Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 675
  • 628
  •   1
Отговори
# 465
 Добро утро и от нас!
Мо, скъпа, ти се появи  Grinning Бързо изпращай адрес на лични,  Laughing  докато не съм те изпуснала  Hug

Как сте всички? Има ли недоволни  днес Joy  hahaha (шегичка)   Янче, браво много хубави мерки си ѝ измерила  на Анди  Grinning . Весело ви кУрортуване и от тук!  Laughing

Аси ама верно какво е това време там?  #Crazy То грехота направо на морето да е така... А тук, жега  Rolling Eyes

Шайнче, Супершайн си ти  Hug  спокойно, има време за подаръка. Ще ти дам Тревненския адрес. Майка цяло лято ще е там, а ние след 20 авг. за цели 3 седмици.  Grinning

Дани, мерси скъпа! Знам, знам за албумите..Още си събирам снимките от кам. тел. и хард дискове  Laughing Но днес ще кача поне бебешките. Simple Smile

Амбишъс, ще се стопиш с толкова разхождане  Hug Мерси и на теб и на Лидка  Hug Тортата е в Гърция. Те верно са останали в древността и всичко го правят отровно сладко, макар че в Атина се намират и много добри, фешън ателиета–сладкарници. Лиде, в Хародс няма ли френски сладкиши? В Берлин Галери ла Файет правеха и ми бяха любимите. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 12:45 от renee

# 466
  • София
Привет на всички отново! Ние само за днес сме в София и аз побързах да ви пиша. Ще ме извините, ако не кажа по нещо на всички, но няма време. Все пак успях поне да ви изчета. Много емоции, много нещо покрай тези подаръци  Simple Smile. Ние със Стоян сме доволни от избора и се впускаме в мислене с какво да изненадаме и зарадваме Алекс и чакаме с нетърпение какво ще измисли Биа и Шош. Поздравления на Захира за сините гащи и попътен вятър и хубаво време за Бърборанка  sun Пак ще драсна някой ред, когато мога, но ще е пак през телефона, че на село нямам нет, но ще гледам поне да съм в час със събитията. Целувки!

# 467
Наистина много емоции покрай подаръците  Laughing
Цветче ще чакаме с нетърпение.По скоро аз съм нетърпеливата  Blush Mr. Green споко Алексчо не е капризен той обича всичко  Peace
Рени вм имаш лично съобщение.Ще чакам да ми отговориш.Дано само не се сетиш какво съм намислила  Blush
Аз излизам  Hug
Приятно семейно моренце на Янчето и всички които ще плажуват  Hug Искам и аз ама нямааа поне за сега  Confused

# 468
  • Кърджали
Влизам само за да пожелая хубаво и слънчево време на Янчето. Много весело изкарване там.
Сега ще приспивам Кати, и като се наспи, ако нее заваляло излизаме навън. Може да използвам времето докато дребосъчка спи, за да дремна и аз.Че такъв мързел ме е налегнал, чак за малко Кати без обяд да я оставя. Blush

# 469
  • Sofia
Здрасти, народеее!   bouquet Grinning

Качих и аз снимки в новия албум. Асинка, лелееее каква инициативна, изобретателна и отговорна сватя си имам ...  Hug  Laughing  Hug Ти все се нагърбваш с разни задачи и на 100% ги вършиш! Направо си шестак отвсякъде!  Hug  Hug  Hug

Не мога дори и да си представя, че може да има недоволни от това кой на кое детенце ще подарява и от кого ще получава...!  Shocked Та нали всички са еднакво сладки и милички, всички са ни душички златни...!!! Естествено, че има някои мами, които са си по-близки, но в това няма нищо лошо и всъщност няма значение, ако те искат отделно да си разменят подаръци, това винаги може да се осъществи.
Трябва да се радваме, момичета, че се разбираме така добре и че постоянно има инициатори и хора, които се нагърбват с разни неща за доброто и доволството на другите. Знам от приятелки за други отчетни теми, където настроението е доста враждебно и някак в стил да се изтъкнат кой от кой по-... бил. А тук при нас всичко е на 6, така че не трябва да има недоволни според мен!  Hug  Simple Smile

