Боя за коса - Вlondе 29 - Клуб на блондинките

• 123 865
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • В полите на Пирин планина
Трябва да те разочаровам но от 7 на 9 по дължините няма как да станеш без блондор,защото боя боя не изсветлява.

С това не мога да се съглася - аз се изсветлих с боя. Първо се мазах със 7-ца, след това с 8-ца, а сега съм с 9-ка. Като в момента косата ми е на ниво 8-ца, но топла. За студен нюанс трябва допълнителен коректор, евентуално.
Постепено във времето може би да ,но не можеш да ме убедиш че от 7 като сложиш 9 по дължините ще се получи 9.Няма как да стане.

Написах, че ми е около 8-ца в момента, като дължините наистина по-трудно се изравняват, но за две, максимум три боядисвания се постига изсветляване и без блондор. Друг вариант е една боя за дължините, а друга за корените, но това вече е по-тънка работа  Thinking

# 46
  • Бургас
Здравейте,снощи намазах цялата коса и в момента ми е 8ца,но пак е топла и малко ми жьлтее.Купих тониращ шампоан на Престиж и кичурите станаха добре но косата пак не ми харесва.От боята на БЕС малко ми се поизсуши косата, но се надявам да я оправя с маска.На следващото миене на косата ще сложа тониращи шампоан и след това балсам,че да вида какво ще се получи.Обмислям да си направя обливка с черна боя,но да си призная не ми е ясно как да дозирам.Само да споделя,че моят цвят се получи по-добьр от на фризьорката.
Преди години бях с цвят 10.1 с боя на кюн и това без блондор,само с наслояване.

# 47
Здравейте! Тъй като съм само още два дни в София ми трябва спешно някакъв салон тук, който да работи с боя Матрикс - тази за изрусяване до 5 тона, мисля че ултра блонд беше, някаква пепеляво русо. Много съм доволна и искам да използвам точно тази боя само за корените, за да се получи същото като останалата коса.

# 48
  • в 1001-та нощ
Знам един такъв в Лозенец, срещу Спартак, ако ти е удобно - ще ти пусна на лични  Peace

# 49
Да, удобно ми е там, пиши ми. А знаеш ли дали продават боята + оксиданта? Simple Smile

# 50
  • в 1001-та нощ
предполагам, че ще ти продадат  Peace

# 51
  • София
Ако някой е поръчвал боя Мajirel от Енцо - с оксидант ли е или трябва да се купи отделно newsm78

# 52
В темата за енцо бях чела, че не се включва оксидант, а и сайта не предлагал опция да се купи от него Peace
Аз още очаквам да благоволят да ми изпратят боята ooooh! Надявах се скоро да мога да се похваля с руса коса, но пусти късмет Laughing

# 53
  • София
Благодаря ти, няма да се поръчва от там значи  Hug

# 54
  • На острова
В темата за енцо бях чела, че не се включва оксидант, а и сайта не предлагал опция да се купи от него Peace
Аз още очаквам да благоволят да ми изпратят боята ooooh! Надявах се скоро да мога да се похваля с руса коса, но пусти късмет Laughing
Мен ми я изпратиха. Аз също не знаех, че е без оксидант и в забележка отдолу писах, че искам 9%  Laughing
Любезно ми се обадиха и съобщиха, че не предоставят и оксиданти  Laughing

# 55
Имах в предвид Кюн, която поръчах от ибей, но като недоуточнявам Laughing
Момичета за шампоан за боядисана коса се спрях на Лореалския Витамино калър, но приемам и други предложения Peace

# 56
  • Русе
Има ли вече снимки на боядисани с Макадамия коси????  Flutter

# 57
Аз все още не съм се направила. Боята е при мен,но утре ще се мацам.  Flutter
Ще пусна снимки след това.  Wink

# 58
   Здравейте мили момичета . Hug
  В темата на червенокоските открих този каталог,който бил взет от ваша тема.   

отких един много красив каталог при блондинките на боя BEC

Интересувам се къде се продават тези бои BEC   Grinning  Търся си боя или билков продукт за златисто-оранжев цвят.

# 59
Момичета,имате ли отзиви за Гарниер колор сенсеншъл?
http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/our_products/shades-haircolor. … 136113&back=1

Общи условия

Активация на акаунт