СЕПТЕМВРИ - тема 27

• 24 469
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
От кожни лекари съм чувала, че са маже 5-7 дни след отшумяване на обрива и всякакви червенини, за да не повтори евентуално........

# 91
От кожни лекари съм чувала, че са маже 5-7 дни след отшумяване на обрива и всякакви червенини, за да не повтори евентуално........
Има логика,нали са много упорити кожните неща. Аз нали все искам да мине без мазила,та всякакъв срок ми се вижда дълъг Simple Smile

# 92
В листовката пише:По правило, лечението продължава около 2 седмици в случай на повърхностна инфекция (НАПРИМЕР ПРИ ДЕРМАТИТ ПОД ПЕЛНИТЕ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА) При дълбоко проникнали гъбични инфекции лечението трябва да продължи от 2 до 4 седмици, за да се избегне повторно инфектиране!

# 93
Сега се светнах,че купувах Имазол на Свилен, но не му помогна, което беше голяма почуда за педиатъра, щото действало безотказно (ма ние нали не сме като хората). Оправих го с Юсерин-а.

Niki1, той Свилен е свикнал на шум, все пак живее с Божидар  Crazy, но заспи ли, страшно ухо вади, косъм да падне,ще го чуе  Laughing

# 94
Добро утро !!!
С тия мачове взех да не доспивам като хората, че и повторенията посред нощ гледам  ooooh!

За мазане : аз от сина ми ползвам ето това : http://www.myapo.at/OTCkatalog/htm/inotyol_salbe.htm
една приятелка от Австрия ми го достави преди 5 години и сега обърнах света да се сдобия с него - ефекта е поразителен с едно намазване и на сутринта няма нищо . Ако някой зверски закъса, нищо друго не помогне и няма как да си го вземе да свирне имам една тубичка допълнително.

# 95
Добро утро и от мен!
Покахонтас,мерси за кафенцето!Снощи изчистих и пуснах пералня,прострях в 2 часа,за да може като станем с бебчо направо да излизаме-а то ебаси времето! Sad
Ето малко снимки на сина ми-   http://www.facebook.com/album.php?aid=20195&id=1000004565253 … &l=f6ef61c360

# 96
Ето малко снимки на сина ми-  http://www.facebook.com/album.php?aid=20195&id=100000456525386&l=f6ef61c360
Ne ми се получава - показва ми началната моя страница

# 97
И аз вчера на някой не можах да ги разгледам така,трябва да питам някой където повече разбира как да ги кача Simple Smile

# 98
Видях ги, и той синеок красавец Simple Smile

# 99
  • sofia
Добрютро, момичета! Ние си направихме ранната разходка и може би, с нея ще си останем... Sad
Арчита, Даниел е уникално слънчице! Много ме изкефи! Ма ти нещо се криеш.  Naughty
Мислех днес да се отбия при докторката на Марто, да поразпитам за мнение, на какво и мяза петънцето на Петко. В тази връзка, да ми препоръчате кожен?
Цвета?!

# 100
  • София
Мдааа аз г и видях снимкита на Дани...а и си го виждам често...та страшен чаровник е...
Кришка да кажеш какво е казала докторката на Марто -  не се вкарвай във филми...иначе балсам на др Тайс, доста успешно маха сухи петна по кожата...
Цвета и аз я мисля, ама Ксантипа нищо не казва...чува ли са се, не са ли...

# 101
  • sofia
Мажа основно с това балсамче, олиото, крем за вятър на "Бюбхен", ама нъц....

# 102
Много е сладък. Има невероятни очи  Heart Eyes

# 103
Благодаря ви момичета,на всички ни бебоците са разкошни.
Кришка,сега се сетих Дани беше на 2 мес.някъде и му излезе едно петно като лишей над бузата,педи по тел. ми каза да го купя това- http://www.framar.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%BA … -pid06003641.html
А за кожен-д-рДерменджиева в МА,тя е детски дерматолог,жестока е,ако искаш тел.ще го потърся,работи с ЗК,аз ходя при нея от години и от 4 лекари тя ми откри диагноза витилиго преди 3 год.

# 104
Кришка,без да се консултираш с лекар ,  недей мажи с кортикостероиди  Peace

Тук е порой. Дано преведат детските днес,че утре почва редутското намалени.Няма как да ида да вкарам пари, та поне 70лв да имам в картата, ей така, да ми е спокойно,че няма да отърва нещо. То изпуснах центовите цени, ма Свил е виновен,че не ме задържа да компа повече от 30мин.

Реших да си сменя матрака, ровнах да видя цените на Дормео-уауууу Money  - то нова спалня ще си взема за тия пари.

Имаме ли именици?

Общи условия

Активация на акаунт