ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Някой коментари от други форуми -

Фетел да мрънкаше в Турция, да направи резки изказвания, но не и крайни. Марк за 2 дни опищя света как Ред Бул го направили 2ри пилот, и точно когато спечели и спокойно можеше да каже "Благодаря на отбора" защото точно отбора прави тази невероятна кола, той изръси "Не е зле за втори пилот" Това ли е отборния играч? Не, това е озлобен пилот.

...................................

Уебър драматизира прекалено много.
Ред Бул беше един от най-дипломатичните и спокойни отбори, но явно някой навлезе в критическата и започна да се вживява. Визирам пилота от по-горе. Нерви, разочарование.. и за какво?
Фетел не е фаворизиран. Екипа работи изцяло за конструктурската титла. Всяка точка е важна,а по вина на Марк изпуснаха много. Не казвам,че Себастиян не е допускал и няма да допуска грешки, но Уебър избива рибата.
Бъдещето на Ред Бул е именно Фетел. Дано поне той запази спокойствие

...................................
Утре на разговора - развод, разваляте договора и от 2011 Райко съотборник на Фетел

# 316
  • КиТ

Peace Peace Peace Peace Peace И аз това казвам!

Утре на разговора - развод, разваляте договора и от 2011 Райко съотборник на Фетел

Накрая,може и така да се окаже Mr. Green  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 317
Оше мнения от други форуми -

. Колкото до ненормалната и глупава завист в Уебър - тя прозира навсякъде, но само ще го доведе до още по-голямо отхвърляне от екипа е още по-големи проблеми за него. Щото в тоя отбор не неправи ли нещо - никъде няма да направи, никога не е бил значим пилот и няма да е - дойде Фетел, направи му колата и тоя се взе на сериозно .

..............................

Истина е, че точно с идването на Фетел колата стана есна от най-добрите ако не и най-добрата. Ако беше само Марк надали би се стигнало до тук. макар и да не ми се иска да го призная определено любимеца ми е по-слабия и по-злобния и прекалено взе да взима нещата присърце и да пречи на съотборника си и надали има голямо бъдеще в отбора, а и въобще във формулата. Все пак на неговите години и без никакви успехи досега, слаби нерви, безумни изпълнения като това миналото състезание, абе май...

Между другото - Анели , в крайна сметка Фетел с Хамилтън ли се удари на старта ? Че нещо не им се повтаряше на английските режисъори ?

# 318
  • Варна
не знам Пипи, ноооо ...по-вероятно е отговора да е ДА  Mr. Green, или Хам или е Кубица ...но залагам на Хам  Crazy
все пак той е навсякъде  Joy ... коя гума е била спукана? наистина нямаше повторение, ама чак пък толкоз тенденциозно по британски  Crazy, ай сИга  Crazy

# 319
Каквото и да е станало в момента Уебър ми е по - черен от Хамилтън  Close Буквално .

# 320
  • София
Каквото и да е станало в момента Уебър ми е по - черен от Хамилтън  Close Буквално .

Да не се сети за онази статистика - 10 от 15 последни шампиони са побеждавали в Барселона, в годината, когато са спечелили шампионската си титла...нещо такова беше май  Wink

Анели, становището на Сутил за инцидента с Фетел http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/23032.html

# 321
  • КиТ
http://motorsport.nextgen-auto.com/British-GP-Race-Press-Conference.html Sign Exclamation

Едно мнение:
it's sad that ferrari decline continues race after race after race....i can't remember the last time i saw ferrari driver on the podium....come on what happened to the best team in the f1???....it's seem that old rules were playing in favor of the ferrari and now after all of those rule changes ferrari just can't cut it anymore and their drivers are showing lack of talent. maybe they should open up their deep pockets and do all they can to get s vettel moved into ferrari and pamper him like they did w/ m schumacher for years and years За Фетел,също е донякъде прав! Rolling Eyes

What has happened to Massa this year, what happened to the Massa of 2008  Cry Cry Cry Cry
Its quite UNKNOWN that what happened to the PACE of Massa it seems like he lost everything he is now always complaining about the lask of the grip. i do not know what is happening..............!!! GOd Bless Massa.

NOT TO WORRY FELIPE MAY BE NEXT TIME IM STILL YOUR FAN  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Босът на тима на Ред Бул Кристиан Хорнер заяви, че ще действат по различен начин с пилота си Марк Уебър в следващото състезание, след като той вече води в класирането пред съотборника си Марк Уебър. Така от отбора ще се опитат да тушират назряващата вражда между съотборниците. След победата в Гран при на Великобритания днес австралиецът заяви, че е нямало да продължи договора си с Ред Бул, ако е знаел как ще се отнасят с него от тима. Вчера на „Силвърстоун" от Ред Бул решиха да свалят предното крило от болида на Марк и да го дадат на Себастиан Фетел за квалификацията, която той по-късно спечели. Уебър бе видимо възмутен и отново подпали мненията за фаворизиране на по-младия му германски съотборник.

"След като Уебър води в класирането при пилотите пред Фетел, ние ще действаме по различен начин за следващото състезание. Днес постигнахме страхотно отборно постижение. Понякога, за да успееш, трябва да вземаш тежки решения. В крайна сметка ние спечелихме и трябва да сме доволни от това", заяви Хорнер. "Разликата между Марк и Себастиан не е голяма. Ще се опитаме да им дадем за Германия еднакви компоненти за болидите. На „Силвърстоун" това не се получи заради инцидента на Фетел. Ще продължим да преследваме Макларън", завърши той.

# 322
  • София
Тоя Хорнер плаче за уволнение (също както и Стефано Доменикали)...егати начинът да решаваш пробемите в тима - днес единият ще е спредимство, щото води, утре другият - така накрая ще загубят и двата шампионата...не че ще плача много, ама ще е жалко за всички в тима, които са бачкали да направят колата най-бързата в момента.

Тъй като аз все още чета по въпроса с моето момче, искам по възможност безпристрастно мнение за този клип http://www.mototube.pl/film/5057/alonso-vs.-kubica---wyprzedzenie-i-kara/ за около 25-26 секунда става въпрос - понеже съм пристрастна ли ми се струва, че Нандо е по-напред или изглежда така от ъгъла? Жалко, че няма и от колата на Кубица. Не е от голямо значение вече, но ей така за спорта Simple Smile

# 323
  • КиТ
Тъй като аз все още чета по въпроса с моето момче, искам по възможност безпристрастно мнение за този клип http://www.mototube.pl/film/5057/alonso-vs.-kubica---wyprzedzenie-i-kara/ за около 25-26 секунда става въпрос - понеже съм пристрастна ли ми се струва, че Нандо е по-напред или изглежда така от ъгъла? Жалко, че няма и от колата на Кубица. Не е от голямо значение вече, но ей така за спорта Simple Smile

Сега даде грешния клип tooth tooth tooth tooth,който показва грешката на Алонсо! Ако беше дала видео от каската на Алонсо(щото на репля по време на състезанието това дадоха!,но ми се искаше да го видя и още веднъж...) може и да се съглася с теб,че Кубица го избутва...но от тая камера ясно се вижда,че си минава в лява(от вътрешната страна на завоя!) без Кубица дори да го докосва и си беше неправомерно изпреварване в случея Wink

Може и да съм пристрастна(друг също да каже Rolling Eyes),но това виждам аз
Peace Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 324
  • София
Според мен е същият клип, който дадоха и тогава  newsm78...и не ми отговаряш на въпроса  Simple Smile - не питам дали го е избутал Кубица, а дали Алонсо е по-напред?

# 325
  • КиТ
Според мен е същият клип, който дадоха и тогава  newsm78...и не ми отговаряш на въпроса  Simple Smile - не питам дали го е избутал Кубица, а дали Алонсо е по-напред?

