е индивидуално,няма дете без зъби.Все някога ще излезнат  Peace

# 462
Добро утро...макар ,4е за мен не беше много от добрите,ама...
Цяла нощ съм ставала през 20-30 мин,мрън мрън....какво беше тва 4удо тая нощ,незнам.И друг път се е будил, ама дам малко вода или бибата направо и си запива,ама като тая нощ,не е имало....Съответно сега съм кат парцел.Поне го приспах сега ,да видим колкоще поспи сега....
Апък и тва време какво е такова ужасно, вее,духа, вали...какъв е тоя юли месец незнам.Днес пак няма да се излиза, което още пове4е ме депресира,а имах 100 неща да върша днес,ама .....
Нещо май ме мързи и да пиша, май и мислите ми спят още, айде после като се събудят пак ще се вклю4а

# 463
Здравейтееееееееее  Hug Последно включ преди дълго отсъствие, ще ви липсвам, знам! Не ми го казвайте  Stop Joy Абе аз на вас не знам, ама вие на мен 1000% мнооого ще ми липсвате!  Hug Аси, супер картинка, направо ми повдигна настроението!  Hug

Майкааа, имам 1000 работи още, а не съм започнала, пък на форума съм седнала!  ooooh!  Mr. Green Бяхме на консултация, на която се оказа, че все пак лекарката ми наистина се ръководи от четни/нечетни дати за смените. Това ми го каза една приятелка, а представете си докторката самата още като се записахме каза 'понеделник и петък сутрин идвате на консултации'!! Никога не ми е казвала нищо за дати и като приятелката ми го каза просто не повярвах и реших, че ТЯ е назад с инфото! Е побеснях ви казвам.  Crossing Arms #2gunfire Та след сума чакане пред консултацията влезнах при сестрата и докторката на смяна в дрг кабинет и ги помолих просто сама да си я измеря, друго не ми трябва! Добре че бяха отзивчиви, въпреки многото си работа! ТА Анди е 9,940кг и представете си към 81-82см!  #Crazy Миналия месец не я бяхме мерили (че док идва у нас) а преди това на 9 месеца беше 77см. И днес да не сме я измерили баш както трябва 80те см си ги е минала, което ме учуди, но пък май си е съвсем нормално за тази възраст  Grinning

Успях и подаръка на Мимето да изпратя, така че Г-ца Кобрети да знаеш, че скоро би трябвало да получиш известие за колетчееее Wink  Hug Дано ви хареса! Ако искаш го отвори на същинския рожден ден, пък ако сте нетърпеливи като мен  Mr. Green може и още в пощата  Whistling Joy Много ви целувки и на двете!!

Много благодаря на всички за пожеланията за моренцето! Прогнозите не са много обнадеждаващи, но все си мисля, че недолу почти до Турско ще е друго яче...  Thinking

Жижин: ако четеш да знаеш, че след 18ти съм в Канзас за цяяяла седмица, така че ще има да се гледкамееее  Hug

Много целувки и прегръдки на всички! И страхотни емоции покрай получаването и отварянето на подаръците!  Hug

До след 2-3 седмициииии   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 11:22 от Бърборанка

# 464
Ето ме  Hug Hug Hug
 нещо не мога да смогна
Деси Ст - писах ти на лични

Общи условия

Активация на акаунт