Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 059
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 930
Имате ли представа, дали има промяна около последния пробен изпит на 15 юни?  Благодаря предварително!

# 931
Имате ли представа, дали има промяна около последния пробен изпит на 15 юни?  Благодаря предварително!
Къв пробен изпит на 15-ти юни? newsm78

# 932
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Е този не беше ли последен  newsm78 До мен такава информация не е стигнала
Колко пробни навъртяха тези дни... При нас нещата са по- добре от майския, но са далеч от истината- 24т. Явно толкова са му силите. Поне понаучи доста неща.
 Ядосвам се, че повечето му грешки са баламски и после като си ги пререши сам се ядосва, но щом досега не се е научил да се концентрира достатъчно... няма вече за кога  Tired

# 933
  • София

Мисля, че няма да има друг пробен изпит. Поне когато записвах човека за ИЗПИТА,
питах и ми казаха, че няма да има повече пробни изпити.
А и на страницата на СМГ нищо не пише ...

# 934
Николов е казал че ще ма един пробен за неговото група само ....
тази сряда ...
явно иска човека да си види децата .... Rolling Eyes
иначе и моето диване прави едни и същи баламски грешки ....
и все от недочитане на условието ....  Crossing Arms

# 935
Николов е казал че ще ма един пробен за неговото група само ....
тази сряда ...
По тази логика в нашата група вече е имало два пробни изпита: на 11.06 и 12.06.

# 936
 е, в нашата  група досега даже 3 пъти е имало такива- вместо занятие- изпит- само се ядосвам,че пропускат възможност за още тренировка и обяснение на по-завъртяни задачи, ама това обиновеено е когато господинаът ни е на друго състезание и работят изпита с някаква госпожа.......даже на последния, който беше на 04.05 и не отидохме....а ако преподавателят иска да си види децата му как са- нали му връчват пробните изпити и той ги раздава на децата- може да види спокойно как са.... newsm78

# 937
а уточня тук не става дума за пропускане на занятие и замяна с пробен .... а занятие и след това пробен ....
само дето моя не е разбрал дали ще е като на истинския  тест и задачи или само задачи ще им даде ....
останах с впечатление че ще ги задържи час и нещо след курса .... но моето все нещо не е чуло та се надявам и другата мама чието момченце е  при Николов да се включи с инфо ...

# 938
Момичета, да ви попитам дали правилно съм разбрала от страницата на СМГ, че има курсове от трети клас нагоре. Моето детенце ще бъде втори клас и засега поне се интересува от математика, та ни се искаше да го запишем, но явно ще трябва да почака.

# 939
Правилно си разбрала. Курсовете в СМГ започват от трети клас.

# 940
Момичета, да ви попитам дали правилно съм разбрала от страницата на СМГ, че има курсове от трети клас нагоре. Моето детенце ще бъде втори клас и засега поне се интересува от математика, та ни се искаше да го запишем, но явно ще трябва да почака.

Курс за втори клас имаше преди 2 години в НПМГ. Много хубаво им преподаваше г-жа Маринова от 107 СОУ. Попитай в канцеларията на НПМГ.

# 941
Благодаря за отговорите, ще потърсим в НПМГ тогава!  bouquet

# 942
Привет!
С риск да ме изтрият , че правя спам, търся помощ за една задача за 4 клас  и нахлувам в темата, защото знам че тук тресе последната подготовка за изпита за прием.
Задачата е следната " Баща има 6 сина. Всеки от неговите синове имал по 4 сина. Колко са всичките?"
Питам, защото не получавам отговора, и преди да обвиня за грешки сборника си търся повредата в моя телевизор  Laughing. И уточнявам че точно това е текстът, т.е. не съм го перефразирала волно Rolling Eyes

# 943
  • София
Нищо особено не виждам:
6*4 + 6 + 1 = 31

# 944
отговорът е 25  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт