СЕПТЕМВРИ - тема 27

• 24 265
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Ха, добро ви утро Simple Smile

Атракция: столчето ми хареса, поръчвала ли си от този сайт? Точно такова търся със собствени колани, та да става за дълъг път, ако заспи да не ми се катурва на седалката. Пък и по- надежни ми се виждат така. Wink
Да, количката от него си поръчах, през Гивтранспорт  Peace

За хлебарките да кажа-виках фирма преди седмица някъде, намазаха  с някакво руско мазило и съм доволна.Почти изчезнаха, а бяха многоо бррр, все още измитам сутрин натръшкани измрели гадове, но поне не ги срещам да пълзят.

# 661
  • София
Добро утро мацки!

Есим направих "заявка за резерваци" за станцията на МС Слънчев бряг. Звънях по телефона, казаха, че дават отговор 25 дена преди датата ....така че тая седмица вече очаквам отговор. Принципно уж нямало до има проблем, но аз съм си подозрителна. Ако там не стане, пак ще ходим, но ще трябва да се изръсим значително повече....има доста оферти...
Арлина може да разчиташ...
Вчера на погачата, беше екстра...А  бебето едно голяяяямоооо...кротко и благо... Grinning
За цикъла и вит С и аз съм го пробвала- имало е ефект....
Днеска съм на фризьор.... bowuu, че на 01/08 ще правим кръщене, а аз съм така прорасла...поне за фотото да се докарам  Wink

# 662
добро утро !!!

Емир, тъкмо щях да питам за погачата как мина.

Ние пък решихме на 15.08 да правим кръщене, хубав празник е. Сега ще започвам да организирам.

Малкия се отпуска да щрапа сам и ми е много сладък. Направо ... пълни ми сърцето. 
Ма ... вчера падна пълзейки навън , докато изкарам количката и ... малко ожули бузата и носа ...  Дано да мине до кръщенето.

Ставам че мрънка нещо .
Хубав ден!!!

# 663
  • София
Добро ви утро в този мрачен ден!

Вчера забравих да ви се оплача - дадох на Никола някаква супа с фиде на Гербер, която имаше малки парченца вътре, и той се съсипа да се дави. Голяма мъка беше докато я изяде ooooh! Вашите деца как се справят с по-едро смляната храна?

# 664
Здравейте мацки!

Вече сме си у дома. За добро или лошо, свърши "почивката"  Crazy
Катето пощуря вчера като пристигнахме, изръчка цялата къща и се завря навсякъде!
За съжаление имаше повече негативни неща през последните 2 седмици  Confused Първо боледуването на Катето, недоспиване, първата седмица бяхме само 2 жени (едната малко мудна) и много голяма част от домакинската работа ми се падна на мен  Sick След това дойде втората седмица, компанията се смени и дойдоха приятели с деца. Само дето бяхме поканили и едно семейство, което не познаваме много добре и ми скъсаха нервите! То бяха претенции за какво ли не (каква точно бира да им се купи; коя стая ще си изберат; къде ще се ходи), то бе неадекватно поведение (почиваха си точно когато се приготвеше вечеря; държаха се супер странно с детето си и то пищеше и се лигавеше зверски). Абе оказаха се ужасно неподходящи за компанията хора. Искаше ми се да ги помоля да си ходят някъде на хотел още на втория ден, но за съжаление не бяха с тяхна кола, а пътуваха заедно с едната от приятелките ми и детето й в тяхната кола.
Както и да е  де! Да не ви занимавам с тъпотии. Просто както не се бях наспала първата седмица, тия ми дойдоха малко множко през втората.

Иначе, като изключим боледуването/никненето на 4 зъба, Катето добре понесе морето  Mr. Green На плажа й хареса повече пясъка и риеше ужасяващо  Crazy От водата я беше страх, май заради вълничките. Или защото сваляхме температурата с мокри кърпи и имаше едно на ум за студено и мокро. Ама и ние в паниката тогава яко стресирахме детето като го завивахме цялото  ooooh! Абе кофти си е да се разболее за сефте детенце в някакво си село някъде си  Crazy

Не можах да видя никоя от варненските майки и малко ме е яд, ама какво да се прави. Но ходих да си взема кърмаческите блузки при раздаването във Варна и сега трябва да направя ревю  Mr. Green Много са готини. Взела съм си тениска с надпис Внимание кърмачка  Mr. Green Ще снимам да се похваля  Blush

Сега ме чака голямото пране и подреждане и пазаруване и адаптиране.

Хлебарки нямаме след пръскането. Сега дебна да видя дървояд дали имаме  #Crazy

Прожекционна лампа и ние имаме и имаше период, в който много се успокояваше с нея, но нещо сега е толкова шавлива, че няма шанс да я оставя будна в леглото и тя да си гледа лампата.