А аз не го изгледах до края  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing От каската видеото е по заблуждаващо и е в полза на Алонсо! Но страничната камера показва тежката истина Peace Ами малко по напред е(но тава няма значение  в случея!),щото излиза от завоя ooooh! Ако не беше излязъл,щеше да си бъде чисто изпреварване!

# 326
  • София
Така изглежда от колата на Алонсо, но колкото повече го гледам от другата гледна точка ми се струва че са гума до гума и Кубица го избута (не е необходимо да се са докосвали), и ако Алонсо не беше мръднал през тревата и двамата си заминаваха  newsm78. И напротив, ако беше по-напред щеше да има голямо значение, независимо че излиза от завой.

Гоооооооооол! И Campeones del Mundo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 00:06 от Lana

# 327
  • Варна
И двамата се бориха за позиция, никой не е по-напред, просто ферарито не е толкова бързо и не можа да изпревари реното или да вземе преднина пред него, за да има поне претенции, че е по-напред и има право да избира траектория . Кубица се защити перфектно. Нандо сглупи, като се направи на луд и невърна позицията, а още по-голяма грешка е и на отбора, който не му "подсказа"  да върне позицията. Нали все правила четат  Whistling. Благодарение на тях (Ферари), решенията се вземат и бързо, това ако не е ирония на съдбата, плюс КС отново, която страшно много ощети връщането на Нандо след това в състезанието на адекватна позиция.  А и тази пък ситуация (с връщането на позиция, при преминаване през шиканите) е предъвквана, че и допълвана благодарение на Хам отново, заради Спа 2008 - където въпреки, че върна позицията на Кими, не е и трябвало да изпреварва веднага след това!
Понякога трябва и късмет, но в последните две състезания Ферари никакъв го няма, напротив ... не знам защо, ама не е зле да се замислят и да се съсредоточат в собствената си купичка, че са се разконцентрирали ...

# 328
Тук пристрастията ни толкова си личат, че няма и накъде. Не можем да гледаме въобще обективно и повече няма и да се опитвам.

# 329
  • София
И двамата се бориха за позиция, никой не е по-напред, просто ферарито не е толкова бързо и не можа да изпревари реното или да вземе преднина пред него, за да има поне претенции, че е по-напред и има право да избира траектория . Кубица се защити перфектно. Нандо сглупи, като се направи на луд и невърна позицията, а още по-голяма грешка е и на отбора, който не му "подсказа"  да върне позицията. Нали все правила четат  Whistling. Благодарение на тях (Ферари), решенията се вземат и бързо, това ако не е ирония на съдбата, плюс КС отново, която страшно много ощети връщането на Нандо след това в състезанието на адекватна позиция.  А и тази пък ситуация (с връщането на позиция, при преминаване през шиканите) е предъвквана, че и допълвана благодарение на Хам отново, заради Спа 2008 - където въпреки, че върна позицията на Кими, не е и трябвало да изпреварва веднага след това!
Понякога трябва и късмет, но в последните две състезания Ферари никакъв го няма, напротив ... не знам защо, ама не е зле да се замислят и да се съсредоточат в собствената си купичка, че са се разконцентрирали ...

С болднатото не мога да се съглася...напротив личеше си колко по-бързо е Ферарито, и ясно се вижда, че Куби не му остави място, не че е длъжен, разбира се, а просто му затвори вратата и единствения начин да не се ударят беше през тревата...защо обаче не върна позицията Нандо веднага, за да е на сигурно - ей това не го разбирам  newsm78. От нещата, които изчетох в подобни случаи рейс контролът изисква връщане на позицията, но в случая докато уточнят, че наистина е трябвало и Робърт отпадна - малшанс, лош късмет или кофто преценка - все тая, ценни точки в боклука  Sad

Но тази "драма" е безинтересна вече, да видим днес другата драма как ще се развие  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт