ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Вярно ли? Как 2...малееее толкова ли станаха? ooooh! Аз съм си купонджийка бе, стига да имам фитили покрай мен Mr. Green

# 241
  • КиТ
Намерих един пакет пуканки, има винце и ракийка.. .зелева салата.. .заредих микровълновата - аз съм готов за формулата.  Wink
За останалите - не знам.
Блуайс, баси... от колко години вече не сме се скиФтали? Две станаха, нали?!  Cry Кат се сетя ква щурка си - неква носталгия ме хваща...

И аз се заредих имам 2 чипса и 2 литра кола  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,стигат ми за 1 състезанице  Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Ехе,ще си признаете всичко вие
Crazy Crazy Crazy Crazy Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 242
 newsm78 Колко е малък света. Аз отивам на бърза разходка до "Альоша", за да мога в 15,00 часа да съм пред ТВ-то. Още не съм си осигурила менюто, но знам, че викам за АЛОНСО, АЛОНСО, АЛОНСО!!!.
Това дали се вижда?  Joy

# 243
Гери не, много е бледоооооооо  Joy Joy Joy Joy Joy

# 244
  • Варна
тукаааааа съм си вече  Crazy
Синеоч, що съм казала или НЕнаправила, нИдей да ми са сърдиш .....
ти нал, прочети, че вервах, че Джиджо требваше да е по-напред  на стартовата решетка Rolling Eyes, ама и аз не знам ко стана с него  Rolling Eyes
Аз да та мисля, де шта  водя из Варна, ти ша ми са сърдиш  Hug

п.п. Фиате дай малко почерпка де  Mr. Green

п.п.п. Киде е Лана, да не е забегнала при Кими  Crazy?

# 245
  • Варна
Гери, въъъъх, тва кармЪзЪ, ша требва да гледам със слънчевите очила  Joy

# 246
Анелииииии, бързо ми минава, ама друг път душа не ме забравяй  Naughty...чувствам се пренебрегната и то от теб  Crossing Arms

# 247

п.п. Фиате дай малко почерпка де  Mr. Green
Ела ми на гости де... както пекна слънцето - ше извадя телевизора на беседката и ше пукаме кат диви.
След формулата, продължаваме с финала на световното и... утре ако си на работа - ти му мисли.  Laughing

# 248
  • София
Тука съм, какъв Кими, какво 5 лева...обучавам бъдещ състезател за Тур дьо Франс (демек със синчето сме по цял ден навън с колелото...), и не супявам да се включа...а и толкова сте изписали (аз съм на джин с тоник), че едвам ви изчитам с тоя избистрен мозък...

Ред Булките, що никой не коментира решението на Хорнер да сложи новото крило на Себ-чо? Нещо почнаха да ме дразнят вече целия отбор Sad...жалко мислех при невъзможност за титла при Нандо, да викам за някой РБ...ама като гледам май Джиджо ще намаже....

Кой ще стане световен в ЮАР, а? Залози? При мен е ясно, всичко спанско любя, тача и милея  Joy

ПП Плами, гледай к'во намерих http://static.f1hirek.hu//w1000/DV795402_1000.jpg

# 249
  • КиТ
Гери,чакай да намеря очилата..........,че много размацано се вижда Crazy Crazy Crazy Crazy newsm78 newsm78 newsm78

А за Маса щяла си да викаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Анели Crazy Crazy Crazy Crazy Sunglasses Да вземеш и за нас от неговите пуканки hahaha hahaha hahaha hahaha

При вас пекна ли вече newsm78 newsm78 newsm78,при мен все се мъчи,но не успява.....така като го дават и друга седмица дъждове...да не се окаже,че няма да има лято Cry Cry Cry Cry Това време взе да прекалява  Crossing Arms

# 250
... или пък аз ше те дразня, докат гледаш как минаваме редбулите кат се едно са спрели!  Crazy

Признай си с ръка на сърцето , че това даже и ти не го вярваш , че ще стане  Joy
Особено бейбито на Плами тази година само в сънищата си може да изпревари някой Ред Бул / Плами , не се сърди душко - с теб ни обединява общата любов към Фетелчо  Heart Eyes /

Синеочке -  Hug Hug Hug Бътънчо си е твой - никой не го отрича . Аз поне като чуя Бътън и се сещам за теб  Laughing

Аз съм се заредила с кола и и шам фъстъчки ... имам и Джак Даниелс , ама ме е срам от толкова рано да почвам  Embarassed

# 251
  • София
Аз съм се заредила с кола и и шам фъстъчки ... имам и Джак Даниелс , ама ме е срам от толкова рано да почвам  Embarassed

2 часа е все пак...рано е в 8  Naughty Joy

# 252
Пипинкаааааа, само ти ме разбираш и обичаш.... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 253
Ред Булките, що никой не коментира решението на Хорнер да сложи новото крило на Себ-чо? Нещо почнаха да ме дразнят вече целия отбор Sad...жалко мислех при невъзможност за титла при Нандо, да викам за някой РБ...ама като гледам май Джиджо ще намаже....

Не се дразни толкова ... просто са си такива . Все едно Ферари са света вода ненапита и не е ясно кой е толерираният ... При тях се вижда и със самолет .
Специално за теб ще коментирам - смятам , че от отбора трябва явно да заявят , че Фетел е приоритетният им пилот и да престанат да си разпиляват точките като оставят толкова свобода на Уебър . Не е честно , да . Но всеки отбор си има право да решава .
Колкото до крилото - Фетел не го е счупил нарочно . Беше по - бърз от началото на уикенда - логично е да го дадат на него .

Колкото до невъзможността за титла на Нандо - мисля , че вече ясно се очертава такава .
п.п. пиша това от позицията на човек който симпатизира на Алонсо .
Но ти това го знаеш  Peace

# 254
  • Варна
Анелииииии, бързо ми минава, ама друг път душа не ме забравяй  Naughty...чувствам се пренебрегната и то от теб  Crossing Arms

ама, не е вярно  Hug, как ша та пренебрегна тебе,  spoko
тази седмица, бях заточена на вилата, без нет, набързо слизах в града и драсвах по някой ред ...  Rolling Eyes
Нали сме съотборнички, нИмой та забравя  Hug

п.п. Фиате, ние у къщи ша гледаме с агитката, вече официално не съм на работа, така, че нямам проблеми за сутринта  Mr. Green

п.п. Плами, Маса  все едно са близнаци с брат си  Mr. Green ..
във Варна пекна слънчицето, гостите си тръгнаха, големи кръци таз година, ама пак ще вали сега го гледам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт