ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Лана, ще ходите ли на Боровец, нещо не мога да се ориентирам по картите за състезателните трасета - то май не е никакъв Боровец, а към Велинград дори ...
На всичкото отгоре тогава е Силвърстоун.

# 76
  • София
Ами не знам, и аз се сетих, че тогава има състезание. Не знам защо първоначално бях останала с впечатление, че е свободен уикенд  newsm78
Къде ги гледаш тези състезателни трасета?
Май клоним повече към жълтите павета в събота...макар че дребният ще е разочарован, аконе отидем на Боровец. Ох, и аз не знам  ooooh!

# 77
# 78
Лана, то и в неделя ще има на паветата (как звучи самоооо ooooh!).  Peace

# 79
  • София

Абе аз хич не си го представях така - то и  билети имало. Доколкото видях, в Боровец ще са само разни административни неща, награждаване, пресконференции...награждаването е в неделя в 2...старта на Ф1 в 3...как пък не. Пфуууу, разочаровах се - аз си го представях по друг начин - ама аз съм си виновна де. Но по скоро няма да отидем Sad

Благодаря за инфото!

Лана, то и в неделя ще има на паветата (как звучи самоооо ooooh!).  Peace
А всъщност какво ще има точно? Демонстрация ли, коли, пилоти?

# 80
всичко  Peace поне така разбрах аз

# 81
# 82
  • КиТ
ша ги гази, ша ги гази - МП4–25   Twisted Evil

Да бе...щом не сгази КC, нас ли?   smile3534

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs150.snc4/36843_148 … 214_3534618_n.jpg
Е, винаги може да се пробва като фотограф, ако се объркат нещата  Joy

Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Rolling Eyes

Сбъркал е професията Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Peace!

Много интересно клипче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,особенно болида на Сенна  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Ама определено тея само се снимат  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 83
# 84

оххххххххххх бе Фрешчееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 85
  • София
Малко смях благодарение на фотошопа

# 86
  • КиТ
Добре,че го има фотошопа omm omm omm omm
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 87
Гледах в другия форум едно клипче с участието на Хам и Алонсо от 2007 Унгария. Бях го забравила този "инцидент". И Ало не е малък дявол Simple Smile. Но акцентът му рулира, все едно слушам Христо Стоичков.

# 88
  • София
Гледах в другия форум едно клипче с участието на Хам и Алонсо от 2007 Унгария. Бях го забравила този "инцидент". И Ало не е малък дявол Simple Smile. Но акцентът му рулира, все едно слушам Христо Стоичков.
Мдаааа, култов момент от битката през 2007. Това е моментът, в който Алонсо според мен загуби шампионата. Ако кротко беше оставил Хамилтън да си врътне подлярския номер, щеше да е трикратен в момента...

# 89
  • КиТ
Сега като се ровя в другия форум,как се плют....и не приемат чуждото мнение...много забавно...,за това не харесва такива форуми кадъто има твърде много тестерон Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не могат да схаванат,че всеки има различна гледна точка на дадено събитие според това на кой тим симапизира

Фреш открих те там Wink Hug Hug Hug Hug,пак със същия ник си нали Rolling Eyes Sunglasses Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една интересна част от интервюто на Хам Whistling Whistling Whistling Whistling
"Аз се опитвах да догоня Себастиан Фетел, който водеше колоната. Много е трудно да разбереш всичко в момента, когато колата за сигурност излиза. В ушите ти започват да се чуват всякакви сигнали, по волана мигат безброй индикатори."
Tired....

И едно мнение,което страшно ми хареса Arrow Маса още на старт-финалната права, когато излиза съобщението забелязва групата зад него да влиза в пита и казва, че точно в този момент е разбрал, че са загубили всички шансове да се борят за подиум. Но беше късно,за тях защо вече бяха минали старфиналната права ooooh! стечения на доста компоненти и много пропуснати възможности!!! квото и да си говорим Ферари,трябваше да реагира на момента Peace

Общи условия

Активация на акаунт