ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
... или пък аз ше те дразня, докат гледаш как минаваме редбулите кат се едно са спрели!  Crazy

Признай си с ръка на сърцето , че това даже и ти не го вярваш , че ще стане  Joy

Това с "ръка на сърцето" го махни, че ей ся ше дойде хамавия тати и кой го знае дали не е станал пак с дупето нагоре... ше ни заключи темичката!  Crazy
Иначе, без бой нищо не признавам...  Laughing

# 256
  • Варна
Ред Булките, що никой не коментира решението на Хорнер да сложи новото крило на Себ-чо? Нещо почнаха да ме дразнят вече целия отбор Sad...жалко мислех при невъзможност за титла при Нандо, да викам за някой РБ...ама като гледам май Джиджо ще намаже....

Не се дразни толкова ... просто са си такива . Все едно Ферари са света вода ненапита и не е ясно кой е толерираният ... При тях се вижда и със самолет .
Специално за теб ще коментирам - смятам , че от отбора трябва явно да заявят , че Фетел е приоритетният им пилот и да престанат да си разпиляват точките като оставят толкова свобода на Уебър . Не е честно , да . Но всеки отбор си има право да решава .
Колкото до крилото - Фетел не го е счупил нарочно . Беше по - бърз от началото на уикенда - логично е да го дадат на него .

Колкото до невъзможността за титла на Нандо - мисля , че вече ясно се очертава такава .

Whistling, мхм , мхм за Фетел може, нали  Mr. Green ... чИ ко му е на Марк, виж "момчето" какъв мерак има, чак му се иска да лети, не просто да кара  Joy  Joy Joy

# 257
На мен ми се вижда безмислено да са по двама пилоти по вашата логика.
Да си карат Хамилтън, Фетел и Алонсо, отделна формула да си направят направо само за тях ...

# 258
  • КиТ
Особено бейбито на Плами тази година само в сънищата си може да изпревари някой Ред Бул / Плами , не се сърди душко - с теб ни обединява общата любов към Фетелчо  Heart Eyes /

Е Фетелчо може да не мине,ама за Марк ще има сили Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Не се сърдя ти пък  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug  Фетелчо е втори в класацията ми,нали знаеш! Wink

п.п. Плами, Маса  все едно са близнаци с брат си  Mr. Green ..
във Варна пекна слънчицето, гостите си тръгнаха, големи кръци таз година, ама пак ще вали сега го гледам  Rolling Eyes

Това не можах да го схвана  Rolling Eyes Днес не съм включила на максимална скорост Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще стискам палци Август,поне да има някво слънце,амаха на море не може да иде човек
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 259
  • Варна
На мен ми се вижда безмислено да са по двама пилоти по вашата логика.
Да си карат Хамилтън, Фетел и Алонсо, отделна формула да си направят направо само за тях ...
ааа, така няма да е интересно, няма да я има интригата - кой е любимеца и кой е низвергнат  Crazy ...както и на кого ще бъдат задавани заповедите от бокса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 260
  • София
Aaaaa, Pipinka, не е баш така...за Ферари точно от мне няма да чуеш ласкателства...по стечение на обстоятелствата се налага да им симпатизирам или по скоро да им стиска палци...но пък при тях за съжаление от км се вижда разликата в преставянето на двамата пилоти за момента, докато при Себ и Марк разликата в точките е минимална и подобни действия, дори и да са съвсем невинни изглеждат като толериране...което се отрича, но това си е техният отбор могат да си правят каквото искат - пък аз да им се нервя Simple Smile
А иначе ясно е, че не си е сучпил Фетелчо нарочно крилото, но най-малкото е нечестно да го свалят от единия и да го дадат на другия - той пък нищо не е направил...а предвид разликите им, не е ясно дали Марк нямаше да е по-бърз с това крило, примерно.

Айде отивам да зяпам..после ще разчепкваме политиката  Wink

# 261
  • Варна
Приятно гледане  Hug
безаварийна за гарджетата  Crazy

# 262
абе тоя Уебър що не си ходи, баси...пак прецака Фетелчо пфууууууууу

# 263
  • КиТ
Мааааааааааааааасссссссссссссссссааааааааааааааааааа  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45  ooooh! smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Дай Алонсо,ще минеш Розберг
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 264
  • BG

Бясна съъъъъъм!!!!!! 

Мразя Уебър, мразя го!

Искам Люис да му скъса Дзадника....Гад!

Не ме интересува дали е виновен.....!

Жалко за Фелипе..!

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 265
Е . аси  Sad Sad Sad
Не ми се гледа вече , честно ... направо ми се реве .
Какво стана ? Не видях  защо се спука гумата на Фетел ?
Просто ми писна от този Уебър ? ОК - да се бори за титлата , ама без такова озлобление бе братче  ooooh! ooooh! ooooh!
Може да съм пристрастна , ама той прецака Фетел - минал си го хубаво , кво го избутваш  Close Close Close
Ето затова говоря - трябва в отбора да се решат нещата . Пак заради Уебър загубиха толкова точки .

# 266
  • BG

Ооооох, Пипи, ужасно е това, не мога да повярвам.....!

И на мен ми се реве......!

# 267
Няма да гледам  Crossing Arms
Сезона отиде на кино за Фетел . Това е ... Ще си пиша тук и ще си рева  Cry Cry Cry
Искам Хамилтън да скъса задника на Уебър ... който иска да печели , само да не е това л..но Уебър ...

# 268
А тоя Алонсинио как брецака Масааааааааааа, ей за тва го мразя еййй и то Уебъ/ер същоооооо.....давай Джиджоооооо, от 14-ти - 4-ти обичам тееееееее

# 269
Аз още съм в неведение при какви ситуации се спукаха гумите на Фетел и на Маса  Rolling Eyes
Алонсо има ли намеса при случката с Маса ?

Общи условия

Активация на акаунт