Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тривитаминол?
Къде мога да намеря престилка за готвене?
Къде мога да намеря сребърно колие с име и спрейове за разширяване на обувки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тривитаминол?
-
Къде мога да намеря престилка за готвене?
-
Къде мога да намеря сребърно колие с име и спрейове за разширяване на обувки?
-
Как мога да намеря калъф за телефон и къде мога да намеря прежда?
-
Къде мога да намеря стойка за чадъри?
Изключително съм ви благодарна !

Преди време съм виждала объл кафез в зоомагазина на ъгла - светофарите с/у Кръглата банка Владислав-Пискюлиев. Ама не ми се видя евтин. И аз имах същия проблем исках кръгъл, голям , да не е тежък и да не е скъп. Такова "чудо" не намерих . Купих си от Крепежните елементи на Чаталджа - поцинкована рабицова мрежа и си изработих сама кръглия кафез. Мрежата е на голямо руло- направо си беше цилиндър- като бронзирана е . Дупките са около 1 см.. Отгоре я скроих като разгъвка на портокал . Отдолу пак от същата мрежа направих основа като "тава за баница" с диаметъра на кафеза. По ръба на тази "тава" ,за да не драска и за по красиво сложих от алуминиевите ъгъл-лайсни/ на едни дупчици са/ пак в Креп.елем. Ползват се за монтиране на ъгли в баните. И си имам голям , висок почти метър , евтин и не много тежък кафез с 2 мъжки корели.
и после да ни кажеш добре ли работят и колко парички за каква работа взимат
Както и да е - от Шипка се вижда ,има голям надпис 

от все сърце - аз съм точно на Черв. п/д . Това до Мед. у/т е идеалния вариант за мен . А и другите салони са
Последното било магазинче - ама пуста радост ,ако не беше сега 17,20ч щях да пусна перката към Колхозния
се оказа с пост веднага след моето питане сега в темата - блондинки .Питала си е за своята боя , а мен ме е отсвирила .....да се спасявам там както мога .....