На пазар във Варна - 23

• 49 570
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
Поставка за чадъри къде мога да немеря , високи цилиндрични ?

# 16
# 17
  • ВАРНА
Здравейте! Искам да попитам къде точно мога да намеря тривитаминол. Знам, че го има по ветеринарните аптеки, но идея си нямам къде има такива. Сещам се единствено за ветеринарни кабинети и клиники, а там не съм сигурна дали предлагат.

Ветеринарна аптека има на ул.Шипка - от Мария Луиза като се спуснеш надолу към тунела - първата вляво,там има една банка и бариера мисля зад нея  newsm78 Както и да е - от Шипка се вижда ,има голям надпис  Peace

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 19:52 от morgana07

# 18
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
  bouquet

# 19
  • Варна
Мерси за новата тема!

# 20
Здравейте ! Simple Smile
Търся калайджия... къде мога да намеря такъв в града ?
Ами не знам дали е същото: едни хора стоят на пътя с някакви медни или метални съдове.
Извинете за тъпото обяснение, но наистина не знам какви са. Едни такива има по пътя за Златни, правиш обратен на отбивката за Свободния посока Варна и малко преди да се излезе на булеварда.
Ками, благодаря за отговора !
Точно за такива питам Simple Smile
Калайдисват с калай медните съдове, за да не се натровим от медния окис, докато си пием, с кеф, гъстото кафе, направено на джезве...
Очаквам и още отговори, за по-градски дестинации, защото се придвижвам  с кракомобила... Simple Smile

# 21
 и аз отговорих после- на Виница срещу Моят магазин  Simple Smile

# 22
и аз отговорих после- на Виница срещу Моят магазин  Simple Smile
Благодаря  Party

# 23
  • Варна
Преди известно време бях видяла калайджии като минавах по околовръстното, но не знам дали още са там.

# 24
  • Варна
Присъединявам се към това питане. Принципно смятах да проверя в Баумакс и Практикер, но не зная дали изобщо има там.

# 25
Калайджии има и под "Кауфланд" във "Възраждане.

# 26
Присъединявам се към това питане. Принципно смятах да проверя в Баумакс и Практикер, но не зная дали изобщо има там.
никога не съм виждала там.
Искам нещо красиво и стилно , не някой боклук кичозен .

# 27
  • Варна
Здравейте,дъщеря ми си търси декоративен кафез,но по-голям.В Джъмбо има ама е половинчат с равен гръб не е изцяло заоблен.В мола намерихме ,ама много огромен и ужасно скъп-160 лв.Ако някой е виждал такъв моля да сподели.

# 28
Здравейте! Искам да попитам къде точно мога да намеря тривитаминол. .

Ветеринарна аптека има на ул.Шипка - от Мария Луиза като се спуснеш надолу към тунела - първата вляво,там има една банка и бариера мисля зад нея  newsm78 Както и да е - от Шипка се вижда ,има голям надпис  Peace

Peace http://www.bgmaps.com/map/varna  Виж картата. Напиши Скайлер - точката е точно Вет.аптека. Това е на ъгъла на ул.Иларион Макариополски и ул.Юджин Скайлер . От пред е Шипка. И аз съм си купила от там.

# 29
Точно за такива питам Simple Smile
Калайдисват с калай медните съдове, за да не се натровим от медния окис, докато си пием, с кеф, гъстото кафе, направено на джезве...
Очаквам и още отговори, за по-градски дестинации, защото се придвижвам  с кракомобила... Simple Smile

vannyto....... Laughing  По градска дестинация за кракомобил  Joy   е околовръстния път горе над "Цветния квартал". Калайджиите са до самия път от страната на квартала. Ориентировъчно м/у ул."Подвис" и ул.'Роза' И аз често съм с кракомобила.

Момичета някоя от вас да е виждала този каталог с боя   BEC  из варненските фризьорски салони. В същност няма значение къде може и по магазини или фирми за такива продукти               http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=437209.msg13818306#msg13818306

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 02:09 от argo

Общи условия

Активация на акаунт