ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 460
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
може би е пейнтбол, ама каквото и да е и аз искам  Crazy  Mr. Green Crazy

# 481
И аз. Все ми се играе на нещо -  Laughing .

# 482
Големи любовчии са тези от Макларън ...  hahaha

нЕма що, ха ха ха

Предлагам заглавие на снимката: You talking' to me

Crazy Crazy Crazy

това кърти и кефиииииии Joy Joy Joy....като камикадзета  Joy Mr. Green Laughing Laughing...искам и аз на пейнтбол и да съм в отбора на БътОнчо  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 00:40 от Синеоч

# 483

Имам имен ден, та да ви почерпя Whistling Whistling Whistling

# 484
  • Варна
Синеочка  Hug - да ти е живо и здраво името. Много приятни емоции днес  Crazy  Hug

# 485
  • КиТ

Синеоч,ще те отрупам с картички  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Ловяяяяяяяяяяяяяя те lovekiss lovekiss lovekiss

# 486
  • Варна
Top ten… team radio moments (Video)
хммм, видеото от 2009 с Хам, не го бях гледала в пълния му вариант - само ми потвърждава мнението, че пилота изпълнява това, което му наредят от горе! Много тъпа, ама чак вдлъбната и ненужна грешка от страна на инженера на Хамилтън, накрая обаче Хам обра цялата помия.

Честно от ферари, що не си дигнат такъмите и да си направят собствена формула и да се състезават с така желаните си ТРИ болида:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/239209/domenicali-suggests-so … stionable-passes/
Все си мислех, че след Спа 2008, наглостта им достигна върха, ама вече просто ме отчаяха да чуя нещо адекватно от техния отбор.

# 487
  • КиТ
Е много хубави клипчета има доста интересни Crazy Crazy Crazy
Това нещо за Хамилтън не си го спомням,ама доста интересно Thinking
Обаче видиото с Маса е култово  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Фелипе бейби Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Наистина много задълбаха от Ферари,даже повече от Валенсия  Shocked За кво продължават Tired newsm78 newsm78 newsm78,чак аз почнах да се дразня леко ooooh!

SF Scuderia Ferrari: German GP - Aiming for a big points haul

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 14:27 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 488
  • София
Синеоч, да си жива и здрава!   bouquet

Наистина много задълбаха от Ферари,даже повече от Валенсия  Shocked За кво продължават Tired newsm78 newsm78 newsm78,чак аз почнах да се дразня леко ooooh!

Защото когато някой те обвинява в лъжа, нормалната реакция е да се защитиш...не виждам нищо странно  Peace
Иначе идеята на Стефко на пръв поглед не ми се вижда ОК. Но със сигурност стюардите трябва да са по-бързи в взимането на решения - то е смехотворно в най-бързия и високотехнологичен спорт, да се взимат решения за неща станали преди 20 обиколки  Crazy

Анели, сигурна съм че видеото е добро - ще го погледам по-късно и ще коментирам.

# 489
Синеоч - честито   bouquet Да си ни жива и здрава и много щастлива  Hug

Много ме кефят тези сладури с играта на пейнтбол  Grinning
И аз бих поиграла с Фетелчо ... особено ако ми се падне случай да го приклещя в някоя горичка  Mr. Green

# 490
Мерси милички, мойте сладурки сте вие  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 491
  • София
И аз бих поиграла с Фетелчо ... особено ако ми се падне случай да го приклещя в някоя горичка  Mr. Green

МръсТница! Wink

# 492
  • Варна
хихих как сте палавници  Crazy Crazy Crazy

Виж ги сега и от Маковете, абе трайте си, ша ми са обясняват има ли, няма ли номер 1 и номер 2  Whistling
McLaren not ready to make Lewis No 1
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 493
  • Варна

охоооо, ама вие сте разписали вчера, няма изчитане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да не ви е ударило мързела, а?

Програмата за предстоящото състезание, плюс, по кой телевизионен канал може да се гледа:

23.07.2010   11:00   Първа свободна тренировка - Филм Плюс

15:00   Втора свободна тренировка - Филм Плюс

24.07.2010   12:00   Трета свободна тренировка - Филм Плюс

14:55   Квалификация за място - TV7

25.07.2010   14:15   Студио - TV7

14:55   Състезание - TV7

# 494
  • София
Момичета и момчета, да ви почерпя за здравето на малкото ми юначе, днес порасна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт