Боя за коса - Вlondе 29 - Клуб на блондинките

• 123 866
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Моми4ета и аз съм решила да ходя на фризьор и потъмнявам. Мисля първо за тъмни кичури, ина4е и аз искам да опитам Макадамията, хвърлила съм око на 9.1 или 8.1 но ме е страх да не зеленясам.....много ми харесва и цвета на Marilyn Мonroe

# 31
Благодаря Ви, момичета! Радвам се, че Ви харесва новия ми цвят.

B & C, цветът на аватара твоя цвят ли е? Много ми харесва! Иначе предполагам 9 процентовата смес ползваш за корените, а 6 процентовата за дължините?

GodaiVa, цветът ми е правен на фризьор с Матрикс. Косата ми е естествено руса и исках да стане като естествения ми цвят, но стана и по-тъмен от естествения ми, и с по-различни отенъци от естествените ми. След като се поизми и поизсветля стана това, което виждате. А на мен много ми харесва цветът ти 5 дни преди потъмняването! Кажи с какво си го догодила и има ли блондор преди боята?

# 32
Благодаря Ви, момичета! Радвам се, че Ви харесва новия ми цвят.

GodaiVa, цветът ми е правен на фризьор с Матрикс. Косата ми е естествено руса и исках да стане като естествения ми цвят, но стана и по-тъмен от естествения ми, и с по-различни отенъци от естествените ми. След като се поизми и поизсветля стана това, което виждате. А на мен много ми харесва цветът ти 5 дни преди потъмняването! Кажи с какво си го догодила и има ли блондор преди боята?
Да,имам блондор в корените,но аз съм си тъмно кестенява и няма как иначе.Боята е ММБюти-нюанс Платина.

# 33
  • в 1001-та нощ
Благодаря за новата тема     bouquet

За дължините гласувах с 'друго", защото не боядисвам дължините, каквото е изсветляло от коренит еи застъпването им - толкова, но пък правя корени на има няма 20 дни, най-много, тогав аправя мнооого рядка и лека обливка; влизам под душа, с малко вода разпенвам боята и поливам със смес от 1-2 с.л. боя, мат и вода около 200 мл - много е рядко и не го приемам за боядисване

веднъж направих сместа по-гъста (с по-малко вода) и държах повечко и се посивих малко повече от желаното, но се отми, разбира се  Peace

предполагам, че нямам нужда от боядисване ан дължините, просто защото са светли, ако бяха потъмнявании цветът пада - би имало нужда ... или когато се появят белите коси  също  Peace

# 34
  • Варна
Искам да попитам Marilyn Monroe, как ти боядисват косата? Много ми харесва, и ми се иска и аз да опитам този начин за да си пусна естествения цвят, но при мен има и кичури и това ще затрудни задачата. 

# 35
И аз съм хвърлила око на боите Макадамия  и по точно на 9.03 или 8.03  newsm78

Аз смятам тази или другата седмица да се боядисам с 8.03. Ако ме изпревариш, сподели какъв е резултата  Peace

# 36
Аз чакам с нетърпение някой да сподели впечатления от боята Макадамиа. Момичета, Матрикс дали все пак не ги пуснаха някъде в нета на свободна продажба? В ибей в момента ми се струват много скъпи.

# 37
Dendy,в събота ще се направя с нея и ще мога да споделя впечатления.Ще покажа и снимки. Peace

# 38
Аз не боядисвам дължините всеки месец, а ги освежавам за 5 мин. с разредена с вода боя.
Marilyn Monroe , и от мен поздравления за цвета  bouquet

# 39
  • Бургас
Здравейте,имам вьпрос-косата ми е 7-ца,топла.Искам да стане 9-ка,студена.Днес си купих професионална боя БЕС 10.1,намазах един цял кичур коса,стоях почти 1 час и никаква промяна в цвета,корена ми и той стана топла 7.Не знам какво да я правя а корена ми е почти сантиметьр и трябва да я боядисам цялата.Само да кажа,че от 4 месеца се боядисвам на фризьор и никакьв успех с цвета, за това реших сега да се боядисам сама.Ако може някакви савети да получа от вас за да постигна желания цвят,без да я правя с блондор,че няма да издьржи и ще ми изгори косата.

# 40
Трябва да те разочаровам но от 7 на 9 по дължините няма как да станеш без блондор,защото боя боя не изсветлява.

# 41
  • В полите на Пирин планина
Трябва да те разочаровам но от 7 на 9 по дължините няма как да станеш без блондор,защото боя боя не изсветлява.

С това не мога да се съглася - аз се изсветлих с боя. Първо се мазах със 7-ца, след това с 8-ца, а сега съм с 9-ка. Като в момента косата ми е на ниво 8-ца, но топла. За студен нюанс трябва допълнителен коректор, евентуално.

# 42

Lady Brinne,
подкрепям  Peace

Горе-долу по твоите стъпки минах и аз,от 7-ца към 9-ка.
Сега мога да се похваля,че даже и от фризьор съм получила висока оценка за хубавия и равен цвят на косата.

sneji_bs,пробвала ли си да премахнеш боята с витамин С?
  Аз така успях.

# 43

С това не мога да се съглася - аз се изсветлих с боя. Първо се мазах със 7-ца, след това с 8-ца, а сега съм с 9-ка. Като в момента косата ми е на ниво 8-ца, но топла. За студен нюанс трябва допълнителен коректор, евентуално.
Постепено във времето може би да ,но не можеш да ме убедиш че от 7 като сложиш 9 по дължините ще се получи 9.Няма как да стане.

# 44
  Постепенно във времето,няма спор.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт