ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • КиТ

Rosberg Struggles to find his favourite radio...

Joy  Joy  Joy, ако не бях чула за прякора, едва ли щеше да ми е смешно  Joy Joy

Страшен клип
Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party Party Laughing Laughing Laughing

1 пълна лудница
2 взривоопасен   hahaha hahaha hahaha hahaha Фетелчо как бяга все едно и на него му е подпалено дупето hahaha hahaha  hahaha

Ама финалите,страшни как застава Шуши Sunglasses Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Синеоч що си мисля и аз,че Бътан е 11 Thinking 3 няма шанс  Naughty Laughing Laughing Laughing Laughing

Сега обаче моя много ме затруднява ooooh! Rolling Eyes Залагам на 4,щото ми мяза на детенцето му сега имат доста прилики
Whistling Whistling Whistling

# 391
е така де и аз клоня към 11

# 392
  • Варна
Синеоч, днес недей да пускаш тото  Mr. Green, не е номер 11
3) Button

Плами - 4) Massa  Wink

Пипи, си позна Фетелчо  Crazy  - 13) Vettel

следващите предположения, моляяяя  Mr. Green

# 393
Пламиииии подлъга ме маймунооооо  Mr. Green...абе дърпаше ме към 3, амаааааа още от началото....

# 394
  • Варна
Пламиииии подлъга ме маймунооооо  Mr. Green...абе дърпаше ме към 3, амаааааа още от началото....
Joy, да беее, тъй ша кажеш сегИ  Joy

# 395
  • КиТ

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Познах  Party Party Party Party Малкия значи е одрал кожата на баща си  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43
Ами номер 3 има много коса и никак не ми прилича на Бътанчо Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 15:19 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 396
абе знам аз изменят се на някоИ физиономиите, както на моята щерка...сега лицето и е съвсем различно, от както беше по малка маЙмуна

# 397
5, или може би 15, е Шумахер?
14 Кими?

# 398
Кими не е 14, по скоро 1 Thinking

14 соред мен е Нико Розберг, 12 Рубенс Барикело

# 399
  • Варна
Шумахер, не е сред малките  Crazy

# 400
  • КиТ
5 Алонсо Thinking
Кими-1 Rolling Eyes

Шуши,що липсва от списъка Shocked newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Босът на Формула 1 Бърни Екълстоун заяви, че според него, ако Михаел Шумахер не постигне успехи през сезона, ще реши отново да се оттегли. Според британеца болидът на Мерцедес не е достатъчно добър за седемкратния световен шампион, който иначе се намира в прекрасна физическа форма и е силно мотивиран.

"Ако Михаел не постигне успехи до края на сезона, аз се съмнявам, че ще остане във Формула 1", предположи Бърни. "Той явно се намира в прекрасна физическа форма, има висока мотивация, но просто болидът, който направиха от Мерцедес, не е достатъчно добър за пилот като него", завърши британецът.
  tooth tooth tooth tooth

Още едно такова мнение -> http://www.clubs1.bg/novina.php?n=15551
,ако се откаже,познайте кой ще гледаме на негово място Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 15:33 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 401
аз познах лииии Whistling

# 402
  • София

малките бъдещи формула пилоти  Crazy, кой, кой е?

Много са сладки...
Кои са номер 6, 8 и 9...хм, 9 на Ник Хайдфел д ми прилича, ама в тая поза всеки може да е. 11 и 12 също ме затрудняват...

# 403
  • Варна
мдааа
1) Kimi
12) Rubens
14) Rosberg
отивай да пускаш тото  Crazy Crazy Crazy

Лана
9) Heidfeld , йеееее бравас, аз изобщо и не подозирах за него  Mr. Green

Плами позна за 5) Alonso  Crazy

другите не казвам  ppp, все още, предположенияяяя

Още едно клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=C3lFFZ568tU&feature=related - не мога да повярвам, толкова много кадри с усмивка  Wink, чаровник  Crazy

# 404
  • КиТ

Плами позна за 5) Alonso  Crazy

другите не казвам  ppp, все още, предположенияяяя

Още едно клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=C3lFFZ568tU&feature=related - не мога да повярвам, толкова много кадри с усмивка  Wink, чаровник  Crazy

Е той беше лесен Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green със сигурност и Лана го е познала Wink Peace
2 е Буеми и другите вече не знам,много са ми трудни Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Laughing
ще чакам жокери Flutter Flutter Flutter Flutter

Ех страшно видео Blush,никак не е леден на него
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт