За хлебарките да кажа-виках фирма преди седмица някъде, намазаха с някакво руско мазило и съм доволна.Почти изчезнаха, а бяха многоо бррр, все още измитам сутрин натръшкани измрели гадове, но поне не ги срещам да пълзят.

, че на 01/08 ще правим кръщене, а аз съм така прорасла...поне за фотото да се докарам 
След това дойде втората седмица, компанията се смени и дойдоха приятели с деца. Само дето бяхме поканили и едно семейство, което не познаваме много добре и ми скъсаха нервите! То бяха претенции за какво ли не (каква точно бира да им се купи; коя стая ще си изберат; къде ще се ходи), то бе неадекватно поведение (почиваха си точно когато се приготвеше вечеря; държаха се супер странно с детето си и то пищеше и се лигавеше зверски). Абе оказаха се ужасно неподходящи за компанията хора. Искаше ми се да ги помоля да си ходят някъде на хотел още на втория ден, но за съжаление не бяха с тяхна кола, а пътуваха заедно с едната от приятелките ми и детето й в тяхната кола.
От водата я беше страх, май заради вълничките. Или защото сваляхме температурата с мокри кърпи и имаше едно на ум за студено и мокро. Ама и ние в паниката тогава яко стресирахме детето като го завивахме цялото
Абе кофти си е да се разболее за сефте детенце в някакво си село някъде си 

Вчера както беше пощуряла и направи първата си крачка сама. Седеше права без да се държи и тръгна към баща си, но след тази крачка веднага падна 

Никой не се престраши да застане до теб, само Кришката, ма после се забърса и тя от там
след това меко казано "интересно" ви се полага отново морска почивка, но вече сами............

Препоръчани теми