На пазар във Варна - 23

• 49 568
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
argo , златна си!!!   bouquet Hug

suzi_a, най-вероятно са го закрили, но имам спомен, че скоро видях да ремонтират най-стария им магазин и се зачудих дали няма да го отварят пак...

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 14:53 от ria

# 46
argo , златна си!!!  bouquet  Hug

Hug    Heart Eyes

Момичета ,някой от вас да знае дали са преместили или са закрили магазин Хепи хаус,който беше на центъра до шадраваните? Hug

suzi_a ..... Дали тук утре не биха ти казали на тези телефони.

http://www.ivoplastic.com/index.php?route=information/contact    

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 11:05 от argo

# 47
В сайта им няма никакви продукти , какво предлага този магазин всъщност не става ясно ?

# 48
  • Варна

Търся подобен часовник, на който цифрите да светят постоянно.

# 49
  • Варна
ria ,благодаря ти.Ще питам и новите наематели дали не знаят нещо.

# 50
# 51
  • Варна
Калайджии има и под "Кауфланд" във "Възраждане.

Днес видях калайджии и по ул. Мир, веднага след моста посока Терапията, от лявата страна.

# 52
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лекинко съм ви поизтървала,но.............

# 53
          Добро утро на всички, знаете ли къде се продават гривни Шамбала? Попаднах на сайт кудето гривните имат много прилични цени, а в страница във фейсбук на двойни цени и то с намалението. Искам да ги разгледам, да видя тези прословути гривни и обеци . Слънчев и топъл ден на всички , а той се очертава да е такъв  :lol Simple Smile

# 54
  • Варна
Bradshow, може ли линк към страниците, където си ги гледала. И аз за съжаление не съм виждала на живо във Варна, но все някъде ще има  Peace
Може би на панаира на занаятите? Ще е във Варна ди 21 август.

Знаете ли къде се продават туристически обувки? Мъжа ми си търси нещо на по-сносна цена.

# 55
# 56
  • Варна
Bradshow, може ли линк към страниците, където си ги гледала. И аз за съжаление не съм виждала на живо във Варна, но все някъде ще има  Peace
Може би на панаира на занаятите? Ще е във Варна ди 21 август.

Знаете ли къде се продават туристически обувки? Мъжа ми си търси нещо на по-сносна цена.

Последно гледах в един магазин в Двете кули.
Намира се срещу магазина за техника Денси, но не си спомням как точно се казваше.
Продават спортни и детски стоки.

# 57
# 58
В сайта им няма никакви продукти , какво предлага този магазин всъщност не става ясно ?

Markrit ........ Grinning  нали знаем какво има във варненските им м-ни . Но виждам , че имат телефони за връзка  Peace

Markrit ........  Grinning мерси за инфото -   не бях го чела . Сега се сещам , че фирмата , която го строи я фалираха по силни от тях и им взеха пазарната ниша.

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 11:15 от argo

# 59
  • Варна
Това за двете кули го бяха писали и около нова година...

Общи условия

Активация на акаунт