ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 510
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Съгласна съм, че Чарли не е вече от най-достоверните и безпристрастни делегати, но ако е имало предупреждения и то повече от един път, а и самата маневра е като по учебник против правилата, не им прави чест на ферари, още повече след всички овиквания през последните дни  Naughty и най-вече на тема - спазване на правила  Naughty

Ама проблемът е там, че не Чарли решава това дали маневрата е като по учебник, доколкото знам. Затова и проблемът на Спа преди години, т.е Чарли им е казал (приемаме го за вярно), но стюардите може да решат, че е ОК маневрата. Гледам по другите форуми дават пример с Шумахер от миналото състезание май, когато е направил същото нарушение и не е имало наказание, така че явно Ферари и Алонсо са решили че рискът си заслужава. И то май вероятно щеше да е така, ако не беше излязла колата за сигурност точно в този момент.

# 436
  • Варна
Вярно е, че не Чарли решава Mr. Green, той дава съвети  Crazy, но как пък ферари решиха, че маневрата не е против правилата тази година  Mr. Green, друго мислеха през 2008  Mr. Green .. те сега били рискували, ОК  Peace
Обаче, до вчера според същите тези хора, тия, които "рискуваха" ги наричаха лъжци и неспазващи правила  Nerd
Кучето си лае, керванът си върви - когато ти изнася правилата важат, когато не ти изнася, рискуваш. Ама не само ферари я знаят тая игра  Mr. Green, вечИ  Joy

Mr. Green уфф, като стане въпрос за честност и правила във формулата и ми настръхва косата, ама като започнат да ми се правят от ферари на свети води ненапити, направо "start fire from place"  Joy Joy Joy

п.п. Не го знам това нарушение на Шишо, за което споменаваш  Crossing Arms  Joy, с кого се е сборил?  Mr. Green
за мен ситуацията е идентична с тази на Спа 2008, за това и правя асоциация с нея  Mr. Green

# 437
  • КиТ
Анелка,помислих,че досега си си писала сама в темата  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

spoko spoko spoko spoko

За мен,Ферари сега се направиха на ощипани Rolling Eyes Колкото и трудно да ми е да го произнеса Confused

# 438
  • Варна
амчи другите се скатавате  :mrgreen :Плами

хиххихи, на каква снимчица попаднах:

"Angry' Ferrari vow to fight back in Formula 1 battle

е заглавието на статията, от където е снимката:  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 439
  • Варна
новииии клипчета на JB & LH  Crazy
The great british f1 pub quiz part 1
The great british f1 pub quiz part 2

Много се смях на описанието,което Джиджо направи на Алонсо, като подсказка за Хам  Joy Joy Joy
ей тва момче, арно ше да е  Joy Joy Joy

# 440
  • КиТ
новииии клипчета на JB & LH  Crazy
The great british f1 pub quiz part 1
The great british f1 pub quiz part 2

Много се смях на описанието,което Джиджо направи на Алонсо, като подсказка за Хам  Joy Joy Joy
ей тва момче, арно ше да е  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А видях ги,а описанието наистина е стращно  Crazy Crazy Crazy Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 441
# 442
  • София
Вярно е, че не Чарли решава Mr. Green, той дава съвети  Crazy, но как пък ферари решиха, че маневрата не е против правилата тази година  Mr. Green, друго мислеха през 2008  Mr. Green .. те сега били рискували, ОК  Peace
Обаче, до вчера според същите тези хора, тия, които "рискуваха" ги наричаха лъжци и неспазващи правила  Nerd
Кучето си лае, керванът си върви - когато ти изнася правилата важат, когато не ти изнася, рискуваш. Ама не само ферари я знаят тая игра  Mr. Green, вечИ  Joy

Mr. Green уфф, като стане въпрос за честност и правила във формулата и ми настръхва косата, ама като започнат да ми се правят от ферари на свети води ненапити, направо "start fire from place"  Joy Joy Joy

п.п. Не го знам това нарушение на Шишо, за което споменаваш  Crossing Arms  Joy, с кого се е сборил?  Mr. Green
за мен ситуацията е идентична с тази на Спа 2008, за това и правя асоциация с нея  Mr. Green

По примера във Валенсия (и други състезания) що да не рискуват - явно има шанс и като нарушиш правилата пак да си ОК...не винаги се получава, но не е невъзможно  Wink. Както още тогава казах, това ще създаде прецедент и всички ще почнат да нарушават правилата, рискувайки наказанието да е я reprimand, я drive-trough ама със яко закъснение, а глобичка...аз съм против, но нали трябва да сме с човека си through thick and thin, та трябва да го защитавам Simple Smile

И аз не знам за Мишо...четох го като коментар, но него не го сляда много внимателно, щото ми е трудно да го видя къде е по пистата  Joy

Дженсън - сладур!

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 09:22 от Lana

# 443
  • София
Да не се надяваме много на Кими за догодина http://www.autosport.com/news/report.php/id/85282

# 444
  • КиТ
Да не се надяваме много на Кими за догодина http://www.autosport.com/news/report.php/id/85282

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 и като каже това,че не го интересува ф1 много се дразня Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 445
Плами, какво очакваш да каже?! Нормална реакция, според мен! Всички все за това го питат, а той в момента не е там!!!  Sad

# 446
Кими все пак е и малко обиден . Няма как да е иначе . Пилот като него в един момент се оказва без отбор ... тъпо  Confused
Аз все пак си фантазирам евентуално негово завръщане на мястото на Уебър  Twisted Evil

# 447
Кими все пак е и малко обиден . Няма как да е иначе . Пилот като него в един момент се оказва без отбор ... тъпо  Confused
Аз все пак си фантазирам евентуално негово завръщане на мястото на Уебър  Twisted Evil

Laughing

# 448

а дано, да поФантазираме и двете  Peace Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 449
  • София
Кими все пак е и малко обиден . Няма как да е иначе . Пилот като него в един момент се оказва без отбор ... тъпо  Confused
Аз все пак си фантазирам евентуално негово завръщане на мястото на Уебър  Twisted Evil

Е не е като да не го искаха - ама той много кинти май искаше.
Жалко че Ферари бяха отново недалновидни и не предложиха на Фелипе да си почине една година след инцидента (Plami, не ми се сърди  Peace) и не оставиха Кими - ей тогава щях да стана фераристка  Joy Моите момчета в един отбор  Heart Eyes....ех, мечти!

Общи условия

Активация на акаунт