Оооо щях да забравя  ooooh! Вчера както беше пощуряла и направи първата си крачка сама. Седеше права без да се държи и тръгна към баща си, но след тази крачка веднага падна  Joy

Аз пък нещо мисля да правя кръщенето заедно с празнуването на първи рожден ден, но още се чидя дали е подходящо  newsm78

# 665
Аз пък нещо мисля да правя кръщенето заедно с празнуването на първи рожден ден, но още се чидя дали е подходящо  newsm78
Taka ще правим и ние. От вчера съм се размислила, като сметнах най-близките-ми то към 30 човека  Crazy

Еми, таман ще се турнеш пак в "твоя" албум за нови прически и визия  Wink Никой не се престраши да застане до теб, само Кришката, ма после се забърса и тя от там  Laughing

Аз съм намислила да се стрижа късо, но ще изчакам да мине лятото. И ще се турна в албума - аз изчаквах да отслабна, да съм с нова визия, но тъй като не ми се получава, ще заложа само на прическата Mr. Green

# 666
Крискатааааа Hug след това меко казано "интересно" ви се полага отново морска почивка, но вече сами............

Ивилда около мен, повечето майки направиха точно така, рожден ден и кръщене на едно - май имало някакво поверие за кръщенето до годинката, ама питай ме мен - баткото още не е кръстен, не знам и кога ще я свършим тази работа - точно май на марта в срядата......

# 667
  • София
Криската и аз имам  тениска "Внимание кърмачка" хе хе..
За странното семейство - на почивка само с добре познати хора  ходим...дето им знаем навиците...
За кръщенето и РД...в началото мислех и аз да ги събера...нооо...се отказах..два различни празника са си...Брат ми така го прави и най-добрата ми приятелка....Не се усети какво се празнува...Затова първо кръщенето /и аз знам, че е хубаво до годинката да се кръсти детето/ Пък РД си е РД...Така ще има и повече подаръци ... Wink
Атракция с нова прическа и "Внимание кърмачка" а имам и още една тениска "Био" с две цици...БАте се скапа да се смее...
Та да го похваля - вчера с Ангел са се гледали мн.добре. Аз все пак взех Кати на погачата, че много щеше да му дойде... Laughing
Значи прожекционната лампа е все пак добър подарък...ако не друго с перспектива Wink
За храната - средно едри парчета хляб добре се справя...както и супата не я пасирам гладко...
А да вчера пробва данонино - сетпра му ядеше...а той пищеше отстрани и му дадох...хапна няколко малки лъжички...явно с него по-бърво ще въвеждам някой неща Laughing
И  още нещо се сетих - по повод кърменето ...жените на погачата бяха основно мед.персонал...Обясниха ми, че след като пише, че пюретата са след 4я месец, трябва да се дават, както и че кухнята щом била след 10 също...ПОспорихме...но каузата им се оказа безуспешна с/у мен...Накрая млъкнаха, клатейки глава, как аз нищо не разбирам и как се мъча като кърмя хахахаха

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 09:59 от EmiR

# 668
  • Габрово
Добро утро и от мен!
За кръщенето и на мен ми се искаше да минем с един масраф, хем рожден ден на Рая, хем да кръстим и двете, но нали пък казват, че е хубаво да се кръсти детето на празник и сега се чудя...
соник, тя не, че Рая е критерий с нейното неядене, но пък едро смляно въобще не иска. Купувах й на Семпер в едни големи бурканчета сьомга в билков сос- много вкусно беше, но много на едро, та  й го пасирах и тогава яде, но то три дена го яде и пак й хартиса.

А днес ми тръгна понеделнишки на скандали. Ходих на автогарата да купувам билет на майка и там лелките на гишето ми вдигнаха кръвното с наглото си отношение, а аз както съм изнервена и без това и като се отприщих, наврях ги в кучи гъз. Ми щом като работят с хора са длъжни да са любезни, а не да се държат като озлобени кучета. Абе днес просто попаднаха на грешния човек Mr. Green

# 669
 Добро утро  от мен!
Емирка,много си права.Само дето май първо ще  е РД.
Връщам се да чета че не съм  влизала от 10 дена Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 15:01 от ar4ita

# 670
ние със дъвчането се справяме добре.давам и бисквитка и тя си я държи и папка.краичето на хляба също си гризка.щом сме на масата и тя обезателно е със нас.почнахме да казваме и тата.на 1 юни каза ма ма после и ба ба а сега па па  ам ам и та та.за ходенето още не смее самичка ,даже до скоро я мързеше да ходи.когато я сложи,ме ,да ,с3,е0дне, 0тя2 веднага назад л2я1га.седиме ако1 и е интересно нещо и се играе.

# 671
да ви позанимая с малко снимки на зверчетата ми,а?  Wink

# 672
аха  Hug Heart Eyes
нашия батко все още не  се е нагнездил в паяка, ама искаше оня ден да  му давам биберон, предложих му направо памперс да му сложа - отказа ми...........

# 673
ПомнитИ ли мЪ?  tooth

Змея горянин се завърна от гората и страда неутешно!
Много ме мори тази жега и 5-ти ден не мога да се съвзема. Не мога да спя, ня мога да ям, не мога да ошетам (малко и не искам Embarassed ) нищо не мога ... Добре, че все още мога да пия бира, а вчера на Приморско установих, че и хубаво плувам! М/у др. Бу, така ме е яд... Догодина ще те дебна по-внимателно! Или да те преследвам по зимните курорти! (добра идея всъщност)

Айде. Отивам пак да се потя старателно!
Не съм ви чела, но толкова ми е горещо и задушно, че дори не мога да чета!
Ще чакам да стане по-следобед и ще си сипя една бира!  Flutter

# 674
  • София; Дружбето
Едро смляно няма да дам, докато няма поне 10 зъба да дъвче. Напатих се с давещо се дете, което се наплаши от храната и този път тази грешка няма да направя. Е, деца разни де, някои гълтат като пилета и не им пречи Rolling Eyes
wish, a добре дошла. Де се затри е?

Общи условия

Активация на акаунт