Бърби весело изкарване на морето!  Hug  Hug  Hug

Джема, и аз сигурно бих се чувствала по същия начин, ако Софи не е с мен, но все пак си отишла без Никито, така че се опитай да се отпуснеш и се наслаждавай на почивката си! И ти имаш нужда от такава все пак!  Peace

Специални поздравления за Еванджи и Рене, послучай навършването на 11 месеца!   bouquet  Hug   bouquet

Ние със Софи утре заминаваме отново за Кюстендил и както казах, няма да ни има 2 седмици. Недейте да тъжите, защото ще си дойдем и тогава няма да има отърваване ...  Joy  Joy Сестра ми пуска и племенника с нас, който е на 4 години и баба му (т.е. майка ми) ще лудне, ама няма как, ще си гледа внучетата.  Simple Smile
А днес ходих за сандали на Софи и харесах на Беко. Утре ще отида да ги взема, 19 номер, че нямаха в наличност. Някой да има отзиви за тях? Специално за прохождащи деца са, затворени отпред и отзад.

# 470
Хари - тук доста ги купуват Беко патъците. Изглеждат супер, а са доста по-леки в цената от другите. Мисля, че ще ви свършат супер работа!

Янче - кака само щяхме да се засечем  Rolling Eyes. Много ме е яд. Майка отива за 7 дни от днес на Синеморец! Поканиха ни, но няма кой да ме закара, иначе със кеф щях да отида! Нищо догодина до амина  Mr. Green Пожелавам ти най-хубавата почивка в живота ти (каквато беше моята)  Peace

ОХ какво друго беше? Вчера Теди за 1-ви път в живота си вдигна Т, но доста лека (37.2 реално) и нищо не му дадох. Днес сутринта нямаше и се надявам да няма повече  Praynig. От вчера се изправяме по секцията и днес купих всякакви протектори - за ъгли, врати и т.н.

# 471
  • На плажа
Хари за обувките на Беко не мога да дам конкретни одзиви,но пантофи само от тях купувам.Единствено те издържат цяла зима  Peace
Весело изкарване на Кюстендил-сигурна съм ,че ще е така  Peace И много  Hug
Алекс и аз легнах с Ники сега на обяд,но въобще не ми стигна този един час  ooooh!
Алегория лошо за теб....Сега можеше да си на моренцето...с Янчето да си печете... Mr. Green Ама нищо,сигурна съм ,че ще го преживееш  Wink Hug
Дано Теди да е добре и да не вдига повече Т. Praynig
ЛИДЕ извадила съм ти на едно листче лекарствата,които ще са ти от първа необходимост,обаче дивака дава зор да яде и затова ще ти ги напиша довечера,само да не е късно  Peace
Хайде за сега спирам,че може и да излезнем..ако не завали  Hug

# 472
Уф, много пишете и ви минах по диагонал. Ще кача снимки на децата, може и да ги снимам днес, утре, ако не ме домързи  Mr. Green Благодаря ви за милите думи, дано се оправят бързо, че се оказа, че Митко е с хрипове и от днес и той е на АБ Sad Ама ще го преживеем, то дано времето се оправи, че егати лятото. Побърка се това време, февруари по-топло от април, сега някакви дъждове, ветрове, ужасно време.
Янче, хубаво изкарване  Hug А с тези мерки на Анди ме приби, че тя моята щерка на 2г не беше повече от 83см, дали ги и имаше.
Лили, супер си й купила обувчици, екстра са. Аз щях да питам има ли вече проходили дечица. Моя малък мъж вече прави по 3-5 крачки, преди да се метне в/у ми, като ме наближи Simple Smile Голям мерак има да ходи, ама без да се държи още го е шубе.

