Отговори
# 120
Валерия, черешки и водичка ще свършат работата.

Мюслите и мен ме пращат в тоалетната, но да повръщам.  Sick

# 121
  • Varna, Bulgaria
Simple Smile Сезонът на прасковите и кайсиите е Simple Smile Вода + плодове... нали знаете. Върши чудесна работа.
Иначе предпочитам да си купя отделно киселото мляко и да си го забаркам с мюсли по мой вкус. Дори не съм опитвала готовата комбинация на Активиа.

# 122
  • Варна, морето, сините вълни...
chin  много съжалявам, не губи кураж! Hug
Ние с приятеля ми в женски род си говорим за точица,но му казах че май не е много удачно, защото ако се укаже че е момче да не стане някакво лигаво  Grinning Grinning Знам че звучи тъпо но все пак ако е мъжко и да му викаме точица,може да  не му е приятно хахаха Party
 nbirthday огнена стихия!!

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 15:25 от mimi_jobnoto

# 123
Chin, много съжалявам! Но не губи вяра! Чудеса стават всеки ден и защо ти да не си следващата, на която ще се случи съвсем скоро? Твоето прекрасно малко съкровище може да се бави сега, но ще дойде!  Надявам се само да успееш да бъдеш спокойна! Hug

Огнена стихия, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти много здраве, за теб и цялото семейство, много спокойствие и само хубави емоции!  Hug

# 124
  Огнена стихия, честит рожден ден! желая много здраве на теб, на точицата в теб и на семейството ти. Бъди щастлива! :   bouquet

# 125
Здравейте момичета,
Първо да пожелая успешна и лека бременост на всички ви и да се присъединя към вас
днес бях на ехограф , и ми потвърдиха бременност в 6седмица,5 дни видяхме плодния сак и ембриома но пулсове не чухме доктора каза че до 1-2 седмице ще ги чуем
Термина ми е на 17 февруари 2011

# 126
juli-ana Честито! Добре дошла при нас   bouquet Лека и щастлива бременност ти желая Hug

# 127
juli-ana, добре дошла   bouquet. лека и безпроблемна бременност и на теб!

# 128
Здравейте момичета,
Първо да пожелая успешна и лека бременост на всички ви и да се присъединя към вас
днес бях на ехограф , и ми потвърдиха бременност в 6седмица,5 дни видяхме плодния сак и ембриома но пулсове не чухме доктора каза че до 1-2 седмице ще ги чуем
Термина ми е на 17 февруари 2011

Добре дошла в нашият отбор newsm51

# 129
Благодаря много на всички!  Hug
Исках да почерпя с ето това, но не успях, а и на работа нямам право да ползвам интернет.

# 130
  • област Варна
Аз да се похваля. Днес видяхме тупкащата точица. Ама как мига само, като фар в мъглата  Laughing
Ние и викаме бебчо, ама по някога несъзнателно и викам бебка... дали пък не е знак на съдбата  Laughing
Някой смята ли да ходи на ранна ФМ? Защото в Майчин Дом записват на ЖК (пакета) в 12 г.с. и ако реша да правя ранната ФМ ще трябва да е преди това, а и тя не влиза в пакета...само тая дето е в 20 г.с. ли беше, само тя ми влиза.

# 131
И аз се интересувам от ранните ФМ и скрининг/между 11-13г.с./, така че по-опитните мами да споделят дали са ходили с първите дечица и дали смятат и сега да хоят и има ли смисъл от ранните... newsm78 Аз вече се двоумя дали да ходя, ще помисля още една седмица...

# 132
Не съм ходила на ранна ФМ. И сега се колебая да ходя ли-просто са много пари сега, преди платих в 20 г.с. във Фемина 60 лв за ФМ, сега ще е не ми се говори. Една приятелка ходиха при Томова преди 3 месеца-80 лв им взела. Мисля,че няма да ходя,защото този, при който ще ходя на частно в 12 г.с. ще ме гледа сигурно и за такива неща. Той има такава апаратура и е добър.
Абе момичета, вие не работите ли или сте в болнични? Питам,защото много страници изписахте,аз докато намеря въобще втората тема. А на работа не мога да влизам по цял ден да пиша.
Притеснявам се искрено, че няма да пускам кръв, урина или някакво изследване до 12 г.с.-нали ЖК тогава ще ме записват. Чудя се как сте на ЖК вече? Нали по ЗК било от 12 г.с?

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 18:59 от огнена стихия

# 133
Chin...много съжелявам за загубата,ти си млада и толкова лъчезарна,дано те подкрешя приятеля ти и ако е дал Бог съвсем скоро ще се получи вашето човече Simple Smile
Усмихни се и го приеми-така е трябвало,на 100% съм сигурна че скоро ще ти се случи нещо прекрасно Peace

Аз снощи имах невероятно изживяване...опит за несполучлив секс Sad завършил с супер болезнена контранция 10на минути ужасна болка,НО ШПА ме спаси Sad((( Какво ще правим с милото явно само ще се гледаме,а контракцията ме успокои доки че е реакция ...от факта че съм с чуствителна матка...контрахираща нон стоп,само с медикаменти подтискам свиването ...и ей така,много ми е гадно,иска ми се да нормално всичко поне този път,с предната бременност бях на легло...дано не се стига до там и сега...данооо

Хубава вечер
Аз приготвям вечерята
чаоооооооо

# 134
Аз след дългото чудене за доктор реших да се запиша при тази, която бях избрала първоначално, пък после октомври ще му мисля за нова.
Звънях и днес да я питам дали трябва да си запазя някъде час за ФМ и тя каза, че не е необходимо, казах и че искам да го направим и тя каза "Добре".
Нямам идея колко парички ще ми излезе, ама 80- 80 какво да правим, половинката като се е запънал като магаре, че това нещо за болестите ще го правим и това е. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт