СЕПТЕМВРИ - тема 27

• 24 267
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Kri6ka, може да е от друго, не от кучето. Идете на кожен. Кортикостероидите са си гадни.

Криска
, дано да мине добре. Simple Smile))

Атракция, на гинеколог ходи ли? Какви са тия хормони бре?

Косара и тя реве като изляза от стаята... Crazy

# 61
Не съм ви чела, че скотрим из Странджата два дена, а сга ме мързи. Прегледах по диагонал и според мен, Бу, няма да съжаляваш. Почти съм израснала на ММЦ и (продължавам да раста там при всеки удобен момент), имаме вила много близо до там, приятели, изобщо - въобще няма да съжаляваш. ММЦ и много обновено, плажа е разкошотия, гората е прохладна... Simple Smile
Леко потрепнах от вълнение, че ще се видим докато сте там, но от 14-ти живот и здраве хукваме към Родопите за 7 дена! Simple Smile

Ладида и аз не я виждам вече. И в скайп нещо се разминаваме ... Tired
Работна жена се извъди, ей!

# 62
# 63
Здравейте мацки, да се запиша в тази тема...срамота, не съм влизала още в нея. Даже не съм я чела. ПОследниете дни тва скапано време много ме потиска и не ми се говори и пише с никой.
Ама днес вече има слънце и се чувствам по- добре Mr. Green
Ние сме добре иначе. Гледам за почивки си говорите на последнитте страници...ние ще ходим в Турсия на есен. Години наред ходим там и съм много доволна. Никъде в БГ няма нито такова обслужване, нито такива цени на пакети. БГ никога няма да има приемлив туризъм за българите с тези цени и нацупени физиономии на обслужващия персонал.
Боби вече пълзи мног усърдно и се катери за де що намери  ooooh! Днес го изтървах за секунда и отиде на  ДВД-то и съответно му извадил едно копче ooooh! Беше почти ново но....БЕШЕ.. Cry
Отивам да се храним и да изчезваме. Не видях , ама дано няма много болни дечица

# 64
chocomoco, мдаааа нас от Америка едно девойче получи подарък и ни зариби, а се оказа че в Бг и Европата го няма, да не съм крайна - но поне в повечето магазини европейски, от които може да се поръча он-лайн не го поддържат като артикул.
Сега го поръчах от американско на една позната и ако го открие и ако ме обича  Joy, може и да го видя и на живо......ама дали или.........

# 65
  • Пловдив
Момичета, ето ви nibbler в английския и-бей: http://baby.shop.ebay.co.uk/Baby-/2984/i.html?_nkw=nibbler&_ … sid=p3286.c0.m282. Аз купих такъв на дъщеря ми от Теско, но не знам дали те доставят до БГ. Хубав ден на всички!

# 66
 Hug и аз да се запиша от миткане време не остава )))

# 67
Който разбира да действа с наддаването.......

# 68
  • Пловдив
... който не разбира, да ми пише за съдействие  Simple Smile

# 69
Атракция, на гинеколог ходи ли? Какви са тия хормони бре
Ходих,я, цели 3 пъти,откато съм родила.Всичко ми е ок  Rolling Eyes

# 70
Тук съм, тук съм! Нали се отчетох вчера  Mr. Green

Бяхме малко навън. Катето има нова игра - бутане на количка и мисля, че доста се измори от нея  Mr. Green Ходих до едно магазинче да гледам за сандалки за нея, но нищо не намерих. Кажете къде в София има хубави сандалки, подходящи като за прохождане?

Днес ми е едно свито сърчицето, че ще ходим да й слагат ваксината  Praynig Дано няма проблеми този път. Нали уж е по-голяма вече  Tired Стискайте палци  Praynig
Купих на Дани сандалки онзи ден-за прохождане,мнооого яки,а за момичета имаше много голям избор- ей го магазина http://www.juniorsway.com/
Дани спа 20 мин.следобяд,събуди се,мрънка,излезнахме с една приятелка на кафе-пак мрънка,прибрахме се,нахрани се,заспа САМ,спа почти 2 часа и се събуди с рев!Нестига,че спа от 5-7,когато би трябвало да е на вън,ами сега ми реве и ме ядосва.А,баба му се прибра,я да види какво й е хубаво внучето.... newsm62

# 71
Е аз точно там ходих и ми казаха, че малки номера и подходящи за прохождане няма  Crazy Показаха ми едни сандалки без пръсти, но аз не мисля, че стават за ходене на проходилче  Crossing Arms

# 72
Атракция, откак сме се върнали имаме същия проблем със спането. Да не говорим, че в креватчето си не иска да спи изобщо. От това, което четох, и което практикувам, е по време на приспиване да не е идеална тишина, за да свиква бебето с нея и да не трепва при най- малкия шум. Пускам детски приспивателни песни и не сприрам дори след като заспи. Мисля, че има ефект.
Другите съвети бяха: да се слага по едно и също време да спи и да се създаде атмосфера, която да напомня, че е време за сън (затъмнена стая, една и съща играчка/одеало).

ПС за цикъл по никое време- изследване на репродуктивни хормони ден 3-5 от датата на предполагаемия "нормален" цикъл бих направила.

# 73
  • София
Днеска нямах копм...бате пак нещослага в него и го води при майсторите...
Прочетох ви...
Чокомоко мерси...
Като си инсталирам УЕП ще се мятам на чуждестранните сайтове и аз...
Надина...що не поръча направо 2 бре жена..
Кришка по-добре на кожен...
Криската стискам палци на Катето за утре...
Успях да убедя бате, да ходим на ММЦ...едни други бунгала харесах покрай вчерашния линк на  Бу. Остава да резервирам...  Party

# 74
Криска аз точно от тях взех-супер удобни за обуване,виждаш точно докъде са му пръстчетата,задната част е много стабилна,питах и ортопед и ми каза само отзад форта да е стабилен и здрав,че и аз се чудех дали е добра инвестицията,иначе освен на Капчица не знам дали ще намериш.аз много обикалях онзи ден и накрая тези отворените взех Simple Smile
Сега като разгледах сайта видях,че нямат подобен модел за момиченца като този,който аз взех

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 20:28 от ar4ita

Общи условия

Активация на акаунт