На пазар във Варна - 23

• 49 567
  • 761
  •   1
Отговори
  • София

ВАРНА

TEMA 22

# 1
  • Варна
   Благодаря за новата темичка   bouquet.

Момичета от къде мога да си купя хубава престилка за готвене?
Единствено съм виждала в Гранд Мол срещу Карфур от майтапчийските, но не ми харесва материята - твърде е изкуствена  Confused.

# 2
Здравейте! Искам да попитам къде точно мога да намеря тривитаминол. Знам, че го има по ветеринарните аптеки, но идея си нямам къде има такива. Сещам се единствено за ветеринарни кабинети и клиники, а там не съм сигурна дали предлагат.

# 3
  • Варна
Тривитаминол имаше във ветеринарната клиника до Електрон. На сайта им пише, че адреса е ул.Царевец 34.

Здравейте,въпроса ми не е  май за тук но не намирам такава тема.Някой знае ли как се казва заведението до Аквариума в морската,това което е от лявата страна,искам да им намеря телефона.Мерси предварително
Ако питаш за това до надуваемия замък- казва се Дино. Телефон обаче не знам.

Missence, благодаря за новата тема   bouquet

# 4
  Благодаря за новата темичка   bouquet.

Момичета от къде мога да си купя хубава престилка за готвене?
Единствено съм виждала в Гранд Мол срещу Карфур от майтапчийските, но не ми харесва материята - твърде е изкуствена  Confused.
В гранд Мола в големия магазин за дом. потреби /забравих му името.
Провери и в домашен рай който е малко след младежкия дом.
Провери и в самия Карфур.

# 5
Здравейте! Искам да попитам къде точно мога да намеря тривитаминол. Знам, че го има по ветеринарните аптеки, но идея си нямам къде има такива. Сещам се единствено за ветеринарни кабинети и клиники, а там не съм сигурна дали предлагат.

около Колхозния пазар има, от страната която гледа към БИЛА   Peace

# 6
  • Варна
Мишенце, благодаря за темата!   bouquet  bouquet

# 7
# 8

около Колхозния пазар има, от страната която гледа към БИЛА   Peace
Благодаря ти много. Simple Smile

# 9
  • Варна
Привет, момичета!

Търся сребърно колие с име, нещо такова: http://www.silverbg.net/%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/silver-na … B0/prod_1338.html

Чувала съм и за спрейове за разширяване на обувки...в магазините за обувки в моловете ли да търся?

Благодаря!

# 10
Здравейте ! Simple Smile
Търся калайджия... къде мога да намеря такъв в града ?

# 11
  • Варна
Спрейове за разширяване има в Пикадили- няколко вида са.Предполагам и по магазините за обувки ще има.

# 12
# 13
  • Варна
Здравейте ! Simple Smile
Търся калайджия... къде мога да намеря такъв в града ?
Ами не знам дали е същото: едни хора стоят на пътя с някакви медни или метални съдове.
Извинете за тъпото обяснение, но наистина не знам какви са. Едни такива има по пътя за Златни, правиш обратен на отбивката за Свободния посока Варна и малко преди да се излезе на булеварда.

# 14
Привет, момичета!

Търся сребърно колие с име, нещо такова: http://www.silverbg.net/%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/silver-na … B0/prod_1338.html

Чувала съм и за спрейове за разширяване на обувки...в магазините за обувки в моловете ли да търся?

Благодаря!

за спрея- има една тема Хитринки за всякакъв повод, или нещо такова- там скоро говориха за разширяване на обувки

Ванито, на Виница срещу Моят магазин има едно чадърче и там мисля че има каквото търсиш

Общи условия

Активация на акаунт