ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 642
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Гери, правилно си разбрала за Нандо  Wink
Фреш, ето една статийка за БатОн http://www.clubs1.bg/novina.php?n=15522, мен леко ме тревожат тия изказвния ... то ясно беше, че подобренията няма да сработят от раз на макс, ама чак да се откажат от повечето  Thinking

и още една статия за Маковете, http://www.clubs1.bg/novina.php?n=15516  Crossing Arms

# 226
  • КиТ

Браво на Фетелчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Party Party Party

Фелипе бейби,що остана на 7-мо място  Cry Cry Cry Cry Cry,а ще го бия  Crossing Arms ooooh!

Утре,се очаква интересна надпревара
Wink Peace
Ае, тез от "ред бул" с ко гориво карат, че тъй да им вървят каруците фе? Баси и времената...
Пламски, не тъгувай, мила - утре на старта още, Маса ще мине с две места напред и ще изкърти до 10-та обиколка Хамилтън. Не се тревожи, схемата на Фиатите е да застанат 3-ти и 4-ти и да накундят "ред булите" при влизанките в бокса...
Само глей утре ко става.. .
Цедесите са нестабилни и нямат шанс за 5-цата.. дори си мисля, че Ладата с Петров ще е пред тях.

Ехе,това звучи много хубаво,ще видим утре
А още по идеално ще стане,ако се наредят по следния начин : Фетел,Алонсо и Маса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ти нали щеше да сменяш отбора Thinking Crossing Arms

Ся се присетих - потвърди ли на някоя от вас приятелство във Facebook  Joy

Не ме е Аресал,премахнал ме Cry Cry Cry Cry

# 227

Ае, тез от "ред бул" с ко гориво карат, че тъй да им вървят каруците фе? Баси и времената...
Пламски, не тъгувай, мила - утре на старта още, Маса ще мине с две места напред и ще изкърти до 10-та обиколка Хамилтън. Не се тревожи, схемата на Фиатите е да застанат 3-ти и 4-ти и да накундят "ред булите" при влизанките в бокса...
Само глей утре ко става.. .
Цедесите са нестабилни и нямат шанс за 5-цата.. дори си мисля, че Ладата с Петров ще е пред тях.

Ехе,това звучи много хубаво,ще видим утре
А още по идеално ще стане,ако се наредят по следния начин : Фетел,Алонсо и Маса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ти нали щеше да сменяш отбора Thinking Crossing Arms

Аз? Дън съм фурнаджийска лопата? Naughty Само се свалям с Анелка...  Crazy

# 228
Фиата няма да смени отбора  Laughing Просто мечтае за времето , когато Фетелчо ще кара за Ферари и ще печелят титлите една след друга  Twisted Evil

Аз няма кой да дразня утре за старта . Най - добрия ми приятел е фен на маковете , ама сега е на Боровец и така дистанционно не се получава ... Иначе до бой стигаме  Twisted Evil

# 229
  • КиТ
Фиата няма да смени отбора  Laughing

Аз няма кой да дразня утре за старта . Най - добрия ми приятел е фен на маковете , ама сега е на Боровец и така дистанционно не се получава ... Иначе до бой стигаме  Twisted Evil

А той други работи,говореше в една друга тема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes Whistling Whistling Whistling Whistling

Леле,чак до бой  Shocked Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy,добре че любиш Ферари Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,че като ме видиш няма ме набиеш
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 230
аз съм сърдита, не ме бръснете за нищо  Crossing Arms....на Фреш -  БътОнчо, добрееееееееее.....ще си отивам тогава в Ф1, пък Crossing Arms

# 231
  • КиТ
аз съм сърдита, не ме бръснете за нищо  Crossing Arms....на Фреш -  БътОнчо, добрееееееееее.....ще си отивам тогава в Ф1, пък Crossing Arms

Къде бе Синеоч  Shocked,на нас ли си сърдита недей така Cry Cry Cry Cry Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Я идвай тук и си сядай на д-то,де хукна  Naughty
   love001  love001  love001  love001  love001

# 232
там поне ме посрещат екстра, а тук на Фрешчето Бътънчо....на кой беше Бътънчо преди, а а а....Анели, душа няма да ти го простя....

# 233
  • КиТ
там поне ме посрещат екстра, а тук на Фрешчето Бътънчо....на кой беше Бътънчо преди, а а а....Анели, душа няма да ти го простя....

Scream Ехеееееееее,стана тя ooooh! Кой не те посрещнал,екстра  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Бътанчо си е Бътънчо Wink Peace,може да му скочат и 1000000000 човека Crazy Crazy Crazy Crazy
Анели,кво е казала Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 22:39 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 234
# 235

Аз няма кой да дразня утре за старта .
Мое да се дразниш с мен... или пък аз ше те дразня, докат гледаш как минаваме редбулите кат се едно са спрели!  Crazy
Синеочке, ку тъ плясна по дупето - ше изтрезнееш ли?  Laughing Hug

# 236
що бе Фиат, просто съм чувствителна.  Confused

# 237
И аз съм чуФствителен...аре да се.. .чуФстваме?! Wink

# 238
И аз съм чуФствителен...аре да се.. .чуФстваме?! Wink

маЙмун Crazy

# 239
Намерих един пакет пуканки, има винце и ракийка.. .зелева салата.. .заредих микровълновата - аз съм готов за формулата.  Wink
За останалите - не знам.
Блуайс, баси... от колко години вече не сме се скиФтали? Две станаха, нали?!  Cry Кат се сетя ква щурка си - неква носталгия ме хваща...

Общи условия

Активация на акаунт