На пазар във Варна - 23

• 49 574
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
 smile3535  Изключително съм ви благодарна !
Всички отговори са ми в полза и за в бъдеще.
Още утре отивам към тези над Цветния...  newsm52
cheers

# 31
Здравейте,дъщеря ми си търси декоративен кафез,но по-голям.В Джъмбо има ама е половинчат с равен гръб не е изцяло заоблен.В мола намерихме ,ама много огромен и ужасно скъп-160 лв.Ако някой е виждал такъв моля да сподели.

suzi_a........  Grinning    Преди време съм виждала объл кафез в зоомагазина на ъгла - светофарите с/у Кръглата банка Владислав-Пискюлиев. Ама не ми се видя евтин. И аз имах същия проблем исках кръгъл, голям , да не е тежък и да не е скъп. Такова "чудо" не намерих . Купих си от Крепежните елементи на Чаталджа - поцинкована рабицова мрежа и си изработих сама кръглия кафез. Мрежата е на голямо руло- направо си беше цилиндър- като бронзирана е . Дупките са около 1 см.. Отгоре я скроих като разгъвка на портокал . Отдолу пак от същата мрежа направих основа като "тава за баница" с диаметъра на кафеза. По ръба на тази "тава" ,за да не драска и за по красиво сложих от алуминиевите ъгъл-лайсни/ на едни дупчици са/ пак в Креп.елем. Ползват се за монтиране на ъгли в баните. И си имам голям , висок почти метър , евтин и не много тежък кафез с 2  мъжки корели.

Та в този ред на мисли - търся не мн. скъпа женска корела Laughing

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 01:51 от argo

# 32
smile3535  Изключително съм ви благодарна !
Всички отговори са ми в полза и за в бъдеще.
Още утре отивам към тези над Цветния...  newsm52
cheers

vannyto........ Joy   и после да ни кажеш добре ли работят и колко парички за каква работа взимат   Laughing       

# 33
Здравейте! Искам да попитам къде точно мога да намеря тривитаминол. .

Ветеринарна аптека има на ул.Шипка - от Мария Луиза като се спуснеш надолу към тунела - първата вляво,там има една банка и бариера мисля зад нея  newsm78 Както и да е - от Шипка се вижда ,има голям надпис  Peace

Peace http://www.bgmaps.com/map/varna  Виж картата. Напиши Скайлер - точката е точно Вет.аптека. Това е на ъгъла на ул.Иларион Макариополски и ул.Юджин Скайлер . От пред е Шипка. И аз съм си купила от там.
Благодаря за отговорите, много сте бързи. Аз днес си купих. Случайно отидохме до Елитис в Младост и там реших да попитам в зоомагазина и се оказа, че имали. Simple Smile

# 34
Здравейте,дъщеря ми си търси декоративен кафез,но по-голям.
На Пирин има един голям магазин от тези с китайските боклуци, много голям и разхвърлян. Пада се в лявата страна, ако вървиш от Сливница към Окръжна болница. Там има всякакви размери кафези на цена около 25/35 лв.

# 35
До като се върна от Варна вие вече нова тема сте открили... Peace
Хиляди благодарности за напътствията ви! Много ми помогнахте!
... и да знаете, че пак ще Ви искам съвет при следващо ходене Hug

# 36
  • ВАРНА

Момичета някоя от вас да е виждала този каталог с боя   BEC  из варненските фризьорски салони. В същност няма значение къде може и по магазини или фирми за такива продукти               http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=437209.msg13818306#msg13818306

Фризьорски салон,където работят с тези бои има подМедицинския университет - от сладкарница Крамер като тръгнеш към Цар Освободител отляво има салон на Кристиан от Рома; пак такъв салон съм виждала до Ботевата градинка където е ножицата точно,още един - из уличките зад пощата,мисля че точно първата успоредна на Владислав,иначе продават и в козметичен магазин Мари на Колхозния - мисля че втория или третия ред блокове се пада  Peace

# 37
  • Варна
Pampers,много съм ти благодарна .В неделя не знам дали работи магазина но понеделник сме там.Безкрайно ти благодаря. Hug
argo,благодаря и на теб .Страхотно ,че си се справила сама с предизвикателството.На мен ми е необходим за снимки. Peace

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 14:06 от suzi_a

# 38
  • Варна
Трябва да разпечатам спешно едни визитки, а вчера забравих. Има ли някаква рекламна агенция на центъра, която работи в неделя?  Thinking

# 39
До като се върна от Варна вие вече нова тема сте открили... Peace
Хиляди благодарности за напътствията ви! Много ми помогнахте!
... и да знаете, че пак ще Ви искам съвет при следващо ходене Hug

artmilena.... Laughing  добре завърнала се у дома . Искай  Joy пак ще дадем стига да знаем! Кажи съпоставени със Софийските как са цените на материалите тук, че ми е интересно  newsm78

# 40
Трябва да разпечатам спешно едни визитки, а вчера забравих. Има ли някаква рекламна агенция на центъра, която работи в неделя?  Thinking

Това ксерокс ,който изработва визитки ли трябва да е ?

# 41
  • Варна

По скоро пълноцветен печат и гилотина, да ми ги нарежат.

# 42

Момичета някоя от вас да е виждала този каталог с боя   BEC  

Фризьорски салон,където работят с тези бои има подМедицинския университет - от сладкарница Крамер като тръгнеш към Цар Освободител отляво има салон на Кристиан от Рома; пак такъв салон съм виждала до Ботевата градинка където е ножицата точно,още един - из уличките зад пощата,мисля че точно първата успоредна на Владислав,иначе продават и в козметичен магазин Мари на Колхозния - мисля че втория или третия ред блокове се пада  Peace

morgana07.......  Бладогаря ти мила  newsm51  от все сърце - аз съм точно на Черв. п/д . Това до Мед. у/т е идеалния вариант за мен . А и другите салони са  Peace    p.s.  за този ли става въпрос ... https://www.facebook.com/pages/Studio-Perfecta/143131625749198

p.s.    Толкова се зарадвах , че не съм допрочела поста ти като хората    ooooh!  Последното било магазинче - ама пуста радост ,ако не беше сега 17,20ч щях да пусна перката към Колхозния 

Малко история: Виждам каталога в темата за червенокоските  и разбирам ,  че е взет от темата на блондинките . Питам при блондинките - никой не ми обърна внимание броих до 25-ия пост. Междувременно питах момичето пуснало каталога в коя тема е бил . Намери се темата - стара  от 2010 , но кое беше интересното , което малко ме натъжи . Девойката пуснала каталога 2010 за най-голямо мое  #Crazy   се оказа с пост веднага след моето питане  сега в темата - блондинки  .Питала си е за своята боя , а мен ме е отсвирила .....да се спасявам там както мога ..... ooooh! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672444.45#bot   ето защо от радост не съм допрочела.... Joy

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 17:20 от argo

# 43
Трябва да разпечатам спешно едни визитки, а вчера забравих. Има ли някаква рекламна агенция на центъра, която работи в неделя?  Thinking

По скоро пълноцветен печат и гилотина, да ми ги нарежат.

До 30 минути ще ти дам инфо.  На ул "Цар Освободител 39 Б " във бхода на блока има печатница - той работи постоянно ,но ще проверя дали в момента е там . Peace

Няма го , но има отворен ксерокс до ВИНС-а  работят днес до  17.00ч.  Ще ти ги направят      Това е по "Цар Освободител "  малко по-нагоре от ВИНС   има табела .

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 14:39 от argo

# 44
  • Варна
Момичета ,някой от вас да знае дали са преместили или са закрили магазин Хепи хаус,който беше на центъра до шадраваните? Hug

Общи условия

Активация на акаунт