Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 042
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 960
моя го записах септември малко преди да почне курса ... и определено не исках да е сутрин от 8 Wink
направи си сметката как ще става детето за пореден 6ти ден и както описваш че сте далеч
много от децата около нас не издържаха на това ранно ставане и през третия модел почнаха да пропускат по някой урок ... и на тях им идва нагорно Simple Smile

# 961
моя го записах септември малко преди да почне курса ... и определено не исках да е сутрин от 8 Wink
направи си сметката как ще става детето за пореден 6ти ден и както описваш че сте далеч
много от децата около нас не издържаха на това ранно ставане и през третия модел почнаха да пропускат по някой урок ... и на тях им идва нагорно Simple Smile

Да, и това е вярно. Той иначе скоква в ранни зори в почивни дни, но като е по задължение може и да не иска. Ще видим графика, ще питаме и него и тогава ще решим окончателно. Но ако е от 10.30 ни се разкъсва целия ден и човек нито може да иде някъде, нито да си планира нещо друго сутрешно в нормален час. Зимата ще е доста тегаво по тъмно, в студ и сняг рано сутрин да ставаме, но имаме още малко време, ще помислим. Пък те дано да изкарат тази седмица някакъв график.

# 962
  • София
И аз се чудех дали ще е започне записването на първи. Тази година 1 юли се пада петък и се притеснявам да не започнат на 4ти, понеже на 4ти заминаваме. Иначе много му се иска на моя син да  е при Златилов, ама не знам как ще стане.... Негов приятел беше тази година на курс при Златилов и му наговорил супер хубави неща за него.

# 963
  • София
http://www.mejduchasie.com/grade4

Виж това - възможно е Златилов и да не води групи и на двете места от новата учебна година
(СМГ и Междучасие).

# 964
хм....още си седи старата информация.....предполагам, след 25.06. , ще изнесат новата информация за курсовете, а защо записването и калабалъка около него трябва да съвпада с калабалъка покрай изпита незнам  newsm78..затова съм по- склонна да вярвам,че няма да е на 01.07 записването.....и е логично, т.е би било....защото ако не бъдем приети, аз съм почти решила ,че може би няма да избера 107, което ни е далеч, а ще заложа на добро основно училище, което не е близо, но с удобен транспорт, и ще си продължи курсовете в СМГ..........така че от тази гледна точка , мен например,  ме интересува кои преподаватели ще водят 5 клас, а това дали тази информация ще ми дотрябва, няма да го знам на 01.07 най -вероятно, или поне няма да съм сигурна....А специално за 4 клас опитът показва,че ако сте избрали преподавател и той е от водещите, трябва да сте първия ден сутринта там, защото определени групи до обяд са вече запълнени, особено тези от 10.30..

искам да попитам нещо друго - работите анонимно ли се преглеждат ? макар дори да е така ,  съм сигурна ,че всеки проверител ако иска може да знае определено дете зад кой вх. номер стои...... newsm78

# 965
http://www.mejduchasie.com/grade4

Виж това - възможно е Златилов и да не води групи и на двете места от новата учебна година
(СМГ и Междучасие).

за тези, които са го избрали като преподавател, това е много по-добър вариант....тази година бяха 32 в неговата( нашата) група и съм далеч от миълта,че щеше да е едно и също като това да беше при него с още 7 деца...

# 966
И аз надниквам заради курсовете за догодина. Мен обаче ме интересуват за 5 клас. Може ли да ми кажете кои преподаватели ги водеха тази година и долу-горе кога са като време? Може да не е същата ситуацията сега, но все пак - като ориентир.  Simple Smile И пак ли бързо свършват местата като при 4 клас или е вече по-спокойно?

# 967
Аз се обаждах по телефона за информация - за дата и час за записване, за актуален списък на преподаватели. Но попаднах на една отвратителна госпожа (госпожа е лаксателство за нея), която ми говореше с досада в гласа и същевременно не ми казваше нищо, а когато имах "нахалството" да съм настоятелна да ми даде исканата от мен информация, си позволи да ми повиши тон и да ми се тросне. Е, в крайна сметка, знам толкова, колкото и преди да се обадя. Всеки път като попадна на подобно отношение се убеждавам, че нищо не се е променило в последните години в страната ни. Продължаваме да строим комунизма с пълна сила - с невъзпитана и некомпетентна администрация, с шуробаджанащина на всички нива, с мързеливи служители и работници във всички сфери и т.н. Да не ставам досадна, но се ядосвам само като си припомня.
Обадете се и вие. Може да имате късмет лелката да е на кеф или да попаднете на възпитан човек, който да ви даде информацията. И моля да я споделите след това.