# 473
Здравейте мам4ета   bouquet

Ние пак рано, рано по улиците, а сега едни перални, едо 4истене и подреждане, 4е гости 4акам...  ooooh!
Набързо - теглилки 8.870кг, дължина- доста е дръпнал, но идея нямам колко е то4но. Дано на годинката се сетят да го измерят като хоратя, а аз може и да се помъ4а да го измеря сама  newsm78 Вървим си на същата линийка на развитие, което много ме радва, 4е месец и половина бяхме далеко от кантара  Mr. Green Днес ходихме за първи път на бебешки клас, как да го обясня  newsm78 ами събират се мами и бебоци в една огромна стая, пълна е с много игра4ки и какви ли не щуротии и мамите пият кафета, а бебетата щуреят. Днес бях на група до 2год, а в понеделник ще ходя на по-малки бебешондели, 4е тука имаше едни каки викащи и бягащи и моя пи4 се разплака от тях в на4алото  hahaha После посвикна, по4на да си играе с игра4ки, да зака4а другите деца, но като цяло ми висеше на врата да не ме изтърве, но ще свикне де. Това е суха тренировка преди детската градина, няма как  Tired Та и мама се запозна с още 2-3 готини мам4ета в квартала и ще си джътка на разходки и с тях тия дни  Party
Рене - Харолдс е доста дале4ко от нас, а и не оби4ам да ходя по центъра, много ми е депресиращо цялото това викане и бързане. Ако можеше някак си да вляза в магазина и да пропусна пътуването щях да съм по цял ден там, но няма как да стане. А сега се сетих, 4е съм виждала каталог на шантави торти с добър външен вид, но на вкус мисля 4е е 2 блата-сухи, слепени с много малко крем и отгоре с тия захаросаните обвивки и фигурки  ooooh! Много ми се иска да я опитам тортата, като дегустация преди да я поръ4ам, но ще видим дали ще нацеля на4ина или ще имам вкусна или ще имам красива торта, трябва да реша кое предпо4итам  newsm78
Дани - тенкю  Hug Свекърва ми такъв списък съм и приготвила, 4е ще падне от коня  hahaha И още се 4удя как и какво да съкратя  newsm78 Накрая ще си поръ4ам един кукумицин и да се приклю4ва с дилемата  Crazy
Амбишъс - Браво за трийтманта   bouquet заслужаваш го мам4е  Hug А тия разходки наиситна ще те довършат. Ще по4нат да ти хлопа XS скоро  Mr. Green  Heart Eyes
Ох моми4ета отивам, 4е мен 4ака вси4ко  Tired
После ще сложа снимки в албум4ето, дано да не забравя. Май не съм ви покззвала МАкс новороден  Mr. Green

# 474
  • На плажа
Цвети,чак хрипове ли милото Sad Бързо да се оправя  Praynig,пък ако трябва ще си пие АБ-то  Peace
Ради на Аси вече броди из стаите Mr. Green Той е и първото официално проходило августинче Wink

Пускам ви две братчета....много им се смях КЛИПЧЕ-Хич не го боляло,наистина Joy  hahaha

Лиде,да ти пиша ли сега,каквото съм отсяла или достатъчно лекарства си поръчала?

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 20:00 от Дaни

# 475
Бърборанке, голям образ си! Хората не са си разменили адресите още, ти смогна да го купиш, опаковаш, че и да го пратиш. Ще чакаме с нетърпение, ама рождения ден е далече, Laughing по-рано ще го видим. Много дълга Андито бе? Явно дългокрака мацка ще бъде. Мимчето си е джудженце с нейните 75 см. Хайде, весело на морето, хубаво време, хапване и пийване, кротко дете и други такива хубости.
Мариелка, и ние избрахме подарък за Алекс. По-точно Мимето го избра, защото аз бях харесала друго нещо. Ама нали пък е от нея подаръка   Wink , та склоних. Дано и на Алекс му хареса като на нея.
Лиде, бебешкият клас звучи забавно.
Аси, и мойта калпазанка се будеше нощес с писъци, к`во стана не знам. Май прорязва съседното зъбче. Та те разбирам много добре. Сега заспа, аз дописвам и отивам да опъна старите кокали на дивана, че като се събуди пак трябва да хукваме навън.
Алегория, съжалявам, че изпускаш моренцето с мама.
Клипчето е много миличко! Да му се прииска на човек второ дете.
Исках някакви неща да пиша, обаче мозъчните ми клетки са в отпуск /те отдавна са така, де  Twisted Evil /, така че отивам да дремна, довечера може да се включа по -адекватно.

# 476
  • София
Дани, благодаря за загрижеността  Hug- тази нощ беше една идея по-добре Simple Smile Радвам се,че и вие така сте били. При нас май се оказа, че зорът е от глад- оказа,че с изпитите ни мозъци му даваме АМ до 6 месеца и явно не му е  хранителен, та днес тичах да купувам нов, дано се наяде и да спи 12 часа, че и аз да съм човек веднъж Simple Smile

Кобрети, много ме изкефи с тези мозъчни клетки в отпуска- много хубаво си го казала  Grinning Аз за моите мога да твърдя абсолютно  същото- направо емигранти са станали  hahaha

Аси, дано да изкарате по-добра нощ, така не се живее направо. Стискам палци ходещото човече да спинка утре до 10  Hug

Хари, приятно изкарване в Кюстендил  Hug Ние се каним да прескочим до там от сто години, защото имаме една къща там и да я нагледаме, ама все нещо ни се случва и не можем да тръгнем. Но нас да ви е много приятно и щастливо изкарването Simple Smile За обувките нищо не зная, не съм чувала за тези, аз последните от последните му съм много доволна- точно на пръстите и петите са твърди и стабилни, иначе са проветриви. И много сладко пристъпя с тях Simple Smile

Алегория, дано Теди не ти вдига пак температури, притеснението си е голямо, особено първият път. Аз наскоро изживях много драматично една височка температура, но там имаше и други ядове и си беше истински кошмар. Все едно де, дано да е било нещо случайно снощи  Hug

Лиде, много ме кефи как звучи този бебе клас, хем бебчо дивее и хаби енергия, социализира се, хем мама си пие кафе и си клюкари. Завидях ти  Twisted Evil  Joy

Цвети, много ти се е събрало  Confused Желая ти Миташки да се оправя скоро и да ти мине този период с тежки изживявания  Hug А после да спретнем среща, както по-назад беше писала Simple Smile

Цветче, завидях ти направо! И аз искам на някое село да отида и 2 седмица тишина, спокойствие и някой да ми гледа детето, а аз да си чета книга и да си лежа в хамака  Whistling Ау, размечтах, весело изкарване Simple Smile

Днес пак харесах нещо за Ради, но сега се чудя между три неща. Но ще го измисля, де, ще пробвам и методът на Кобрети- каквото Александър избере- това ще е Simple Smile

Качих снимки и в двата албума- Аси, на дребния му сложих 2 актуални, нали искаше да са повече от една или бъркам и да ги махам?

Отново писах само по новините от последната страница, ама толкова време ми се отпуска от шефчето Simple Smile

Лека вечер и целувки за всички майки и бебета!  Hug

# 477
  • София
Олееее хора, избирах, избирах подарък и това което купих гледах да е качествено и издържливо, не исках да е китайско и се прибирам и гледам Хонг Конг. Направо ми иде да се гръмна, тез ще превземат света  #2gunfire #2gunfire Много ми е криво Embarassed

# 478
Мааалко по-късно ще се върна назад да видя какво сте писали. Сега да се похвалим наддали сме 430 гр. и вече сме 9490 и 74.5 см. Взеха ни кръв и урина всичко е ОК. Химоглобина на Ники е 120 направо ме разби.
Преди два дни се сдобихме с първото си зъбче и второто е на път да избие предполагам до ден два. Повече следващият път че сега ме чакат да излизаме.

# 479
Joy Дани,много са готини братчетата,много се смях,абсолютно същото прави и Мери,нарочно си вкарва пръстите в устата на шош и после вика,че я олигавил.Пък една сутрин сега се сещам и казвам да отиде да си измие ръцете и тя вика "Чакай малко" след малко поглеждам-тя си сложила ръката в устата на шош и вика "Ето,мамо,измила съм се вече,мокри са ми ръцете" Laughing  Crazy ...шантаво дете.

Иначе за подаръците естествено,че няма значение кой на кого ще подарява,важното е,че всяко детенце ще си има подаръче,какво толкоз.Аз все още го обмислям хубаво,имам си нещо впредвид,обаче искам още съвсем мъничко да го измисля и намеря това,което искам и тогава ще пращам,надявам се Цветче да няма нищо против.

Общи условия

Активация на акаунт