ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Ланаааааа, честито на патерици....ощеееее много години ви желая съвместен и влюбен живот!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug
това вместо букет, нали може  Wink Hug  bouquet http://www.youtube.com/watch?v=8XNaPX6MKlU

ние сме след 12 дена, правим 10 г, малеееее как го изтърпявам  ooooh!

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 11:23 от Синеоч

# 136
Лана, честита годишнина!

Аз имам въпросче, все още не знам дали ще идваме на жълтите павета, но ако решим се чудя къде да паркираме - дали паркингът срещу БНБ ще е пълен и въобще ще може ли да се влиза по Цар Освободител?

# 137
ти смяташ ли, че е удачно изобщо в центъра да спираш, аз не бих....то и с моЙта колааа Joy Joy Mr. Green

# 138
  • София
Благодаря, момичета, за пожеланията! Да ви се връщат стократно   bouquet

Pipinka, синчето е горе долу като твоето, като гледам лентичката. След няма и двайсетина дни прави 5 (набор е на шампионкста агодина на Алонсо - за да не е спам го слагам това  Joy)....кога мина това време  ooooh!

И какво стана? Някой отиде ли на паветата? Ние (и най-вече аз) го проспахме сладко сладко неделно-следобедно  Blush

# 139
АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ  Party и Фрешчетооооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето клипче, но не е от мен http://www.vbox7.com/play:d02a464e

# 140
И дори не се хванахме за косите  Laughing
Аз имам доста снимков и видео материал, ще пусна по-късно, интересно беше.

# 141
И дори не се хванахме за косите  Laughing
Аз имам доста снимков и видео материал, ще пусна по-късно, интересно беше.

аз от твоята има какво да хващам, ама ти от моятааааа  Joy Joy Joy Joy Mr. Green

# 142
  • София
Супер сте, мацки!

# 143
  • КиТ
Ехееее,много хубаво клипче  Crazy Crazy Crazy Crazy Mr. Green Wink Peace

Имам и забележки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,тоя коментатора как го изтраяхте,много дразни Sick,без него щеше да бъде по-добре Laughing Laughing Peace Заваля ли ви  Thinking...там едни облаци се виждаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing  ooooh!

Така второ,къде се срещнахте(как се намерихте) Thinking и как не успяхте да се сбиете -> най-важния въпрос newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy(това в кръга на шегата естествено!)

Фреш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чакам снимки и клипове  Rolling Eyes

И накрая щеше ми се и аз да съм там Cry Cry Cry Cry Confused

# 144
# 145
  • КиТ

hahaha hahaha hahaha hahaha отпред как са плюмчи тоя с "вувузелата" Joy Joy Joy Joy Joy

Вие взехте ли автограф Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Webber will be given Vettels #3 chassis for Silverstone. The chassis he crashed in Valencia was found to be repairable but Red Bull elected to use it as a spare. The #3 chassis was the chassis used by Sebastian Vettel in Monaco. It was found to have suffered minor damage so Vettel changed to a new chassis. Whether it affects Webber we will have to wait and see.

....и да ви почерпя,вече съм 3-ти курс! bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu Sunglasses Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party Party Party Party

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 19:47 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 146
Плами - честито   bouquet

Лана - попитах те за детенцето , защото моя син грам интерес няма към Ф1  Confused Явно ще е като баща си  Simple Smile

Колкото до Уебър - и това му е много . За него не старото шаси на Фетел , ами не знам какво ... много ме дразни  Whistling

# 147
  • София
Лана - попитах те за детенцето , защото моя син грам интерес няма към Ф1  Confused Явно ще е като баща си  Simple Smile

Е, какво да ти кажа, той и нашият не стои да гледа, но се върти около нас, познава някой от пилотите, има си предпочитания към отборите - почна с Торо Росо (предполагам му хареса как звучи) и сега е на Ред Бул. Вика за Алонсо понякога (под мое влияние)...но всъщност най му харесва награждаването  Joy..като бяхме 2008 заспа по средата на състезанияето, насред цялата шумотевица, ще видим този път как ще е...

# 148
  • КиТ

Благодаря  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Вика за Алонсо понякога (под мое влияние)...но всъщност най му харесва награждаването  Joy..като бяхме 2008 заспа по средата на състезанияето, насред цялата шумотевица, ще видим този път как ще е...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще вика,де ще върви Whistling Whistling Whistling Laughing Laughing Laughing Laughing Как ще заспи сред тоя целия шум Thinking,явно е бил много изморен Rolling Eyes Peace

# 149
Пламиииии, видя ли че си взе изпита?

Общи условия

Активация на акаунт