Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 151 958
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 600
  • София
благодаря за отговорите.
 Може ли някой да коментира решението на задача 19 от теста защо отговора е квадрат ?
Сумата на числата от 1 до 13 е 91, а от 1 до 14 е 105. Следователно 14-тата по вид фигура е решение на задачата, а именно: 1 тр., 2 кв., 3 кр., 4 тр., 5 кв., 6 кр., ....., 13 тр. и 14 квадрат.

# 601
много благодаря,   грешка изчислителна на детето, а и аз не можах да я видя : 91 станало на 101   Embarassed 

# 602
И аз благодаря за критериите.  bouquet
Този път нямам представа колко точки ще получи дъщеря ми.
На втора задача очакваме минимум 6т.
Първа задача, по нейни думи я е решила, но не разполагам с чернова да видя решението и да преценя според критериите.
Така, че ще чакаме резултатите.
Обикновено ги публикуват в петък, но предвид, че са почивни дни...ще видим кога.

# 603
Благодаря за задачите от пробния изпит!

Момичета, смятате ли, че е възможно да се плати следващия модул след празниците? Съвсем изкючих, а и утре няма да мога.

# 604
  • София
Благодаря за задачите от пробния изпит!

Момичета, смятате ли, че е възможно да се плати следващия модул след празниците? Съвсем изкючих, а и утре няма да мога.
Защо не се обадите на преподавателя да Ви пази мястото, за всеки случай.

# 605
Аз успях да мина днес през СМГ и да платя таксата.
Жената в книжарницата ми каза, че резултатите от пробния изпит се очаквали на 9 март.
Ние не сме се явявали.

# 606
Привет!
Благодаря за отговорите! Ние би трябвало да сме с 21т (не е решила 19, а 20 е объркала). Във втория модул е разсъждавала съвсем погрешно на първата задача. Някакси е стигнала до верен отговор на първото подусловие, но дотам  Simple Smile. Втората задача е решила правилно, но ще ми е интересно да видя доколко е изпълнила критериите, описани в отговорите.

# 607
Днес ще има ли занимания? 
И тасите виждам споменавате. Кога изтича втория модул?

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 09:02 от минзухар

# 608
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
При нас заниманието е утре в обичайното време. А третият модул започва или утре, или следващата събота /при нас - в неделя/. Вторият трябва да е изтекъл, защото правят пробните изпити след края на модула.Би трябвало таксите да са внесени вече.Peace
Моят син не се е справил добре на тестовата част, особено на последните. Сега ще анализираме пропуските

# 609
  • София
При Борисова 3 клас утре занятията са в обичайното време. От утре започва и третия модул.

# 610
  • София
Моля, за информация какви задачи са взели децата вчера при Елза Тодорова - 3 клас, както и какво е домашното! Praynig

# 611
Ако може и някой да сподели за домашното при Елза Тодорова за 4клас, че ние пропуснахме.Благодаря ви.  bouquet

# 612
Ние решихме да се пробваме и да кандидатстваме едва преди пробния изпит. Не сме участвали досега в споменатите състезания в условието за прием, та чудя се дали имаме някакви шансове само с оставащото кенгуро и приемния изпит. Така де да знам до колко да инвестирам в подготовка, иначе се записахме в курс който започва сега и е за такива като нас позакъснели с идеята за СМГ  Confused

# 613
  • София
Бихте ли споделили какъв е този курс за позакъсняли, че и ние скоро се сетихме Simple Smile

# 614
  • София
Ние решихме да се пробваме и да кандидатстваме едва преди пробния изпит. Не сме участвали досега в споменатите състезания в условието за прием, та чудя се дали имаме някакви шансове само с оставащото кенгуро и приемния изпит. Така де да знам до колко да инвестирам в подготовка, иначе се записахме в курс който започва сега и е за такива като нас позакъснели с идеята за СМГ  Confused

Sunnily* , до тук са минали 2 състезания, едното дава макс. 7 точки, другото макс. 14. Децата които са в първата стотица, са с по около общо 16 точки, което би се компенсирало с 8 точки от самия изпит. Ако сега се явите на 2рия кръг на олимпиадата и на кенгурото, ще имате шанс, ако получите максимален брой точки.

Все си мисля, че ако детето си реши всички задачи на изпита, ще го поканят да се запише в СМГ.

Общи условия

Активация на акаунт