Бързо изпращай адрес на лични, 
(шегичка) Янче, браво много хубави мерки си ѝ измерила на Анди
. Весело ви кУрортуване и от тук!
То грехота направо на морето да е така... А тук, жега
спокойно, има време за подаръка. Ще ти дам Тревненския адрес. Майка цяло лято ще е там, а ние след 20 авг. за цели 3 седмици.

Мерси и на теб и на Лидка
Тортата е в Гърция. Те верно са останали в древността и всичко го правят отровно сладко, макар че в Атина се намират и много добри, фешън ателиета–сладкарници. Лиде, в Хародс няма ли френски сладкиши? В Берлин Галери ла Файет правеха и ми бяха любимите.
. Ние със Стоян сме доволни от избора и се впускаме в мислене с какво да изненадаме и зарадваме Алекс и чакаме с нетърпение какво ще измисли Биа и Шош. Поздравления на Захира за сините гащи и попътен вятър и хубаво време за Бърборанка
Пак ще драсна някой ред, когато мога, но ще е пак през телефона, че на село нямам нет, но ще гледам поне да съм в час със събитията. Целувки!

Искам и аз ама нямааа поне за сега

Ти все се нагърбваш с разни задачи и на 100% ги вършиш! Направо си шестак отвсякъде!

Сестра ми пуска и племенника с нас, който е на 4 години и баба му (т.е. майка ми) ще лудне, ама няма как, ще си гледа внучетата. 

. От вчера се изправяме по секцията и днес купих всякакви протектори - за ъгли, врати и т.н. 
И много 

Ама ще го преживеем, то дано времето се оправи, че егати лятото. Побърка се това време, февруари по-топло от април, сега някакви дъждове, ветрове, ужасно време.
А с тези мерки на Анди ме приби, че тя моята щерка на 2г не беше повече от 83см, дали ги и имаше.
Голям мерак има да ходи, ама без да се държи още го е шубе. 
Вървим си на същата линийка на развитие, което много ме радва, 4е месец и половина бяхме далеко от кантара
ами събират се мами и бебоци в една огромна стая, пълна е с много игра4ки и какви ли не щуротии и мамите пият кафета, а бебетата щуреят. Днес бях на група до 2год, а в понеделник ще ходя на по-малки бебешондели, 4е тука имаше едни каки викащи и бягащи и моя пи4 се разплака от тях в на4алото
После посвикна, по4на да си играе с игра4ки, да зака4а другите деца, но като цяло ми висеше на врата да не ме изтърве, но ще свикне де. Това е суха тренировка преди детската градина, няма как
Та и мама се запозна с още 2-3 готини мам4ета в квартала и ще си джътка на разходки и с тях тия дни 
Много ми се иска да я опитам тортата, като дегустация преди да я поръ4ам, но ще видим дали ще нацеля на4ина или ще имам вкусна или ще имам красива торта, трябва да реша кое предпо4итам 
Свекърва ми такъв списък съм и приготвила, 4е ще падне от коня
И още се 4удя как и какво да съкратя
Накрая ще си поръ4ам един кукумицин и да се приклю4ва с дилемата 
заслужаваш го мам4е
А тия разходки наиситна ще те довършат. Ще по4нат да ти хлопа XS скоро 

Бързо да се оправя
,пък ако трябва ще си пие АБ-то 

, та склоних. Дано и на Алекс му хареса като на нея.
- тази нощ беше една идея по-добре
Радвам се,че и вие така сте били. При нас май се оказа, че зорът е от глад- оказа,че с изпитите ни мозъци му даваме АМ до 6 месеца и явно не му е хранителен, та днес тичах да купувам нов, дано се наяде и да спи 12 часа, че и аз да съм човек веднъж 
Аз за моите мога да твърдя абсолютно същото- направо емигранти са станали 

Ние се каним да прескочим до там от сто години, защото имаме една къща там и да я нагледаме, ама все нещо ни се случва и не можем да тръгнем. Но нас да ви е много приятно и щастливо изкарването
За обувките нищо не зная, не съм чувала за тези, аз последните от последните му съм много доволна- точно на пръстите и петите са твърди и стабилни, иначе са проветриви. И много сладко пристъпя с тях 

А после да спретнем среща, както по-назад беше писала 
Ау, размечтах, весело изкарване 

Дани,много са готини братчетата,много се смях,абсолютно същото прави и Мери,нарочно си вкарва пръстите в устата на шош и после вика,че я олигавил.Пък една сутрин сега се сещам и казвам да отиде да си измие ръцете и тя вика "Чакай малко" след малко поглеждам-тя си сложила ръката в устата на шош и вика "Ето,мамо,измила съм се вече,мокри са ми ръцете"
...шантаво дете.