# 968
 по принцип може да се попита в книжарницата, докато чакаме децата от курса в четвъртък,  или в събота, докато правим същото по време на изпита:))))..." лелката" в книжарницата е услужлива обикновенно Simple Smile)))

# 969
Аз се обаждах по телефона за информация - за дата и час за записване, за актуален списък на преподаватели. Но попаднах на една отвратителна госпожа (госпожа е лаксателство за нея), която ми говореше с досада в гласа и същевременно не ми казваше нищо, а когато имах "нахалството" да съм настоятелна да ми даде исканата от мен информация, си позволи да ми повиши тон и да ми се тросне. Е, в крайна сметка, знам толкова, колкото и преди да се обадя. Всеки път като попадна на подобно отношение се убеждавам, че нищо не се е променило в последните години в страната ни. Продължаваме да строим комунизма с пълна сила - с невъзпитана и некомпетентна администрация, с шуробаджанащина на всички нива, с мързеливи служители и работници във всички сфери и т.н. Да не ставам досадна, но се ядосвам само като си припомня.
Обадете се и вие. Може да имате късмет лелката да е на кеф или да попаднете на възпитан човек, който да ви даде информацията. И моля да я споделите след това.
Joyмай сме говорили с една и съща служителка, звучи ми много познато. Така или иначе ще трябва намясто да се проверява, по телефон едва ли ще можем да изкопчим кой знае каква информация. Щом е за доброто на децата ще се жертваме.

# 970
Да, много неприятно! По-лесно е да публикуват 3 реда информация на сайта на СМГ, вместо всички да се пробваме да звъним и да разпитваме. Мен ме интересува само едно име дали ще преподава в 5 клас. Реално и заради този учител се интересувам от курсовете за 5 клас там. Знаете ли дали Иван Симеонов води някъде другаде курсове освен в СМГ (за 5 клас)?

# 971
  • София
Госпожата в книжарницата е също толкова тросната, колкото и тази на телефона.
Предполагам, че тези, които знаят, не споделят информацията с останалите. Няма защо да бързат, на 1ви сутринта ще е лудница пред СМГ, да не говорим, че излиза и 2ро класиране за 7ми клас.

Ето курсовете за тази година: http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

Да се надяваме Симеонов пак да води 5ти клас, най-вероятно ще е от 8:00 или от 13:00, защото си води и 2 курса за 7ми клас.  Не знам курсовете в ПЧМГ дали ги води той. Ако има някой инфо.

# 972
Госпожата в книжарницата е също толкова тросната, колкото и тази на телефона.
Предполагам, че тези, които знаят, не споделят информацията с останалите. Няма защо да бързат, на 1ви сутринта ще е лудница пред СМГ, да не говорим, че излиза и 2ро класиране за 7ми клас.

Ето курсовете за тази година: http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

Да се надяваме Симеонов пак да води 5ти клас, най-вероятно ще е от 8:00 или от 13:00, защото си води и 2 курса за 7ми клас.  Не знам курсовете в ПЧМГ дали ги води той. Ако има някой инфо.

Благодаря, ЕйМиМи! Наистина дано Иван Симеонов води пак 5 клас. Бил е учител на мъжа ми в СМГ и много искаме синът ни също да се запознае с неговия тип задачки. Simple Smile

# 973
  • София
На сайта на СМГ е качено следното съобщение:

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!
ВЪВ ФОАЙЕТО НА

СОФИЙСКА МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

Е ЗАЛЕПЕН СПИСЪК НА УЧЕНИЦИТЕ, ПОДАЛИ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ

В МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ

„ ОТКРИВАНЕ НА МЛАДИ ТАЛАНТИ” 2011 ГОДИНА

1. На датите 23-24 юни  2011г. от 08:00 до 15:00ч. могат  да се правят корекции на имена и данни в дирекцията на СМГ (маркираните в сив цвят редове съдържат неточности в имената и задължително трябва да бъдат корeгирани). Образец на правилните данни се приема в печатен вид.

2. На  25 юни 2011г. в СМГ ще бъде обявен Рейтингът  на учениците, съгласно Наредба №1 за прием в СМГ след завършен 4 клас на Директора на СМГ-

3. На 27 юни 2011г. от 08:00 до 15:00ч. могат да се правят допълнителни корекции на имена и данни в дирекцията на СМГ. Образец на правилните данни се приема в печатен вид.

# 974
  • гр. София
 Hug Благодаря за полезната информация! Страхотни сте!!!! Naughty
С публикуването на списъка ни спестихте ходенето до СМГ. Hug
Аз съм майка на четвъртокласник, който ходи на курса в СМГ - при г-н Стоянов. Виждам и други майки, на които децата ходят при него. Ние сме много доволни  - много забавно и нестандартно им обяснява математиката! Искам да попитам знаете ли в колко часа утре децата трябва да са в СМГ - някои учители са казали в 8 часа, а други - в 8.30 часа?????? Вие каква информация имате?

Общи условия

Активация на акаунт